تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 34 از 157 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من که در مورد نقطه توضیح دادم حالا چون شما بهتون گفته شده شبیه ZiON (!!!) هست , چشمتون جور دیگه ای نمیتونه اون رو ببینه ! در مورد اینکه از 2008 بهش اشاره شده هم حق با شماست. اشتباه از من بود.
    تا هر زمانی که دوست دارین به همه چیز با دیده شک و تردید نگاه کنین ببینیم به کجا میرسین ! این همه کشور سرشون به کار خودشون گرمه و این وسط فقط ایران هست که به همچین موضوع مسخره ای اعتراض داره. جالبه که به المپیک 2008 چین اعتراض نکردن ! احتمالآ اون موقع چشمشون قوی نشده بوده چون اگه بخوان میتونن 100 برابر لوگوی 2012 به لوگوی 2008 گیر بدن !

یا ایها الناس ! چرا این آدمه شکمش سوراخه ! مگه آدم با شکم سوراخ هم داریم که توی لوگو این شکلیه ؟! ممکنه توی یکی از دهاتهای انگلیس عددها نقطه داشته باشن ولی توی قبلیه های آفریقایی هم آدمها همه شکم دارن پس باید با شک و تردید به این لوگو نگاه کنیم و میبینیم که این جا هم نوشته شده zion !!! استغفرالله !

وجود نقطه توی لوگوی المپیک 2012 عجیبه ؟! پس وجود خط توی لوگوی المپیک 2000 چی میگه ؟! اگه عددها توی انگلیس نقطه ندارن , توی استرالیا هم خط ندارن ! پس بگردین توی این هم یه چیزی پیدا کنین ! آهان من پیدا کردم ! نامردا 3 تا عدد 6 توش مخفی کرده بودن و کسی خبر نداشت ! 666 در لوگوی المپیک !!

تعداد حروف سیدنی 6 تا هست !
    عدد 2000 با اون خط های بالاش میشه 6 قسمت !!
    بالای لوگو هم 5 تا خط آبی به هم چسبیده که با رنگ آبی حلقه میشه 6 تا !!!

همین طوری به همه چیز نگاه کنین و ازش دشمن بتراشین ! ایشالله لوگوی برزیل 2014 نفر بعدی هست ! مثلآ توی منقار طوطیه یه دایره وجود داره که به فلان چیز اشاره میکنه !

2. 5 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

من فقط از بی منطقی تاسف می خورم.والا برای من اثبات اینکه یه جای کار میلنگه سودی نداره
    شاید حداقل این گفته ها شما رو به فکر بندازه

اگه نباشه جاش خالی می مونه CHAPTER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    -_-

پيش فرض

دوست عزیز Mr.Crow
    بحث فراتر از یک سری لوگو هست که شما می خواهید با استدلال خودتون قضیه نفی می کنید.
    موضوع نماد گرایی و استفاده از اشکال رمزگونه هست که فراماسونری (که صهیونیست زائیده او هست) بشدد عاشق اون هست،
    هرچه زمان به جلوتر می رود این روند بیشتر از پیش می شود و دیگر از نماد های مخفی کمتر استفاده می شود و این نمادها را به صورت آشکارتر از قبل استفاده می کنند.
    قبلا هم گفتم این بحث نیاز به مقدمات زیادی داره تا شما با این مقدمات آشنا نباشید این نمادها برای شما بی معنا هست
    به عنوان مثال درباره حادثه 11 سپتامبر به این مطلب توجه کنید

همانطور که می دانید در سیستم عامل ویندوز تعدادی فونت بصورت پیشفرض وجود دارد. حال به بررسی یک لغت خاص در یک فونت متفاوت می پردازم.
    شماره پروازی که در روز یازدهم سپتامبر به آن حادثه منجر شد، Q33NY بود.

حالا چرا این عبارت که باز خود این هم تحلیل داره که اشاره نمی کنم
    اگر کلمه Q33NY را با فونت Wingdings تایپ کنید نتیجه بصورت زیر می شود.

لغت Wingding به معنای "میهمانی پر سر و صدا" می باشد.

اما خب شما ممکن هست استدلال کنید که خب بعد از حادثه 11 سپتامبر این فونت طراحی شده، ولی نکته جالب اینکه
    وینگ‌دینگز
    از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
    وینگ‌دینگز (به انگلیسی: Wingdings) نام مجموعه فونتی است که حروف را بصورت نمادهای متنوعی نشان می‌دهند. این فونت در سال‌های ۱۹۹۰ و ۱۹۹۱ به وسیلهٔ کریس هملز و کارلوس بیگلاو ساخته شد و در سال ۱۹۹۲ پس از اصلاحات از طریق شرکت میکروسافت منتشر شد.
    اگر شما در ویندوزهای قدیمی هم تست کنید به همین نتیجه خواهید رسید
    حالا چرا اینا اینقدر نمادگرایی رو دوست دارن چون ریشه فراماسونری تمدن مصر هست که اگر دقت کنید زبان نوشتاری اونها هم هیروگلیف هست که از نماد تشکیل شده هسا
    دوست عزیز صهیونیست خودش یه پروژه هست که توسط اینها ایجاد شده، حالا چرا نیاز به بحٍ زیاد داره

در کل این صفت شما که هر چیزی رو به سادگی قبول نمی کنید یک حسن هست، که لازمه انسانی هست که در اثر آخر الزمان زندگی میکنه
    در اثری که پر از دروغ و فریب هست و رسانه ها و این جعبه جادویی در اختیار افراد فاسد هست، شما با کمی تحقیق و کنکاش می تونید حقیقت رو دریابید.

اگر حال مطالعه و تحقیق رو ندارید ، به شما توصیه می کنم حتما مستند ظهور رو تماشا کنید
    که توسط دو جوان مسلمان که ساکن آمریکا هستند تهیه شده ، که از لینک زیر می تونید دانلود کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جالبه تمام ویدئوهاشون از سایت یوتوب پاک شده ، درحای که جناب گوگل ویدئوهای س*ک*س رو به دلیل آزادی پاک نمی کنه ، با اینکه تهدید به مرگ شدن ولی به کار خودشون ادامه دادن، لینک سایشون هم در پایین هست، البته -- شده بود ولی دوباره راه افتاده
    کد:
    در پناه حق باشید
    Last edited by CHAPTER; 04-03-2011 at 13:22.

5. 2 کاربر از CHAPTER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

دوست عزیز فرض رو میزاریم که حرف شما درسته و اینها همش توهمه

خوب میشه به ما توضیح بدید لوگوی بازی مهمی چون المپیک که ظاهرا باید معنی 2012 بده ، اون نقطه اضافیش نشانگر چیه؟
    خیلی منطقی و واقع بینانه با موضوع برخورد کن...
    آیا 2012 در انگلیسی نقطه داره؟
    منتظر توضیحات قانع کننده شما هستم(اگر توضیحی ندید پس متوهم شمایید)

سایت اصلی:
    کد:
    سلام.
    روی چشم خیلی منصفانه و بدون جانبداری از هیچ اندیشه ای با این قضیه برخورد میکنیم.
    منتظر جوابهای منصفانه شما هم هستم.
    نظرات شخصی رو دخالت نمیدیم.
    حرف شما درسته 2012 نقطه نداره و عدده.
    حالا این لوگو رو :

به این لوگو :

حذف نقطه از وسط
    تغییر میدیم.
    اگر نگاه کنید در هر دو مورد میشه ZION رو خوند.
    حالا چرا وقتی بدون نقطه هم میشه ZION رو خوند آرم باید با نقطه طراحی بشه؟ ZiON

در خوندن آرم شما بدون پیش زمینه ذهنی در مورد چیزی کلمات 2012 و ZION مخفی در اون رو چه جوری میخونی؟
    از چپ بالا شروع میکنی 2
    راست بالا 0
    چپ پایین 1
    راست پایین 2
    2012

کلمه میکنیم اعداد رو -------> 2012 -----------> ZOIN

پس باید ساختار عدد رو تغییر بدیم تا ZION ساخته بشه بدون تغییر ZOIN میمونه.
    یعنی به بیان دیگر 2102 بیشتر ZION میشه تا 2012.
    درسته؟

7. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

هر جوری این لوگو ساخته میشد شما بازم میگفتین زایانه...!

2Z 0O 1I 2N

جای 1 و صفر رو عوض میکردین و 2 رو اینوری میکردین میشد N ... در هر صورت همین بود...! lol

اصلاً تابلوئه همه ـش کار صهیونیسم و فراماسوناس از قصد اولین مسابقه المپیک رو سال 1896 (حتی 1796) برگزار کردن که الان بیفته 2012 و یه عده بیکار کشفش کنن و صهیونیسم دنیا رو به تسخیر دربیاره...
    Last edited by Cleeev; 04-03-2011 at 15:55.

9. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

سلام.
    روی چشم خیلی منصفانه و بدون جانبداری از هیچ اندیشه ای با این قضیه برخورد میکنیم.
    حالا این لوگو رو :

به این لوگو :

حذف نقطه از وسط
    تغییر میدیم.

در خوندن آرم شما بدون پیش زمینه ذهنی در مورد چیزی کلمات 2012 و ZION مخفی در اون رو چه جوری میخونی؟
    از چپ بالا شروع میکنی 2
    راست بالا 0
    چپ پایین 1
    راست پایین 2
    2012

درسته؟
    ببینید من اصلا اسمی از zion یا ZION نمیارم.شما چه اصراری دارید قضیه رو به zion وصل کنید؟

من میگم این نقطه اون وسط چیکارمیکنه؟مگه میشه بازی مهمی چون المپیک یک قسمتی از لوگوش رو بی معنی بدونیم
    شاید اگر 2 پایانی مثل 2 ابتدایی بود کمتر حرف و حدیث پیش میومد
    یکی از نظریات داده شده zion است.خوب من که مطرحش نکردم

دوستانی که نظریه زایان رو رد میکنن بگن اون نقطه چه معنی داره؟
    اصلا چرا کمیته برگزاری بازیها یا خود طراح لوگو نمیاد دلیل قراردادن اون نقطه رو توضیح و به این بحثها خاتمه بده؟

به هر حال من نه دنبال اثبات چیزی هستم نه ردش.فقط میخوام بدونم هدف از اون نقطه بزرگ وسط لوگو چی بوده؟

حالا بگذریم از اینکه آیا خود ظاهر لوگو ارزش پرداخت 400 هزار پوند رو داشته یا خیر
    Last edited by mahdy2021; 04-03-2011 at 15:12.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    -_-

پيش فرض

سلام.
    حالا این لوگو رو :

به این لوگو :

حذف نقطه از وسط
    تغییر میدیم.

از چپ بالا شروع میکنی 2
    راست بالا 0
    چپ پایین 1
    راست پایین 2
    2012

درسته؟
    دقیقا دوست عزیز عزیز معکوس سازی یکی از روش های فراماسونری ها تو بحث نمادگرایی هست، اینها به وسیله نمادها به انتقال مفاهیم خودشون می پردازن، و قرار هم نیست ما تمام روموز اوونها متوجه بشیم
    یک مصداق دیگه تو این بحث که خاطرم اومد ، تو حادثه 11 سپتامبر وقتی اولین هواپیما به برج های 2 قلو برخورد می کنه، جناب جرج بوش در یک دبستان ، در یک کلاس درس ، یک کتاب داستان درباره یک بز (که این هم علت داره) رو در دستش گرفته که بچه ها داشتن از روی کتاب برای ایشون می خوندند،
    و در این لحظه خبر برخورد رو بهش می دن، جالب می دونید چیه اون کتاب رو برعکس گرفته بود ، همه می گفتن جرج بوش احمق هست و از روی بی سوادی کتاب رو بر عکس گرفته، ولی داستان چیز دیگری است ، البته دوستان مطمئنا استدلال می کنن جناب بوش حواسش پرت بود و در اثر شوک وارد شده شنید خبر برخورد هواپیما ها کتاب رو برعکس گرفته .
    مصادیق دیگه ای هم برای این قضیه موجود هست ،براتون می زارم
    داستان نمادگرایی فراماسونری ها با این بحث ها نمی شه جمع کرد، یه قول معروف این قصه سر دراز دارد
    برای همین از دوستان خواهش کردم اگر حال تحقیق رو ندارن حتما مستند ظهور رو دانلود کنند و ببینند البته زیرنویس فارسی شده، تا دوستانی که زبان انگلیسی مسلط نیستند ، بتونن استفاده کنند.

هر جوری این لوگو ساخته میشد شما بازم میگفتین زایانه...!
    2Z 0O 1I 2N
    جای 1 و صفر رو عوض میکردین و 2 رو اینوری میکردین میشد N ... در هر صورت همین بود...! lol
    اصلاً تابلوئه همه ـش کار صهیونیسم و فراماسوناس از قصد اولین مسابقه المپیک رو سال 1896 (حتی 1796) برگزار کردن که الان بیفته 2012 و یه عده بیکار کشفش کنن و صهیونیسم دنیا رو به تسخیر دربیاره...
    فکر نکنم بحث دوستان روی سال شروع المپیک باشه ، بحث دوستان اینه چرا سال 2012 با این لوگو و میزبان باید لندن باشه
    صهیونیسم هم قرار نیست دنیا رو تسخیر کنه ، صهیونیسم خودش زائیده فراماسونری هست ، یه پروژه هست

در آخر فط یک نکته
    نمی دونم چرا دوستان به جای پرداختن به اصل ، درگیر یک نقطه هستند.
    بهتر هست اطلاعات خودتون رو تو این مباحث زیاد کنیم بعد به عنوان یک منتقد وارد این عرصه بشیم،و به جای تمسخر یکدیگر باعث روشگری همدیگه بشیم

برای همه آرزوی موفقیت دارم
    Last edited by CHAPTER; 04-03-2011 at 17:03.

12. این کاربر از CHAPTER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

عزیز جان مستند ظهور و مستند های مشابه رو من قبلا دیدم.
    بحث ما سر اینه که اگه قرار باشه با همه چی، همه چی ساخته بشه، کار به جایی نخواهیم برد.
    یه وقتهایی یه عده متوهم میگفتن آمریکا سفینه نفرستاده به کره ماه. چون سایه پرچم آمریکا عوض اینکه 3 درجه اینطرف تر بیوفته 5 درجه اون طرف تر افتاده.
    یه عده در سراسر جهان چون معنی علم آمریکا و غرب رو نمیدونن با دلایل الکی، بن قضیه رو از بیخ میزنن.
    11 سپتامبر موقع ذوب شدن ساختمونا چرا اونجوری افتاد زمین باید فلان جور دیگه میوفتاد.
    صهیونیسم جهانی چشم روی هرم گذاشته، جادو جنبل میکنه.
    A یعنی یه هرم که بالاش چشم جهان بین قرار گرفته و چون شما حرف A رو استفاده کردی جزوه سیستم شدی.
    B یعنی 13.
    !Yahoo چون آخرش ! داره یعنی یهود Yahood.
    Coca coola لا محمد لا مکه هست.
    Pepsi هر پنی که میپردازی اسرائیل را ساپورت میکنی.
    با بشقاب پرنده ما رو سر کار گزاشتن.
    2012 یه پروژه از پیش تعیین شده ماسونی ه. (من در تاپیک پیشگویی نحوه محاسبه 2012 با استفاده از تقوم تزولکین سرخپوستی مایایی رو توضیح دادم میتونید ببینید.)
    اینا هیچکدوم حقیقت نداره چون لزومی به حقیقت داشتنش نیست.

14. 3 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    -_-

پيش فرض

عزیز جان مستند ظهور و مستند های مشابه رو من قبلا دیدم.
    خوشحالم ولی جالب که شما بعد از دیدن 52 قسمت از این مستند سریال به نظر شما لزومی به حقیقت داشتنش نیست. احتمالا چون می خواستید با یک منطق علمی برای همه موارد مطرح شده تو مستند جواب پیدا کنید.

بحث ما سر اینه که اگه قرار باشه با همه چی، همه چی ساخته بشه، کار به جایی نخواهیم برد.
    منظورتون رو متوجه نمی شم

یه وقتهایی یه عده متوهم میگفتن آمریکا سفینه نفرستاده به کره ماه. چون سایه پرچم آمریکا عوض اینکه 3 درجه اینطرف تر بیوفته 5 درجه اون طرف تر افتاده.
    این موضوع رو منم شنیده بود ولی نمی دونم چه ربطی به جریان ماسونی و موضوع حرف های ما داره،

یه عده در سراسر جهان چون معنی علم آمریکا و غرب رو نمیدونن با دلایل الکی، بن قضیه رو از بیخ میزنن.
    خوشحالم که شما معنی علم آمریکا و غرب رو فهمیدید
    دقیقا مثل شما چون معنی و مفهوم این جریان رو نمی دونید ،بن قضیه رو از بیخ میزنن.

11 سپتامبر موقع ذوب شدن ساختمونا چرا اونجوری افتاد زمین باید فلان جور دیگه میوفتاد.
    جالبه که این حرف ما نیست و کلی کتاب و مستند درباره این قضیه توسط خود آمریکایی ها ساخته شده ، و از لحاظ فنی و با دید علمی این حادثه تحلیل کردن همون جوری که شما دوست دارید علم آمریکایی ، و همه شون شکل فرو ریخت این برج ها اتفاقی نمی دون ، که بحث هاش تو سایت و مستند های مختلف خارجی وجود داره ،
    ولی بازم شکل فرورختن برج ها هیچ ربطی به جریان فراماسونی نداره ، ما با اصل قضیه مشکل داریم ، چرا باید برج ها رو منهدم می کردن ( دلیلش هم که خودتون می دونید القاعده و صدام ، طالبان و ... نیست )

صهیونیسم جهانی چشم روی هرم گذاشته، جادو جنبل میکنه.
    صهیونیست ها چشم (منظورتون چشم جهان بین فراماسونری هاست دیگه ) رو بالای کدوم هرم گذاشتن! اگر منظورتون شکل پشت اسکناس 1 دلاری هست، که این یک نماد هست ، و قابل توجه شما در روایات ما هم گفته شده که شیطان یک چشم داره ، اونم چشم چپ ، حالا چرا چپ که بر می گرده به داستان قربانی کردن حضرت ابراهیم و قربانی کردن فرزندش اسماعیل و ... بقیه اش رو خودتون می دونید.

A یعنی یه هرم که بالاش چشم جهان بین قرار گرفته و چون شما حرف A رو استفاده کردی جزوه سیستم شدی.
    این رو اولین بار دیدم ، تا به حال نشنیده بود ، جزو سیستم شدی

B یعنی 13.
    بله 13 نماد فراماسونی هست عدد مورد علاقه شون هست ولی ربطش به حرف B رو تا به حال نشنیدم

!Yahoo چون آخرش ! داره یعنی یهود Yahood.
    همونطور که می دونید یهود به اینگلیسی میشه Jew پس این مطلب شما اصلا صحت نداره ، منبعتون حتما یه سایت فارسی زبان بوده که فینگلیش نوشته یهود، متاسفانه بعضی از افراد دچار نماد زدگی شدن ، و با انتشار این مطالب باعث شدن دوستان مثل شما کل قضیه رو توهم ببینید

Coca coola لا محمد لا مکه هست.
    iPeps هر پنی که میپردازی اسرائیل را ساپورت میکنی.
    این مطلب رو من دیدم از نظر ظاهری که این جمله پیداست ولی بازم به برداشت شخصی افراد بستگی داره، ولی حقیقت داشتن هم فکر نکنم زیاد دور از ذهن باشه چون اکثر صایع غذایی در دست ثروندمندان صهیونیست هست

با بشقاب پرنده ما رو سر کار گزاشتن.
    پس شما به وجود آدم های فضایی اعتقاد دارید ، البته من خودم بیشر فیلم های هالیودی ساخته شده درباره این موضوع رو دیدم مثل روز استقلال ، روزی که زمین از حرکت باز ایستاد ، ... یه زمانی عاشق این مباحث بودم مثلث برمودا ، دزدیده شده انسانها توسط موجودات فضایی و موارد دیگه ، جالبه چرا هالیوود تمام تلاش رو داره می کنه که ما قانع بشیم موجودات فضایی وجود داره ، دلیلش رو احتمالا تو مستند دیدید ، ولی از نظر شما که توهم هست ، پس توضیح بیشتری نمی دم.

2012 یه پروژه از پیش تعیین شده ماسونی ه. (من در تاپیک پیشگویی نحوه محاسبه 2012 با استفاده از تقوم تزولکین سرخپوستی مایایی رو توضیح دادم میتونید ببینید.)
    بله یک پروژه ماسونی هست البته ماسون خودش یک جریان هست که برای خدمت به اهداف کسی ایجاد شده است، اما در مورد قوم مایا ، می دونید که اونها هرم داشتم ، مصریان باستان هم هرم داشتن ، اول اینکه چرا این دو تمدن هرم می ساختن این همه ساختار هندسی وجود داره، چرا درباره روش ساختشون هیچ اطلاعاتی برامون نذاشتن ، اصلا با کدوم ابزارها تونستن سنگهای چند صد تونی رو انتقال بدن، اصلا چه طوری این ایده به مایاها منطق شده ، اونها که تو یه قاره دیگه بودن ، برای این هم دلایلی وجود داره البته نه از نگاه علم آمریکایی و چون از نظر شما توهم هست اشاره ای نمی کنم

