تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 98 اولاول ... 243031323334353637384484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 971

نام تاپيک: تاپیک جامع مشاوره خرید هر نوع موتورسیکلت

در آغاز فعالیت 2mnzone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام علیکم

حتما یه خون بریز

اینکه روش بشینن و صداش در آد که بده ، ما پایین شهریم خیلی جاها موتور میزاری ، میرن روش میشینن
    ببین تنظیم حساسیت نداره ؟

اینطور آب بندی که موتور گرگ نمیشه تنبل بار میاد

یه موتور ساز بود میگفتن برای آب بندی میره جاده ی شهرری - ورامین و ساسات رو میکشه بالا و تا ورامین پد پد گاز میده به موتور فکر کنم دو ترک ، بعد از ورامین تا شهرری ، ساسات پایین ، برمیگرده ؛ موتور گرگ گرگ میشه . نمیدونم درسته یا نه .

البته میتونی بیای جاده بی بی شهربانو بعد یکی دو باک بنزین گرگش کنی

مصرفش چطوره ؟ ویو رو که میگن کمه مصرفش

متشکرم
    سلام از ما قربان
    والا من اولن بار موتور خریدم. تا حالا موتور نداشتم. این مدل آب بندی هم که گفتم تو دفترچه موتور نوشته بود. نمیدونم واقعاً کدوم درسته! ولی این چیزی که شما گفتی با اون که من گفتم دور موتور یکسان نباشه تقریباً مثل همه!

در مورد مصرفش هم دیروز که گرفتم یه شیشه 1.5 بنزین ریخت توش، تا الان 65 تا کار کرده هنوز خالی نیست. یه دونه دیگه از آمپر بنزینش مونده.
    امشب خالیش میکنم، میرم سوپر میزنم، دقیق دستم بیاد، بعد کیلومتر بر میدارم ببینم الان که هنوز آب بندی نیست چند میسوزونه. بعد خبر قطعیشو اعلام میکنم. به همین سادگی!

2. 2 کاربر از 2mnzone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MOZNEB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام از ما قربان
    والا من اولن بار موتور خریدم. تا حالا موتور نداشتم. این مدل آب بندی هم که گفتم تو دفترچه موتور نوشته بود. نمیدونم واقعاً کدوم درسته! ولی این چیزی که شما گفتی با اون که من گفتم دور موتور یکسان نباشه تقریباً مثل همه!

در مورد مصرفش هم دیروز که گرفتم یه شیشه 1.5 بنزین ریخت توش، تا الان 65 تا کار کرده هنوز خالی نیست. یه دونه دیگه از آمپر بنزینش مونده.
    امشب خالیش میکنم، میرم سوپر میزنم، دقیق دستم بیاد، بعد کیلومتر بر میدارم ببینم الان که هنوز آب بندی نیست چند میسوزونه. بعد خبر قطعیشو اعلام میکنم. به همین سادگی!
    باسلام
    بزرگوارید

اول بار که موتور داری پس بپّا تنبل بار نیاد که یه وقت میبینی چهارش 70 تا هم نمیره
    درباره حساسیت دزدگیرش نگفتید ؟

متشکرم

4. این کاربر از MOZNEB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

باسلام
    بزرگوارید

اول بار که موتور داری پس بپّا تنبل بار نیاد که یه وقت میبینی چهارش 70 تا هم نمیره
    درباره حساسیت دزدگیرش نگفتید ؟

متشکرم
    یعنی بهش گاز بدم تنبل نشه؟؟!

من چیزی واسه تنظیم حساسیت ندیدم. باید از نمایندگی که واسه سرویس رفتم بپرسم. وقتی هم که سوییچ باز میشه، یه حرفی میزنه با صدای بلن که اذیت میکنه. اونم باید بگم قطع کنه. همینطور صدای راهنماشو. اونم صداش زیاده!

6. این کاربر از 2mnzone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان از ترویج مطالبی که در اون پایه علمی وجود نداره خودداری کنید .
    نه بحث آببندی مربوط به این تاپیک هست و نه این مطالبی که نوشته شده صحیحه

قضایای خرافه گری جایی تو این انجمن ندارند . بدرد همون درِ موتورسازیهایی می خوره که فکر می کنند دارند اسب پروررش می دن .
    اگر موتورسیکلت شما مشکل کمبود دور موتور و توان کم داره ، ایراد محصوله بی دقتیه کنترل کیفیته و باید قطعات سوخت رسان و سیستم برق شما چک بشند و با میلیونها کیلومتر آببندی هم این قضیه اتفاق نمی افته
    هدف از آببندی تنها کمک به نگهداری قطعات مکانیکی و تخلیه کردن براده های احتمالیه ناشی از نامرغوب بودن آلیاژ سیلندر هست

8. 6 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان از ترویج مطالبی که در اون پایه علمی وجود نداره خودداری کنید .
    نه بحث آببندی مربوط به این تاپیک هست و نه این مطالبی که نوشته شده صحیحه

