آنتی ویروس هم کاسپر باشه شاید نشه
من یادمه موقع شبکه کردم معمولی هم، کلی با کاسپر مشکل داشتم
البته اینها حدس و گمانه
آنتی ویروس هم کاسپر باشه شاید نشه
من یادمه موقع شبکه کردم معمولی هم، کلی با کاسپر مشکل داشتم
البته اینها حدس و گمانه
نه دوست عزیز نمیشه خوشحالی گل رو تغییر داد
موقعی که گل زدین باید قبل از انیمیشن ها با کلیدهایی که برای بازی تعریف شده خودتون خوشحالی گل رو انجام بدین
من network id رو درست میزنم اما ارور میده You are already a member of this network ld میگه شما در حال حاظر عضو شبکه هستین نمیشه join شد چه کار کنم
تو فیفا یه حرکتایی با یک کلید میتونستیم انجام بدیم مثل انداختن توپ به جلوتر یا یکی دو پا کردن یا دریبل های تکنیکی و .... با همون کلید هم میشد دروازه بان رو اورد جلو زمانی که عقب بودیم در زمان کرنر زدن
کلا دیگه اون کلید نیست؟
راستی این تنظیم کیبورد رو کرکر انجام داده یا خود فیفا؟
سلام.ببخشید تنظیمات صفحه نمایش .وگرافیکی کدوم قسمته؟ممنون
مثل اینکه Hamachi هم خیلی سر راست نیست یکم کار داره . فعلا یه مقاله تو ویکیپدیا پیدا کردم به نظرم مشکل باهاش حل میشه:
ولی فعلا من سعی میکنم با یکی از دوستام این کار رو انجام بدیم. هر وفت به نتیجه رسیدیم یه تاپیک جداگانه بزنیم واسه Fifa با Hamachiکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان
کسی می تونه تنظیمات کیبورد رو برای من درست کنه و بعدش اون سه تا فایل داخل فولدر تنظیمات رو برام آپلود کنه؟؟؟
اگر کسی این لطف رو می کنه ، من بگم دکمه ها رو چه جوری برام تنظیم کنه
دوستان وقتی هاماچی رو نصب کردین برین یه یوزر و ای دی برای خودتون نصب کنید بعد اگه خواستید با دوستاتون یه کاربران همین انجمن ببازی کنید یه network درست کنید و بهش اسم انجمن و پسورد بدید و با سایر بکاربران ان شوید بعد دوتای یا چندتای همانگ کنید که یکی هاست شه و یکی ای پی شخص مقابل رو گیر بیاره و کانکت شه همین من قبلا" اینجوری وصل میشدم ضمنا" فایروال کلا" هرچیزی که پروسه رو بلک میکنه باید دیسبل کنید
برای بازی کردن با کسای دیگر فکر کنم سرچ داشته باشه اگه نداشته باشه تو سایت های خارجی در بخش هماچی در زیر گروه بازی ها فیفا 11 رو انتخاب کنید تا گروه های راه اندازی شده رو ببینید من خودم بازی رو فردا میرم میخرم پس دقیق نیمدونم توش چی مگذره ببینم چطوری وصل میشه اگه مطلبی رو هم دیدم درمورد انلاین بازی کردن بهتون خبر میدم
اینم یه سایت که چندتا گروه هست
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by khelane; 02-10-2010 at 19:52.
میشه یکی تنظیمات بازیش رو به من بگه (کیبورد)؟
مسیر نصب بازی
FIFA 11\Game\fifasetup
فایل fifaconfig
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)