تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 55 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 548

نام تاپيک: Sid Meier's Civilization V

داره خودمونی میشه system1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بازیش جالبه.اینکه از چوب و چماق میرسید به بمب اتم خیلی لذت بخشه.
    آخه بازیش چیزی نداره که میگید بلد نیستین.اگه یه 3 4 ساعت بازی کنید و حتی اگه انگلیسیتون هم خوب نباشه بازم خودتون بعد از زمان خیلی کمی یاد میگیرین.اکثرا هم یه دیالوگ تکراری دارن همشون. مثل جنگیدن و صلح کردن و رشوه دادن و...که حتی اگه انگلیسیتون صفر هم باشه 3 4 بار تمام گزینه ها رو امتحان کنید خودتون یاد میگیرین.
    دیگه چیز خاصی نمیمونه.جز اینکه هر ساختمون چی کار میکنه و هر نیرو چه ویژگی هایی داره.اونم دو سه بار از هر کدوم بسازید میفهمید هر کدوم چی کار میتونن بکنن.یه سری ریزه کاری هم داره بازیش که اونا هم بعد از مدتی میاد دستتون.تایم بازی رو بزنید طولانی که تو این مدت که میرید جلو آروم آروم با کل بازی آشنا بشید.بازی استراتژی اسمش روش هست.توقع نداشته باشین 10 دقیقه ای بازی رو کامل یاد بگیرین.
    کلا زیاد سخت نگیرین یه 4 5 ساعت الکی برید جلو خود به خود یاد میگیرین.

2. 2 کاربر از system1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

بالا ... تایید میشه.

نترسین که وای بلد نیستم الان چی میشه!! بشینید یک بار بازی کنید ، باختین هم باختین فدای سر بعد از یک مدت یاد می گیرید.
    سوال هم داشتید حتما بیاین و بپرسید سریع یاد می گیرید.
    الان شما با کارگر نمی تونید کار کنید. نمی تونید سرباز یا ساختمون بسازید؟ نمی تونید روابط دیپلماسی انجام بدین؟

4. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

نترسین که وای بلد نیستم الان چی میشه!! بشینید یک بار بازی کنید ، باختین هم باختین فدای سر بعد از یک مدت یاد می گیرید.
    سوال هم داشتید حتما بیاین و بپرسید سریع یاد می گیرید.
    الان شما با کارگر نمی تونید کار کنید. نمی تونید سرباز یا ساختمون بسازید؟ نمی تونید روابط دیپلماسی انجام بدین؟
    این جور سرگرمیا رو انقدر جدی گرفتید که جای کارهای اصلی زندگیتونو گرفته
    دارم صمیمی حرف میزنم.یعنی انقدر وقت اضافی دارید و خوشبخت و پولدار و بیخیال هستید
    اصلا میدونید چیه؟ بازی کردن شده یه حرفه .کارو زندگی.البته مفت و مجانی
    برو پول بده بازی بخر شرکت سازنده پولدار بشه و تو بشین بازیشو بازی کن نمیدونم چرا
    دارم تلاش میکنم که دیگه بازی نکنم و یا واقعا وقتی بیکارم بازی کنم

الان بپرسی بازیایی که کردی چیا یاد گرفتی زود میگه فرهنگ و کلی ایسم و ...

6. این کاربر از Spiffy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

خوب حالا یه چیزایی یاد گرفتم فقط تا جایی که میشه باید اینتر بزنم یا فقط 1 اینتر ؟

آخه بعضی وقتا فقط 1 دوره میره جلو اما بعضی وقتا هم 10 تا اینترم که میزنی بازم زمان جلو میره -باید به میزانی که جلو میره جلو ببرم ؟

2- بازی سر ساعت مشخصی تموم میشه ؟چون من داشتم بازی میکردم یهو زد که دیفیت شدی

3- از کجا بفهمم رابطه دیپلماسیم چه قدره ؟

4-این کشورا که اطراف من کشور زدندو چی کار کنم بزنم بپکونم ؟هر چی میخوام بزنمشون میکشند سربازامو

5- این کارگرا رو چه جوری مشغول به کار کنم ؟کشاورزی و ...؟

6-این اعدادو ارقام بالای صفحه سمت چپ نشون دهنده چیه ؟

حیف که تا 6 بهمن امتحان دارم یکیم فردا دارم وگرنه 10 ساعت مینشستم پاش ولی همین 2 ساعتی که دیشب نشستم حس کردم اگه بلد شم ازون بازیاییه که اساسی باهاش حال میکنم
    Last edited by ali_disslove; 09-01-2011 at 18:35.

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

این جور سرگرمیا رو انقدر جدی گرفتید که جای کارهای اصلی زندگیتونو گرفته
    دارم صمیمی حرف میزنم.یعنی انقدر وقت اضافی دارید و خوشبخت و پولدار و بیخیال هستید
    اصلا میدونید چیه؟ بازی کردن شده یه حرفه .کارو زندگی.البته مفت و مجانی
    برو پول بده بازی بخر شرکت سازنده پولدار بشه و تو بشین بازیشو بازی کن نمیدونم چرا
    دارم تلاش میکنم که دیگه بازی نکنم و یا واقعا وقتی بیکارم بازی کنم

الان بپرسی بازیایی که کردی چیا یاد گرفتی زود میگه فرهنگ و کلی ایسم و ...