قضایای خرافه گری جایی تو این انجمن ندارند . بدرد همون درِ موتورسازیهایی می خوره که فکر می کنند دارند اسب پروررش می دن .
    اگر موتورسیکلت شما مشکل کمبود دور موتور و توان کم داره ، ایراد محصوله بی دقتیه کنترل کیفیته و باید قطعات سوخت رسان و سیستم برق شما چک بشند و با میلیونها کیلومتر آببندی هم این قضیه اتفاق نمی افته
    هدف از آببندی تنها کمک به نگهداری قطعات مکانیکی و تخلیه کردن براده های احتمالیه ناشی از نامرغوب بودن آلیاژ سیلندر هست
    ما مخلص شما هم هستیم دیگه بحث آب بندی نمیکنیم. ولی از حرفای شما میتونم نتیجه بگیرم که همون روون رفتن و عمل به دفترچه موتور درست تره.
    باقی بحثم که در مورد موتور و قیمت و ظاهرش بود که میشه مشاوره ای برای کسایی که قصد خرید دارن، پس جزو موضوع تاپیک هست.

10. 2 کاربر از 2mnzone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خب اینم عکس و مشخصات موتور ما واسه اونایی که دنبال موتور میگردند:

مدل: سابین sx125 (طرح ویو)

همراه موتور یه دزدگیر بود که در شکل زیر عکس سوییچ و دزدگیر رو میبینید. خوبیش به اینه که بدون همراه داشتن سوییچ و فقط با یه دکمه روی ریموت میشه از راه دور موتو رو روشن و خاموش کرد.

اون برامدگی که روی سوییچ مشخصه، برای باز کردن کاور روی ورودی سوییچ در موتور هستش که در شکل زیر میبینید. برای امنیت بیشتر گذاشتن که بدک نیست.

چندتا عکس هم از جاهای دیگه موتور گذاشتم که خودم موقع خرید خیلی دنبالش بودم ولی جایی پیدا نکردم. برای دوستانی که میخوان خوب بررسیش کنند:

کمک های عقب گازی هستش:

اینم از فضای زیر صندلیش که من خودم قبل از خرید چون ندیده بودم خیلی برام مهم بود. نسبتاً فضای خوبی داره که یه جای مخصوص با پوشش پلاستیکی داخل فضا جدا شده برای جعبه ابزار:

اینم جعبه ابزار و مخلفات داخلش که خود شرکت رو موتور گذاشته بود:

عکس کیلومتر شمار در شب موقع روشن بودن چراغ پشت آن. در ضمن کیلومتر شمار کلی و آمپر بنزین دیجیتالی هستش:

و ترمز جلو دیسکی:

یه فیلم هم گرفتم که طرز کار دزدگیر و دکمه استارت روی ریموت و صدای موتور رو تست کردم توش. فعلاً صدا و تصویر ناهماهنگه. به محض اینکه درست بشه رو یه سایت اشتراک فیلم ایرانی میزارم که بدون قند شکن همه بتونند ببینند!

چه پست کاملی شد

دوستان کسی سؤالی داشت در خدمتم...
    این لینک ویدئویی که قولشو داده بودم. ویدئو از موتور خودم تو پارکینگ منزل هستش!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از 2mnzone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اما عجب داشبورد خوشگلی داره . یکم حسودیم شد
    مبارکه . از دور شبیه این سوسک سبزهای بانمکه بهاریه

14. 2 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اما عجب داشبورد خوشگلی داره . یکم حسودیم شد
    مبارکه . از دور شبیه این سوسک سبزهای بانمکه بهاریه
    آقا مخلصم امر بفرمایید پیش کش میکنم!

16. این کاربر از 2mnzone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام خدمت اساتید
    همین دو سه روزه میخام برم یه موتور بگیرم 1.800.000 پول دارم میخام ایمنی بالا و ظاهر اسپرت و ریبایی داشته باشه الآن بهترین گزینه تو این قیمت چی هست؟
    ممنون

18. این کاربر از meysam 3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام خدمت اساتید
    همین دو سه روزه میخام برم یه موتور بگیرم 1.800.000 پول دارم میخام ایمنی بالا و ظاهر اسپرت و ریبایی داشته باشه الآن بهترین گزینه تو این قیمت چی هست؟
    ممنون
    به نظرم شما اگه حدود 1.100.000 تا 1.200.000 هم هزینه کنی یک کاب خوب میتونی بگیره و پیشنهاد من تو این رنج قیمت که گفتم کویر رادیسون هست با طوقه ی ژاپنی و طلائی بسیار زیبا و کیلومتر و بنزین دیجیتال و جنس بدنه ی خوب و انجین نسبتا عالی...
    ولی اگه اصرار به بیشتر خرج کردنه موتور انرژی هست که مال مالزی هست و قیمت حدود 1.600.000 هست و TVS هم هست که بین 1.900.000 تا 2.000.000 هست ولی پیشنهادم بعد رادیسون، انرژی هست چون نسبت به قیمتش هم کیفیت عالی داره و تیپ و قیافشم قشنگه...

20. 2 کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •