اها
منم فکر کنم منظورش شهر تهران بوده
اخه خیلی تعجب کردم با رتبه 5 هزار صنایع دانشگاه تهران قبول بشه
نهایتش تا هزار بگیره
اها
منم فکر کنم منظورش شهر تهران بوده
اخه خیلی تعجب کردم با رتبه 5 هزار صنایع دانشگاه تهران قبول بشه
نهایتش تا هزار بگیره
بله یک ترم عقب تر هستید عمومی ها که ممکته با هم باشید اما اختصاصی ها رو قطعا جدا از روزانه دارید و یک ترم عقب تر.
توی این مدت می تونید دستتون رو قوی کنید یا کتاب ها و مجلات معماری مطالعه کنید!
سلام ! منم حقوق دانشگاه گیلان روزانه انتخاب اولم قبول شدم !!![]()
فقط ميدونيم تنها دانشگاهي كه خوابگاه بدون منت به دانشجو ميداد يا دانشگاه علوم پزشكي شهركرد بود يا دانشگاه شهركرد![]()
امسال واقعا در حق ما نامردی کردند و دفترچه امسال رو با دفترچه پارسال که مقایسه می کردم قشنگ دانشگاه های خوب ظرفیت ها رو نصف و حتی کمتر از نصف کرده بودند. براشون واقعا متاسفم
سلام
من قبول نشدم.
به همه که قبول شدن تبریک میگم
اونام که جزوه برت بخور دارن بیان بدنشون به من بدبخت تا بشینم بخونم واسه سالی دیگه.
فلكه حاجي معين . جنب مغازه عبدالله احمد
معماری دولتی شیراز قبول شدی، می خوای بری آلمانی آزاد بخونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟3726 مهندسی معماری شیراز
ولی مترجمی زبان آلمانی آزاد تهران میرم چون عشقمه و آلمان
کی حال داره بره شیراز
واقعا تعجب می کنم. اگه اونقدر علاقه داری، برو معماری رو بخون، بعد آلمانی هم به صورت مطالعه غیر درسی یاد بگیر.
الان آلمانی یاد بگیری بری آلمان به چه دردت می خوره؟ اونجا کلاس آلمانی را می ندازی؟
اصلا این کار رو نکن. معماری شیراز رو بخون، آلمانی هم خودت یاد بگیر بعد برو آلمان و مدرکت هم خیلی معتبرتره.
اگه بخوای می تونی.
ملایر کسی قبول نشد؟
دوست وآشناهاتون چی؟
---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------
معماری چطور رشته ایه؟؟
درآمدش؟
درآمدش کمتره از عمران؟
واحد درسیاش چین؟ چقدر با عمران واحداش فرق داره؟
منم میگم حیفه ادم بخاطر یه زبان
پا بشه بره دانشگاههههههههه
زبان رو میشه خودت یادبگیری
شاید شیراز رفتن برات سخته آره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)