خوب حالا یه چیزایی یاد گرفتم فقط تا جایی که میشه باید اینتر بزنم یا فقط 1 اینتر ؟

آخه بعضی وقتا فقط 1 دوره میره جلو اما بعضی وقتا هم 10 تا اینترم که میزنی بازم زمان جلو میره -باید به میزانی که جلو میره جلو ببرم ؟

2- بازی سر ساعت مشخصی تموم میشه ؟چون من داشتم بازی میکردم یهو زد که دیفیت شدی

3- از کجا بفهمم رابطه دیپلماسیم چه قدره ؟

4-این کشورا که اطراف من کشور زدندو چی کار کنم بزنم بپکونم ؟هر چی میخوام بزنمشون میکشند سربازامو

5- این کارگرا رو چه جوری مشغول به کار کنم ؟کشاورزی و ...؟

6-این اعدادو ارقام بالای صفحه سمت چپ نشون دهنده چیه ؟

حیف که تا 6 بهمن امتحان دارم یکیم فردا دارم وگرنه 10 ساعت مینشستم پاش ولی همین 2 ساعتی که دیشب نشستم حس کردم اگه بلد شم ازون بازیاییه که اساسی باهاش حال میکنم
    1- هر بار که اینتر بزنی یک دور میگذره. توی هر دور هم هر نیرویی می تونی یک حرکت بکنه (بعضی ها مثلا اسب سوارا که سریع ترند بیشتر حرکت می کنند ولی مثلا پیاده ها توی هر دور مسافت کمتری رو میرن! ) حالا مثلا 100 تا سرباز داری ، وقتی اینتر رو میزنی هر 100 سرباز یک دورشون رو میرن دیگه!
    2- پایان بازی انواع مختلفی داره که خودت می تونی انتخاب کنی. توی تنظیمات اول بازی باید انتخاب کنی که مثلا پایان دیپلماسی ، نظامی ، سفینه فضایی و یا زمانی و یا ... باشه. می تونی انتخاب کنی که پایان هم نداشته باشه. اگر همه شهر هاتو هم از دست بدی تمدنت از هم می پاشه و شکست می خوری.
    3- منظورت اینه که رابطه ات با هر کشور چطوریه؟ توی منوی سمت راست بالای تصویر ، علامت جهان ، مثلا natural یعنی باهاش حالت طبیعی ، hostile یعنی دشمن , و friendly یعنی دوستین.
    4- دیگه این تصمیم خودته. می خوای با کشور های همسایت تجارت کنی و در صلح باشی. یا بگیری جنگ بپا کنی و کشورا شونو تسخیر کنی. وقتیجنگی رو هم شروع کردی امکان شکستت هم هست دیگه!
    5- توی منو دستوراتشون هست دیگه. مثلا ببرشون توی جنگل ، وقتیببریشون ، توی منوی دستوراتشون علامت ساخت چوب بری میاد ( علامت ها توی پست اول توضیح دادم) . روی دکمه کلیک کن . می نویسه 15 turn . یعنی بعد از 15 دور ( 15 اینتر ) اینو می سازند.
    6- پول ، خوشحالی ، فرهنگ و... ( اونارو بعدا می فهمی ، فعلا زوده)

9. 2 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان مشکل افت فریم بر طرف نشد؟خیلی رو اعصابمه
    آخه چرا باید اینهمه افت فریم داشته باشه؟آخرین ورژن درایور کارت گرافیکیم هم نصب هست...
    تو xp افت فریم خیلی کمتر بود اما الآن که دیگه xp ندارم نمیتونم اصلا بازی کنم
    راهی هست؟
    سیستمم هم اینه:
    vga=9500 gt ddr3
    cpu=q6600
    ram=4GB ddr2
    Last edited by Hapoofesgeli; 11-01-2011 at 13:01.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

سلام بچه ها این بازی یا سری های قبلش مثل بازی strongold دوبله شده نداره ؟؟؟ من اینجور بازیهارو دوبله شدش حال میکنم
    انگلیسیم هم زیاد خوب نیست ! که اینم یکی از دلیلاش هست

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان مشکل افت فریم بر طرف نشد؟خیلی رو اعصابمه
    آخه چرا باید اینهمه افت فریم داشته باشه؟آخرین ورژن درایور کارت گرافیکیم هم نصب هست...
    تو xp افت فریم خیلی کمتر بود اما الآن که دیگه xp ندارم نمیتونم اصلا بازی کنم
    راهی هست؟
    سیستمم هم اینه:
    vga=9500 gt ddr3
    cpu=q6600
    ram=4GB ddr2
    كارت گرافيكت خيلي ضعيفه خوب

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

كارت گرافيكت خيلي ضعيفه خوب
    میدونم
    ولی به نظرم واسه این بازی این افت فریمی که دارم بیش از حد زیاده
    آخه رو پایین ترین تنظیمات گرافیکی بازی,بازی میکنم!!

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

هرکی از این بازی خوشش اومده بره سراغ بازی Victoria 2.آخر استراتژیک هست این بازی.کلی جزئیات داره حتی می تونی نوع سیاست کشورت را انتخاب کنی اعم از دموکراسی یا دیکتاتوری یا شاهنشاهی و ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •