دوستان من دو ماه قبل supphire 6870 hd radeon 6870 رو 270 خریدم تو مشخصاتش که نگاه میکنم memory bus=128bit هست ولی تو هیچ سایتی حتی سایت خودش 128bit ندیدم. این به معنی تقلبی بودنش هست و اینکه گرون گرفتم
دوستان من دو ماه قبل supphire 6870 hd radeon 6870 رو 270 خریدم تو مشخصاتش که نگاه میکنم memory bus=128bit هست ولی تو هیچ سایتی حتی سایت خودش 128bit ندیدم. این به معنی تقلبی بودنش هست و اینکه گرون گرفتم
دوست عزیز این مشخصات رو از کجا نگاه میکنی؟این کارت اینترفیسش 256 بیت است و مدل 128 نداره.کارت شما هم مسلمآ 256 بیت است و احتمالآ نرم افزاری که مشخصات رو نشون میده اشتباه کرده.شما با نرم افزار GPU-Z چک کن دقیق است.اینم لینک دانلودش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم بابت لینک GPU .مشکل از ورژن نرم افزار بود. خیالم راحت شد.مرسی
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام
می خواستم بدونم این دو تا کدومش واسه بازی بهتره؟؟
GeForce GT540M یا Radeon HD 6770 DDR5 ؟؟؟؟
فکر میکنم 6770 بهتر باشه..
سلام دوستان ، من از کارت گرافیک ATI 3600 Series استفاده میکنم که برای بازی بتلفیلد 3 به مشکل برخوردم ، البته آپدیتش کردم ولی اون چیزی که میواستم نشد.
الآن هم میخوام گرافیک و cpu رو با یک مدل جدیدش عوض کنم. 2 تا سوال اینجا برام پیش اومده ! یکی اینکه این گرافیک رو چند میخرن ؟ و یکی دیگه اینکه یک کارت گرافیک خوب تا 110000 تومن چیه؟
ممنون میشم هر چه سریعتر کمک کنین ( فردا میخوام برم عوض کنم)![]()
![]()
سلام بچه ها.
من مي خوام يه كا مپوتر سر هم بكنم كه كارت گرافيك 6970 يا 6950 داشته باشه: به نظر شما اين كارت گرافيكها رو شما چطور مي بينيد؟
درضمن به نظر شما چه مادر بوردي اينا رو ساپورت ميكنه كه هم قيمتش مناسب باشه هم cpu cori5 يا cori 7 رو ساپورت بكنه؟
اگه كمكم كنيد يه دنيا ازتون ممنون ميشم.![]()
سلام.
شک نکن 6770Mسرتره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
بتلفیلد3 یکی از سنگینترین بازیهای دوره عرضه خود به شمار می اید.
به زوری که کارت گرافیک شما،حتی با حداقل کیفیت هم کمی در راه اندازی بازی دچار مشکل و افت فرم میشود.
علاوه بر این که با110.000تومان نیز نمیتوان انتظار داشت این بازی به خوبی و بدون لوگ اجرا شود.
به نظر من برای اجرای نسبتا مناسب این بازی به کارتی مانند GTS450نیاز دارید که قیما آن بالای 145.000تومان هست.
در ثانی اجرای خوب بازی علاوه بر GPUنیازمند یک CPUقدرتمند هم میباشد و در کنار این دو باید ظرفیت رمها را هم از نظر دور نکرد!
پس تعویض صرف گرافیک نمیتواند اجرای خوب بازی را تضمین کند و باید به موارد اشاره شده دقت کرد.
سلام.
در مورد قسمت اول سوال باید بگویم که، سری 69xx نسبت به سریهای قبل بهتر ظاهر شدند و این امر را میتوان در تستها و مقایسه آنها با سریهای قبل دید!
توصیه من خرید 6970هست که کمی قدرتنمدتر از 6950هست.
در مورد قسمت دوم سوال در تاپیک زیر پاسخ داده شدک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)