فیلم نقد و بررسیشو تو گیم اسپات دیدم فکر کنم بازی جالبیه![]()
برم بخرم از هیچی بهتره
فکر کنم از این بازیاس که بعد از اینکه معماهاشو حل میکنی کلی حال میکنی![]()
فیلم نقد و بررسیشو تو گیم اسپات دیدم فکر کنم بازی جالبیه![]()
برم بخرم از هیچی بهتره
فکر کنم از این بازیاس که بعد از اینکه معماهاشو حل میکنی کلی حال میکنی![]()
هاااااااااااادی
دقیقا مجید جان
بازی مخ آدمو راه میندازه
حتما بخرش
آموزش Split screen بازی کردن Portal2 (بنا بر خواسته ی دوستان)
-برای استفاده از یک کنترلر هستش،یعنی یکی با کیبورد و موس و دیگری با کنترلری که با استفاده از چند ترفند، به عوان کنترلر دوم شناسایی میشه.
:Working Controllers
Wired 360 Controller
PS3 Controller (MotionJoy Driver, 360 profile, requires two controllers)
Wii Classic Controller
PS2 Controller
Some hints for a Logitech pad are in this post. You can also try emulation (see below).
Other controllers can try using a 360 controller emulator, see this post or this post for help
خب،همانطور که در بالا گذاشتم،با کنترلر های بالا میتونید بازی کنید،اما بهتره 2 تا کنترلر داشته باشید،در مورد کانفیگ کنترلر ها با سرچ میتونید مطالبی رو بدست بیارید،اگر اون رو هم بخوام ترجمه کنم(یک صفحه جداست)خیلی وقت میگرفت...اگر نیازی بود بگید تا ترجمش کنم اون رو هم
در ضمن،حتما این تنظیمات باید Enable باشه تا کنسول در منو با زدن ` بالا بیاد:
-خب ابتدا میریم که بخش Keyboard /mouse و Allow developer console رو enable میکنیم،
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراهنمای قدم به قدم:
1. باید یک Config جدید برای کنترلر در فولدر:
common/Portal 2/Portal2/cfg
بسازید،کد هایی که در این کانفیگ بکار میره،همون کد های joy_configuration.cfg هستش،با این فرق که در ابتدای هرکدوم از دستورات، “cmd2” اضافه شده.میتونید تنظیمات کد پایین رو دستکاری کنید بر اساس علاقه خودتون،ولی اگر آگاهی و دانشی نسبت به این کدها ندارید،دستکاری نکنید بهتره...اسم کانفیگ جدیدی که ساختید رو هر چی دوست دارید بزارید،ما در اینجا joy_coop.360.cfg گذاشتیم. (.cfg فرمت هستش)
خب همونطور که گفتم این کد رو کپی کنید در فایل کانفیگ جدیدی که باید در آدرس بالا بسازید:
محتوای مخفی: +CMD2 Codes for new cont config file
2.گزینه Play coop را انتخاب کنید(در منو)،با این کار بازی سیو میشود.(صبر کنید تا لیست دوستانتون گرچه خالی هست بیاد بالا)
3.کنترلر رو وصل کنید،حالا مپ رو لود کنید،برای لود کردن مپ،باید دستورات این پست رو وارد کنید:(پست زیر در مورد Co op آنلاین هست،اما قسمت کد هاش برای لود کردن مپ مورد استفاده ما قرار میگیره،توجه داشته باشید که برای سیو کردن بعد از هر مرحله،شیوه ی قدم دوم رو استفاده کنید.
4. مهم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هنگامی که بازی داره اون لول رو لود میکنه، کنترلر رو آنپلاگ کنید و بعد از چند ثانیه دوباره وصل کنید،با اینکار (حداقل در کنترلر x360 ) چراغ روی کنترلر نشون میده که به پلیر 2 switch شده...
5.این دستور رو در کنسول اجرا کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید6. قدم ششمی دیگه وجود نداره
با یکبار انجام دادن فرمان 5،باید دستورات برای کنترلر دوم اجرا بشه،حالا میتونید به راحتی با کیبورد و موس به عنوان پلیر 1 و جوی به عنوان پ2 بازی کنید...
نکات مهم:
1- دوستان،با شناختی که من دارم،من خودم قبلا خیلی این کار هارو میکردم،اما شما موفق نمیشید این تغیرات رو انجام بدید،مگر قبلا تمرین کرده باشید و اینکه با خیلی از موارد آشنایی داشته باشید...به نظر من یک تاپیک جدا بزنیم برای کلا آموزش کنسول دیویلوپر و دستورات و کانفیگ و....
2-اگر میخواید با 2 کنترلر بازی کنید،این خط در کانفیگ را:
cmd2 joystick 1
به
cmd2 joystick 2
تغیر بدید.
3-اگر با دو مانیتور خواستید بازی کنید،خب این خودش آموزشش 2-3 برابر این آموزش زمان میبره...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید_موفق باشید:ایکس_
Last edited by gap; 22-05-2011 at 00:22.
خیلی عالیه
در ضمن من این روش رو تست کردم و برای من درست کار کرد
منم بازی رو خریدم.
ولی واقعا هیچی از بازی سر در نمیارم![]()
اصلا نمیدونم باید چی کار کنم !!
وگرنه روش فکر میکردم که ببینم اون کارو چه جوری کنم![]()
اصلا پرتال قضیه ش چیه ؟ با اسلحه یه سوراخ رو دیوار درست میکنه بعد از سوراخه میری تو دوباره همونجای قبلیت در میای خب یعنی چی ؟![]()
من همون اولش موندم.
کمک کنیدیه کم آشنا شم ببینم اصلا باید چی کار کنم تو این بازی
اینجا گیر کردم .. .فکر کنم باید به اون دره برسم ؟
هر چی سوراخ درست میکنم دوباره میرم سر همون سوراخ قبلی![]()
البته منظورم از سوراخ پرتاله
اینم عکس :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 3Dmajid; 22-05-2011 at 18:35.
مجید جان نگاهکن 2 تا پرتال وجود داره ، آبی و نارنجی. وقتی بری توی آبی از توی نارنجی در میای ، اگه از توی نارنجی بری از توی پورتال درمیای.حالا فعلا اول بازی هست فقط می تونی آبی بسازی. بعدا نارنجی هم می تونی بسازی. جای نارنجی از قبل تعیین شده پس تو الان تنها کاری که می تونی بکنی اینه که روی دیوار یک پورتال آبی بسازی ، بری توش. چون اول بازی خودشون این چیزاشو و جای نارنجی رو درست کردن.
ممنون از راهنماییت ... کم کم دارم میفهمم چی به چیه![]()
واقعا بازی قشنگ و سرگرم کننده ایه.
همین که مخ آدمو یه کم از آکبندی در میاره خیلی خوبه
اول که بازی رو نصب کردم فکر نمیکردم اینقدر ازش خوشم بیاد.
حل معماهای بازی خیلی لذت بخشه.
فقط من موندم این سایت گیم اسپات چه جوری امتیاز میده که به یه بازی مثل کرایسیس 2 با اون همه جزئیات و گرافیک 8.5 میده و به این بازی 9
فکر کنم هر بازی رو با بازی های توی سبک خودش مقایسه میکنه.
به نظر من این بازی از لحاظ گرافیک زیاد جالب نیست و در کل بازی عجیب غریبیه !
این بازی داستانم داره ؟!!!!!!!!
شخصیت اصلی بازی کیه ؟
قبل از اینکه بخرم فکر میکردم یه رباطه !
ولی انگار اصلا شخصیتی در کار نیست.
عجیب غریبه ؟! ایقد بازی مزخرف و اکشن بازی کردیم که یه بازی که واقعا میشه اسمشو بازی گذاشت رو میگیم عجیب غریب ؟!امتیاز هم کاملا عادلانه و مناسب بود برای این ابر شاهکار !!
همچین بازی هایی چندین سال یه بار شاید گیرت بیاد !! اونم به دستان توانای والو
باید قدرشو دونست
+
شما یه نگاه به پست اول بندازی خوبه . پر از اطلاعات مفید و غنی هستش![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 23-05-2011 at 00:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)