لاتزیو رو ول کن حسین جون. میلان رو داشته باش که فعلا تا پایان نیمه اول با گل دقیقه ی 22 روبینهو از ناپولی جلوه. ناپولی هم یه بازیکنش رو به نام M. Pazienza به علت دریافت کارت زرد دوم از دست داده و بعید میدونم بتونه 10 نفره جلوی میلان جبران کنه.![]()
لاتزیو رو ول کن حسین جون. میلان رو داشته باش که فعلا تا پایان نیمه اول با گل دقیقه ی 22 روبینهو از ناپولی جلوه. ناپولی هم یه بازیکنش رو به نام M. Pazienza به علت دریافت کارت زرد دوم از دست داده و بعید میدونم بتونه 10 نفره جلوی میلان جبران کنه.![]()
چرا بازی رو نشون ندادن؟
نتیجه فعلا 2-1 به نفع میلانه ...
کسی میدونه بقیه گل ها رو کی زده؟
چون موقع برگزاری بازی داشتن برنامه نود رو میپخشیدن.
گلهای بازی رو روبینهو و زلاتان برای میلان و لاوتزی برای ناپولی زدن. (بازی با همون نتیجه ی 2 بر یک تموم شد)
امشب يوونتوس توي تورين اتش بازي به پا خواهد كرد!!!
آره دیگه. می بازه بعدش هوادارانش توی ورزشگاه آتش بازی می کنن![]()
اگه یونتوس رو ببریم نصف راه قهرمانی این فصل رو اومدیمکه به امید خدا دور از دسترس نیست
![]()
پس نصف دیگه چیه؟؟؟
اگه منظورت اینتره که اصلا فکرشو نکن....که دور از دسترس هست.![]()
اس اس لاتزیو امسال قهرمانه !
کاپیتان پیش از سفر یووه راهی میلان شد تا در مراسم ویژه ای جایزه فوتبالیست نمونه و بازی جوانمردانه خود را دریافت کند وهمین مسئله به مسولین روزنامه ی گازتا دلو اسپورت ایتالیا که یکی از نشریات معتبر سرزمین چکمه ای ست فرصت داد تا مصاحبه ای مفصل و جذاب را با الکس دل پیرو کاپیتان افسانه ای یووه ترتیب و در جدید ترین شماره خود ان را چاپ کند. این گفتگویی متفاوت و جالب توجهات را شدیدا به خود جلب کرده، الکس در این مصاحبه به علاقه اش نسبت به یوونتوسی بودن توبیاس اشاره کرد.
- آیا پیراهن شماره ی 10 نباید آویخته شود ؟
"پیراهن شماره ی 10 همواره باید پوشیده شود و هرگز نباید آنرا اویخت، خیلی زیباست که کودکان همواره آرزو دارند که این پیراهن را بر تن کنند پیراهنی که در طول 113 سال بر تن اسطوره های یوونتوس بود، یوونتوس صرف نظر از الکس، گذشته، حال و آینده را تشکیل می دهد."
- بازی کردن با هیجان مانند یک جوان 18 ساله ؟
"فردا می تواند برای من آخرین بازی در سن سیرو باشد؟ من هر دیدار را با آرزوها و هیجان یک جوان 18 ساله سپری می کنم، من نمی توانم از فکر کردن به بازی فردا بعنوان آخرین دیدار در سن سیرو دست بکشم چرا که همواره در یوونتوس با عشق زندگی می کنم ."
- دیداری که آرزوی تکرار کردن آن را داری ؟
"جام جهانی، نیمه نهائی و فینال این رقابت ها. چرا که برای من کسب جام جهانی یک امتیاز بزرگ بود و از دست دادن قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را از یاد بردم."
- نماد یوونتوس در ورزشگاه جدید ؟
"خواسته ای مبنی بر گلزنی برای یوونتوس در ورزشگاه جدید؟ بله ، اعتقاد دارم که می توانم این کار را انجام دهم."
- تمدید قرارداد ، انتخاب با قلب یا تحت تاثیر بند ها و حقوق ؟
"تمدید قرارداد برای من و باشگاه یک امر طبیعی خواهد بود ، من می خواهم به بازی ادامه دهم، در یوونتوس یا در تیمی دیگر ؟ در ایتالیا نمی توانم پیراهنی جز پیراهن یوونتوس را بر تن کنم ، در این تیم در تمام لحظات احساس خوشحالی به من دست می دهد و همواره احساس میکنم که راحت هستم، من از بدست آوردن این آمار و ارقام به همراه یووه افتخار میکنم، آیا برای من سخت خواهد بود که با انیلی برای تمدید قرارداد به توافق برسم؟ همواره با اندره ا رابطه ی خوبی داشته ام و من خوشحال هستم که رئیس باشگاه احساس مسوولیت می کند، من اکنون هیچ نگرانی بابت تمدید قرارداد ندارم."
- آیا دلت برای وکیل تنگ شده است ؟
" بله وکیل... ( چند لحظه سکوت می کند ) وکیل قابل وصف نیست، شخصیتی درخشان، با فرهنگ، وی خود را برای قرار گرفتن در تمام مراحل سخت آماده می کرد بطوری که احساس می کردی وی در یک لحظه در دو مکان مختلف حضور دارد."
- آیا نسبت به کالچوپولی احساس ناراحتی می کنی ؟
"بله در مجموع این اتفاق باعث شد که من ناراحت شوم بخصوص پس از گرفتن دو قهرمانی یوونتوس اما ما خشم خود را بعنوان یک پشتوانه در سری ب بکار بردیم، فصلی که برای من افتخار آمیز بود."
- 307 گل زده ؟ یا 308 ؟ پیولا 354 ، میاتزا 338 ، باجو 319 ، اینزاگی 313 گل زده و سپس الکس 307 گل زده ؟
"خیر، رسمآ 308 گل، گل زیبا از روی یک ضربه ی آزاد به برشا را به شمار نیاوردید البته می توانید بار دیگر آن را به من بازگردانید، به من فرصت داده شد تا بتوانم به تاریخ خود چیزی را اضافه کنم، من می خواهم به رکورد روبرت گووی برسم که البته به چند ماه زمان نیاز دارم."
- میلان - یوونتوس ؟
"چه چیزی را پیش بینی کنم ؟ بر اساس واقعیت و نتایج بدست آمده بر پیشرفت تیم تاکید می کنیم، ما هیجان حاصل از بردن و صدرنشینی را دوباره در خود کشف کردیم، دیدار فردا یک قدم رو به جلو و مهم خواهد بود و امیدوارم که بر اساس هیجان و خواست خود آن را انجام دهیم، برد در میلان طعم خاص و ویژه خود را دارد بخصوص پس از اینکه یک رکورد تاریخی دیگر ( رکورد بونیپرتی ) را شکسته باشید."
- هدف یوونتوس در این فصل ؟
"باید تا جولای صبر کرد تا جواب را ببینید، افتخار میکنم از اینکه در این تیم بزرگ بازی می کنم، من مطمئن هستم که پیش رفتن در هر رقابتی باعث رضایت ما خواهد شد."
- بازی به مدت نیم ساعت یا یک ساعت ؟
"سخت است که بپذیرید که یک بازیکن ذخیره هستید، من به نظر سرمربی احترام می گذارم و در نهایت آن چیزی که برای من مهم است تلاش در تمرینات و سخت کوشی است."
- ندود در هیات مدیران ؟
"من برای ندود خوشحالم چرا که وی یک فرد بسیار با اخلاق و با درک بالاست، وی کار خود را به خوبی به انجام خواهد رساند اما من در بازی گلف از وی بهتر هستم با توجه به اینکه وی هر روز گلف بازی می کند."
- خط کشیدن بر روی نام الکس در جام جهانی گذشته ؟
" بله، لیپی در آرامش تصمیم خود را گرفت و این اجازه را به من و سونیا داد تا بهمراه فرزندانمان به آمریکا سفر کنیم، در آنجا برای تماشای دیدارهای تیم لیکرز در NBA رفتم و حدود شش یا هفت بازی را تماشا کردم البته بازی های زیبایی بود."
- در صورت دعوت شدن از سوی پرندلی ؟
" قبول خواهم کرد، با تیم ملی هیچگاه تسلیمی در کار نخواهد بود، من و توتی به پیشرفت جوانان کمک خواهیم کرد؟ نمی دانم ، از پرندلی بپرسید، اما من و توتی تشابه زیادی داریم."
- توبیاس هوادار اینتر است ؟
"مهمترین چیز برای من این است که رابطه ی صمیمانه ای با خواهر خود داشته باشد، سعی خواهم کرد تا توبیاس علم و احترام را فراگیرد و برای رسیدن به اهداف خود تلاش کند، اما اگر توبیاس در آینده هوادار اینتر شود دیگر فرزند من نخواهد بود "
- زمان ناراحتی و خشم الکس ؟
"هنگام باخت"
- یک دلپیروی جدید ؟
" هیچ چیزی نمی تواند از این کار جلوگیری کند، شاید الکسی دیگر متولد شود و رویاهایی مانند من داشته باشد."
داداش بازی توی میلان و ورزشگاه سن سیروست...نه توی تورینامشب يوونتوس توي تورين اتش بازي به پا خواهد كرد!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)