اینا هیچکدوم حقیقت نداره چون لزومی به حقیقت داشتنش نیست.
    چطور به این نتیجه رسیدید که لزومی به حقیقت داشتنش نیست.حتی درصدی هم احتمال نمی دید بعضی از این موارد حقیقت داشته باشه ، این هم اطمیان از کجا اومده ، از نظر علمی فرض محال که محال نیست.
    از کلیه مبحثی که مطرح کردی این نتیجه رو میشه گرفت که شما یکسری داده های غلط به همراه داده های درست بدست آوریدی اما چون به غلط بودن بعضی از اطلاعات از دیدگاه علم آمریکایی رسیدید پس بن قضیه رو از بیخ میزنن.
    این همه تقصیر شما نیست به علت اینکه یک عده آدم نا اهل وارد این عرصه شده و با انتشار داده های غلط باعث وهم دوستان درباره این اطلاعات شدن
    در آخر هم سعی کنید فقط به یک منبع اکتفا نکنید مخصوصا سایتهای فارسی زبان ، به زبان انگلیسی جستجو کنید ، می بینید که این نتجه گیری فقط از طرف ما نیست
    بهتر بیدا بشیم

در آخر اگر در جایی از حرف هام احساس کردی توهینی به شما و دوستان کردم ، صمیمانه از شما و دوستان دیگه عذرخواهی می کنم
    در پناه حق باشید
    Last edited by CHAPTER; 04-03-2011 at 19:49.

16. این کاربر از CHAPTER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ببینید من اصلا اسمی از zion یا ZION نمیارم.شما چه اصراری دارید قضیه رو به zion وصل کنید؟

من میگم این نقطه اون وسط چیکارمیکنه؟مگه میشه بازی مهمی چون المپیک یک قسمتی از لوگوش رو بی معنی بدونیم
    شاید اگر 2 پایانی مثل 2 ابتدایی بود کمتر حرف و حدیث پیش میومد
    یکی از نظریات داده شده zion است.خوب من که مطرحش نکردم

دوستانی که نظریه زایان رو رد میکنن بگن اون نقطه چه معنی داره؟
    اصلا چرا کمیته برگزاری بازیها یا خود طراح لوگو نمیاد دلیل قراردادن اون نقطه رو توضیح و به این بحثها خاتمه بده؟

به هر حال من نه دنبال اثبات چیزی هستم نه ردش.فقط میخوام بدونم هدف از اون نقطه بزرگ وسط لوگو چی بوده؟

حالا بگذریم از اینکه آیا خود ظاهر لوگو ارزش پرداخت 400 هزار پوند رو داشته یا خیر
    شما هنوز جواب سوال من رو ندادی ! چرا وسط شکم آدمه توی لوگوی المپیک چین سوراخ هست ؟ شما میگی نقطه بی معنی هست در حالی که اون نقطه اصلآ ربطی به عددها نداره و برای زیباتر شدن لوگو گذاشته شده. من میگم یه آدم با شکم سوراخ بی معنی تر هست پس چرا چیزی از اون نمیگین ؟!

شماره پروازی که در روز یازدهم سپتامبر به آن حادثه منجر شد، Q33NY بود.

حالا چرا این عبارت که باز خود این هم تحلیل داره که اشاره نمی کنم
    اگر کلمه Q33NY را با فونت Wingdings تایپ کنید نتیجه بصورت زیر می شود ...
    این مورد واقعآ جالبه ! البته اگه یه منبع کاملآ معتبر ببینم که شماره پرواز همین Q33NY بوده دیگه نمیتونم انکارش کنم !
    ولی بیشتر به نظر میاد یه Hoax عظیم باشه و به خاطر اینکه Q با فونت Wingdings میشه هواپیما و 3 هم میشه ساختمون , این شماره پرواز رو نسبت دادن به اون هواپیما.
    توی سایت Hoax Slayer که تخصصش ترکوندن این جور چیزها هست هم میبینیم که این شماره هواپیمای Q33NY رسمآ و شرعآ وجود خارجی نداره و همه ـش زاییده تخیلات یه عده هست ! تقریبآ همه هواپیماهای مسافربری آمریکا با حرف N شروع میشن. شماره اون هواپیمای مورد نظر هم N334AA بوده نه Q33NY ! اون یکی هواپیما هم N612UA بوده.
    بازم میگم اگه یه منبع معتبر (نه وبلاگهای بسیار معتبر !) رو نشون بدین که شماره پرواز هواپیما رو قید کرده باشه , من بدون هیچ مشکلی می پذیرم ! وگرنه منم میتونم با اعداد و حروف توی فونت Wingdings بازی کنم و یه شماره جالب برای هواپیماهای سقوط کرده یک سال اخیر توی ایران تحویل بدم !
    Last edited by Mr.Crow; 04-03-2011 at 20:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •