ممنون، ولی از چندجا شنیده بودم که همون بلایی که اخیراً سر موتورهای ef7 اومد به خاطر تحریمها سر TU5 هم اومده، خواستم ببینم چقدر صحت داره... یعنی هنوز میشه به این موتورها اطمینان کرد یا اینکه تحریمها اثر خودش رو روی این نوع موتور هم گذاشته؟
ممنون، ولی از چندجا شنیده بودم که همون بلایی که اخیراً سر موتورهای ef7 اومد به خاطر تحریمها سر TU5 هم اومده، خواستم ببینم چقدر صحت داره... یعنی هنوز میشه به این موتورها اطمینان کرد یا اینکه تحریمها اثر خودش رو روی این نوع موتور هم گذاشته؟
در حال حاضر موتور TU5 یکی از مطمئن ترین موتورها هست
و این صحبت هایی هم که در مورد تحریم ها و غیره شده تا الان تاثیری نداشته.
فعلا میشه به این موتور اطمینان کرد چون عملکرد خوبی داشته
دیروز رفتم خیابان گاراژدارها مشهد روغن موتور بهران سوپر پیشتاز نیمه سینتتیک 10w40 رو گرفتم 26 تومان روش زده بوده 29 تومان از اون قوطی نقره ای سبز ها تو شهر که اصلا پیدا نمیشد همونجا هم بزور داشتند 20w50 هم قوطی قرمز بود 17.5 روش زده بود 19800
من این رو برای 405 tu5 گرفتم الانم ماشین 2000 تا کارکرده حالا میریزم توش ببینم چه جوری میشه نظر دوستان در مورد این روغن چیه توتال 7000 هم هست 32 تومان کاسترول مگناتک هم بود 32 تومان ولی از اون بهران هم فکر کنم اشغال تره فیلتر هوا ef7 سرکان هم میداد 4 تومان فیلتر روغن 206 بلند سرکان هم 5000 تومان
تو دفترچش زده روغن با فیلتر 4.1 لیتر ولی این 4 لیتر داره 206 tu5 رو میدونم 3 لیترو خورده ای میریزند حالا من چقدر باید بریزم از زیر هم میخوام تخلیه کنم
برای 405 با موتور TU5 با تعویض فیلتر روغن , 3.5 لیتر روغن نیاز هست
ماشین بار اول چند هزارتا باید روغنشو عوض کنیم؟
خودمون باید عوض کنیم یا باید بریم نمایندگی؟
تا ماشینتون گارانتی داره همه سرویس هاش رو اونجا انجام بدین حتی اگر باید هزینه اش رو پرداخت کنید.
روغن ماشین بار اول عموما رو 5000 کیلومتر عوض میکنن اما افرادی هستن مثلا رو 1000 کیلومتر عوض میکنن
من که نمایندگی نمیبرم برای روغن درضمن 3.5 لیتر با ساکشن یا پیچ کارتل یکی دیگه گفت 3.75 لیتر
Last edited by mmf66; 24-07-2012 at 14:43.
3.5 لیتر با پیچ کارتل
دوستان اخیرا برا ماشینم یه مشکل پیش اوومده اونم اینکه تقریبا یه 7-8 روز پیش بود که با ماشین تو مسیر با سرعت 120 میرفتم که یه دفعه ای چراغ check ماشین روشن و دور موتور کم شد فهمیدم که ماشین خاموش شده با گاز یه کم بازی ردم دوباره همه چیز به حالت اولیه برگشت با خودم گفتم شاید اتفاقی اینجور شده ....
تا اینکه دیشب دوباره هنگام رانندگی باز این مشکل برام پیش اوومد و باز خود بخود درست شد و باز هنگام برگشتن از مسیر نزدیک یه سرعت گیر ترمز کردم ماشین بازم خاموش شد و همه چراغ ها روشن شد(مثل وقتی که سویچ رو تازه روشن کنی ، البته سرعتم زیر 10 بود بخاطر دست انداز) یه کم اعصابم خورد شد و زدم کنار و دوباره استارت زدم و باز ماشین روشن شد انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده تا الان هم هیچ موردی پیش نیومده بست های باطری رو هم چک کردم و هیچ ایرادی نداشتند بنظر شما ایراد از چی میتونه باشه ؟؟؟!!!!!!!!!
برای 206 من هم همچین مشکلی پیش آمده بود که بردم نمایندگی و بعد از توضیح در مورد اتفاق پیش آمده، به من گفتن که بخاطر لنت ترمزش هست (احتمالا تمام شده یا در حال تمام شدن هست!) اول خندهام گرفت که چه ارتباطی داره ولی بعد از تعویض لنت (الان حدود 6-7 ماه میشه)، دیگه این مشکل پیش نیامد!!! قبل از تعویض لنت، چندین بار این مشکل تکرار شده بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)