تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 45 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 447

نام تاپيک: تبادل نظر در مورد سفرهای انسان به مــــاه

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با توجه به پست Steam و آشنائی با جناب آدم آستین واقعا باز به نظر من پرداختن به کلیت ماجرا (جدای از جزئیات) هم خالی از لطف نیست. در مورد سفر به ماه، UFO، پایان‌جهان و فراماسون‌ها و پیشگوئی‌هائی مثل نوستراداموس ... همواره در کنار مطالب کوچکی که ولو درست هم باشه حجم عظیمی از مطالب مبتنی بر تئوری‌های توطئه منتشر میشه. یکی از نکات مشترک در مورد این مباحث اینه که به استثناء موارد محدودی، اکثر این انتشارها بی‌نام و با نام جعلی هستن(۱). تقریبا هیچ دانشمند تراز اولی (۲) ازین قضایا پشتیبانی نمی‌کنه. متاسفانه این مسائل توسط ضعف جامعه‌ی علمی کشور هم تشدید می‌شه. هرچند این مسائل وسعت جهانی داره اما به درستی شبه‌علم لقب گرفته‌ و دانشمندان در سراسر دنیا بیشتر به تئوری‌پردازی و ساخت تکنولوژی‌ها و علومی مشغولند که نتایج محسوس و پیشرفت عملی به دنبال دارند. درحالیکه بحث این دوستان فقط خروجیش حرف هست.

در واقع نکته‌ی دیگه همینه: شما هیچ خروجی ملموس تئوریک یا عملی ار نتایج بحث‌های این عزیزان مشاهده نمی‌کنید جز تشکیک و به زیر سوال بردن مطالب به طور گسترده پذیرفته شده‌ی علمی اصولا این دوستان هیچگاه نتونستن مثلا بگن فن دانیکن، آدام آستین و ... این رو درست کردن این تئوری رو طرح کردند و چیزی به علم اضافه کردند البته وضعیت سواد این افراد گویای همه چیز هست. هرچقدر این مطلب از جذابیت و مقبولیت بیشتری برخوردار باشن ولع این دست از افراد برای تشکیک در آن بیشتر است. تفکر نقادانه بسیار مفید و سبب پیشرفت بوده و موتور اصلی علم بوده و هست و خواهد بود. اشکال کار این دسته از افراد باور به نتایج بعضا سطحی و نچندان پرداخته‌ی خودشون هست. در حالیکه تفکر نقادانه ایجاب می‌کنه قبل از هرچیز این نقد متوجه باورها و تعصبات خود فرد باشه و اصولا فردی که تفکر نقادانه داره به راحتی به مطلبی باور و ایمان نمیاره و با قضایا به شکل بی‌طرف و کنجکاوانه برخورد می‌کنه و دنبال به کرسی نشاندن فرضیه‌ی خود به هر قیمتی نیست و بیش و پیش از هرچیز راجع به کاستی و کمبود فرضیه‌ی خودش فکر می‌کنه. توی پست قبلی هم گفتم تفکر شکاکانه و پارانوئیدی را نباید با تفکر نقادانه اشتباه گرفت تفاوت ایندو هم خیلی بارز و واضح هست چون جهت‌گیری متفاوت دارن. با اینحال تجربه نشان داده این تیپ از سایتها و فروم‌ها که اکثر مفهوم منبع رو هم تنها در لینک دادن به یکدیگر خلاصه کردن عاری از یک لینک یا مرجع است که عقایدشون رو نقد کنه و طلبکارانه از طرف دیگر انتظار دارن سایت و رسانه‌هایشان مملو از نظرات فاخر ایشان باشه.

همه‌ی نظریات علمی از طریق جامعه‌ی علمی به بحث گذاشته میشه و ملیونها دانشمندی که در جهان در این حیطه کار میکنند از این رویکرد استفاده می‌کنند. هر نظری بحث میشه بهش ایراد گرفتفه میشه و اگر از پس همه‌ی اینا براومد پذیرفته میشه و بسته به عیار تحقیق در جامعه‌ی مقبولیت پیدا می‌کنه. این رویکردی است که حداقل قدمتی ۱۰۰ ساله ولو بیشتر داره و یه رویکرد طبیعی و عقلانی هم هست. چرا دوستان شبه‌علمی مستقیم پس از خیال‌پردازی سراغ رسانه‌ی عمومی و مخاطب عام میرن؟ چرا نظریات به شکل علمی مطرح نمیشه؟‌ دلیل اول اینه که اصولا افرادی مثل فون دانیکن یا آدم آستین کوتاه اصولا زبان علم و نفهمیدن یعنی به زبان علم مجهز نیستند و با مش رجب سرکوچه فرقشون اینه که ایندو به ژست علم علاقه پیدا کردند یا شاید سودای پیامبری دارند. اکثر عقاید هم عوض اینکه نقدپذیر باشه به شکل باور و قطعی و ایمانی طرح میشند. دلیل رویکرد رسانه‌ای و نه علمی هم هدف این افراد هست اصولا این افراد هیچ دیدی نسبت به علم ندارند که علم چی هست و مرزهای دانش به چی میگن. امر مهم برای اینها شهرت، ثروت یا برطرف کردن complexهای مختلف خودشون هست. خوشبختانه هر ادعای این افراد داشته باشند تنها یک حباب خواهد بود و چون زبان و هدف و پروسه و خود نظراتشون علمی نیست در علم هم جایگاهی ندارند. به همین خاطر مدت‌دار هستند و بعد از مدتی تاریخ مصرفشون میگذره.

Hoaxها پدیده‌ای تازه نیستند و به قدمت خود تاریخ‌اند (۳). گاهی اوقات ما فرصت انجام تحقیق و بررسی همه‌جانبه‌ی موضوع را نداریم و دانش ما اجازه‌ی تحلیل همه‌ی مطالب رو نمی‌ده عقل و همان تفکر ناقد ایجاب می‌کنه که اگر قرار نیست در این زمینه غور کنیم پس به اجماع نظر دانشمندان اون حوزه اکتفاء کنیم عاقلانه هم همینه. طرفداران این تئوری (مثلا در همین مورد سفر به ماه) نمی‌توانن یک دانشمند درست و حسابی در این حوزه از شرق تا غرب کره‌ی زمین رو برای پشتیبانی از این مباحث ارائه دهن چون لابد اون همه دانشمند با اون سوابق درخشان تحصیلی و علمی به اندازه‌ی این افراد باهوش نیستند و شست و شوی مغزی شده‌اند. به همین دلیل بخش اصلی جامعه‌ی علمی که دانشمندان محقق در انستیتوهای تحقیقاتی و دانشگاه‌های تراز اول دنیا هستن عموما این ادعا ها رو بی‌پاسخ می‌گذارن. چون اصولا قرار بر یک کشف و تفکر نقادانه نیست قرار بر به زیر سوال بردن اوتوریته‌ی و باور حاکم هست. اصولا چه چیزی رو باید نقد کنن؟ وقتی مطلبی و نظریه ی از پایه‌ای ترین تفکر علمی هم بی‌بهره است و فقط موضوعش شبه‌علمی هست میشه با این پدیده‌ برخورد کرد؟‌ تجربه هم نشان داده که در نهایت زمان به خوبی قضاوت کرده و سره و ناسره از پس پرده بیرون می‌اید (نمونه‌های قبلی).

خوشبختانه هرکس در وب فارسی در مورد سفر به ماه تحقیق کنه این تاپیک در صفحه‌ی اول گوگل خود رو نشان می‌ده. به همین خاطر برای ثبت در این تاپیک و همینطور معرفی برخی منابع مناسب که تا حدی به ادعاهاهای زنجیره‌ای و بی‌پایان مدعیان پاسخ دادند ( پس از پاسخ هر ادعا باز ادعای دیگر جایگزین می شود. ) در زیر معرفی می‌کنم.:

در وب فارسی تابحال مقاله‌ای شیواتر و بهتر ازین مقاله در این‌باره نخوانده‌ام. بسیاری از مباحث این تاپیک هم در آن پاسخ داده شده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ساید نجوم بد که توسط یک دکترای نجوم نوشته میشه و بسیار به این مسائل می‌پردازه:
    طبیعتا ویکی‌پدیای انگلیسی یکی از غنی‌ترین دانشنامه‌هاست و می تونید مطالبی بسیار فراتر ازین تاپیک را در اون جست و جو کنید (همینطور این صفحات معمولا رفرنس‌های جالبی دارن)
    همینطور منبع زیر که بحث‌های زیادی را در این مورد debunk کرده ;-)

این صفحه‌ی ویکی‌پدیا هم مطالب زیادی رو راجع به بحثهائی که در رابطه با عکس‌ها میشه رو پوشش داده:
    البته موضوعی که راجع به سایه‌های +ها در این تاپیک مطرح شد در اینجا بررسی نشده. دلیلش هم مشخصه چون سطح توطئه‌پردازانی که بررسی شده کمی بالاتره;-)

پ.ن: در انتها توصیه می‌کنم یکبار هم که شده مقاله‌ی پوریا ناظمی را که در آخر پی‌نوشت (۳) آمده مطالعه بفرمائيد. بهرحال ما مملکتی هستیم که وزیر ارتباطاتش با زبان شبه‌علم صحبت می‌کنه و خب این نشان عمق فاجعه در کشور ماست(۵). به قول پوریا ناظمی در جواب این همه زحمت در پاسخ به ادعائی که در نهایت راه به جائی نخواهد برد چرا باید خاموش نماند؟ یکی از دلایل به خوبی این مسئله رو روشن می‌کنه:

« برای من و بسیاری از دوستانم ترویج علم در ایران یک بازی و یک سرگرمی نیست. من فکر می کنم اگر راهی پیش روی کشور ما برای توسعه قرار داشته باشد از دل آگاهی می‌گذرد و ترویج علمی ضرورتی برای آگاه سازی جامعه است. من ترویج علم را فقط ابزاری برای افزایش آگاهی علمی نمی دانم بلکه از آن مهمتر آن را روشی برای توسعه و ترویج روش عمل علم و روش تفکر علمی می دانم. اگر این روش ها آموخته شود بدنه جامعه می تواند از آن در کاربردهای روزانه خود استفاده کند. ترویج علم ابزاری برای توسعه روش های کسب آگاهی هم هست. روشی برای توسعه محک و معیاری است که درست را از غلط و علم را از شبه علم تمیز داد. به همین دلیل باید دربرابر صداهایی که روند ترویج علم را با خطر مواجه می کنند تا حد امکان ایستاد. به خصوص اگر کسانی به واسطه موقعیتشان از برنامه ای که وظیفه اش ترویج علم است برای ترویج شبه علم بهره ببرند باید حتما کاری کرد. حتی اگر مخاطب آن چند میلیونی و مخاطب ما چند صد نفری باشد.»

امیدوارم این مسئله هم انگیزه‌ای باشه برای دوستانی که ازین بحث خسته شدند و قصد ادامه‌ی تاپیک رو ندارند.

(۱) به عنوان مثال در مبحث UFOها، مشهورتیرین سردمدار این قضیه فن‌دانیکن است که گاه توسط طرفدارانش به عنوان باستان‌شناس یا دانشمند و ... معرفی شده در حالیکه در واقعیت وی تحصیلات ابتدائیش را در مدرسه‌ی وابسته به کلیسا هم به پایان نرسانده و مهم‌ترین مدارجش انجام کلاهبرداری مالی است که چندبار هم راهی زندان شده است! دوست عزیز Stream هم یکی دیگر از تئوری‌پردازان رو در بالا معرفی کردند.

(۲) اینکه میگم دانشمند تراز اول به خاطر اینکه بخصوص در موارد وطنی دانشمندان جالبی داریم که میزان علمی بودن حرفها و دستآوردهاشون از طرفداران تئوری توطئه هم خنده‌دارتره برای نمونه به مصاحبه‌ی کاشف ماشین زمان یا مصاحبه با مخترع ماشینی که بدون سوخت براساس آیات قرآنی کار می‌کنه مراجعه کنید (فارس خبر رو برداشت ولی پر اینترنت هست، کافیست گوگل کنید). متاسفانه ناآگاهی علمی (علیرغم تحصیلات و مدرک‌گرائي در جامعه‌ی ما) بسیار بالاست. یکی از شواهد این مسئله نشر اخباری اینچنین در ستون‌های علمی نشریات کشور توسط خبرنگاران مثلا علمی این حوزه است که اصولا هنوز با بنیان‌های تفکر علمی و نقادانه آشنائی ندارند و هیچ درکی از خبری که قراره منتشر کنن ندارن و تنها به نشر خبر بدون هیچ تحلیلی می‌پردازن در حالیکه این مسئله رسالت اصلی خبرنگاره. برای نمونه مراجعه کنید به مقاله‌ی جالب دکتر عفت چهره‌گشا و عبدالله محمودیان در رابطه با «نوابیغ» از دانشگاه صنعتی شریف (۴). به عنوان مثال مصاحبه‌ی مفرح این نابغه را با روزنامه‌ی شرق بخوانید:

(۳) به عنوان مثال می‌تونین به موزه‌ی hoaxها مراجعه کنید. بررسی انواع مختلف آن و تاریخ آن به نظر من این حقیقت رو آشکار می‌کند که hoaxها هرچقدر هم قوی باشند پدیده‌های زمان‌دار و مدت‌دار هستند (دسته‌بندی زمانی هم داره):
    همینطور در وب فارسی سایتی به اسم گمانه ایجاد شده که خواندن hoaxهای و چرندیات مختلف و نحوه‌ی رد انها بسیار آموزنده است:
    همینطور این مقاله در مورد شبه‌علم در این سایت:
    و این صفحه:

یکی از سایت‌های مفید علمی در وب فارسی سایت پوریا ناظمی است که درباره‌ی نجوم هم می‌نویسد در این رابطه این مقاله خواندی است:

و لیست بی شماری از سایت‌های انگلیسی در این باره:
    و البته دانشنامه‌ی دانشگاه استنفورد در این باره:

(۴)

(۵) البته ایشون سه تا دکتری دارن *(دکترای جغرافیایی سیاسی از دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات تهران، دکترای مدیریت استرات‍ژیک از دانشگاه عالی دفاع ملی و دکترای مدیریت کشورداری از دانشگاه کیم ایل سونگ کره شمالی. و دانشمند تراز اولی باید محسوب می‌شدند همینطور ایشان افتخار درجه‌ی سرتیپی دارند.
    Last edited by MasterGeek; 18-07-2013 at 14:59.

2. 7 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خب اقای مجید مثل اینکه کلا تاپیک رو بیخیال شدن و هیچ جوابی ندارن و سکوت اختیار کردن
    در مورد این مطلبشون یه مقدار توضیح میدم برای دوستانی که شاید سوال باشه براشون چون میدونم هم نگاره این مطلب و هم خوده اقای مجید جواب درست مطلب رو میدونن و دلیل انتشار همچین مطالبی مشخصه
    غير ممكن بوده است كه بتوان لباس فضايي اي در اختيار داشت كه آنهم بر روي ماه با آب خنك شود، در حالي كه دماي بيرون در نقطه ي جوش آب باشد. و هيچ جايي براي پراكنده كردن گرما در آن وجود نداشنه باشد.
    اولا این مطلب برای کسی که یه مقدار با شرایط فضا و خلا و روبط بین دما و فشار اشنا باشه کاملا روشنه که چقدر اشتباهات فاحشی توش هست
    توی خلا که فشار پایین هست فقط بحث دما مطرح نیست و افت فشار خودش عامل خیلی مهمی هست در نقطه جوش اب هرچند اصلا ربطی به موضوع ما نداره چون اون اب اصلا ارتباطی با بیرون و فشار و دمای محیط نداره
    هروقت فشار پایین باشه ما میتونیم حتی در دمای زیرصفر اب رو بخوش بیاریم و توی ترمودینامیک سیالات روابط بین فشار و دما و حجم دارای قواعد خاص و مشخص خودش هست
    چون زیاد ارتباطی به موضوع تاپیک نداره این موضوع رو زیاد باز نمیکنم و در همین حد کافی بود برای نشون دادن سطح سواد مطرح کننده بحث که نقطه جوش اب در خلا رو ربط داده به دما در حالی که عامل اصلی فشار هست نه دما

اجزای لباس فضایی ماموریت اپولو بترتیب از اجزای زیر تشکیل شده

• یک نایلون خنک کننده آبی به عنوان زیرپوش
    • یک لباس با فشار چند لایه
    • لایه درونی-نایلونی سبک وزن با سوراخ هایی بر روی آن
    • لایه میانی- نایلون ورقه ورقه شده ازneoprene برای نگه داشتن فشار
    • لایه بیرونی- نایلونی برای نگه داری لایه‌های دارای فشار زیرین
    • پنج لایه ازMylar آلومینیومی بافته شده با چهار لایه ازDacron برای حفاظت از گرما
    • دو لایه از Kapton برای محافظت بیش تر از گرما
    • یک لایه از تفلون ورقه شده-نسوز- برای حفاظت از خراش
    • یک لایه تز تفلون سفید-نسوز-

خب همونطور که مشخصه اون اب خنک کننده اولین لایه لباس هست و جالب اینه برخلاف مطلبی که توی این مقاله گفته شده هیچ ارتباطی با بیرون نداره و به بدن فضانورد چسبیده
    چندین لایه دیگه لباس وظیفه اینو دارن که فشار داخل لباس در حد لازم تنطیم کنن وگرنه نه تنها اون اب بلکه تمام اب بدن بخاطر فشار پایین تبخیر میشه و کل اجزای بدن متلاشی میشه
    یه سری دیگه از لایه ها هم وظیفه عایق حرارتی رو دارن که از انتقال حرارت داخل و خارج لباس جلوگیری کنن
    پس اصلا و ابدا اون اب هیچ ارتباطی با بیرون و دمای بیرون نداره که قرار باشه بجوش بیاد یا نیاد
    تنها وظیفه اون اب خنک این هست که فضانورد بخاطر فعالیتی که داره بدنش گرما ایجاد میکنه و چون لباس کاملا عایق هست باید گرمای داخل لباس در حد نرمال قرار داشته باشه پس یک لایه اب خنک داخل لباس قرار دادن که حرارت بدن فضانورد رو جذب کنه و دما رو نرمال نگهداره
    لباس هاي فضايي براي آنكه دماي مناسبي را براي فعاليت فضانوردان فراهم كند، داراي چند لايه از الياف هاي خاص است و با توجه به خاصيت نارسانايي حرارتي، دما را از خود عبور نمي دهد.
    لايه بيروني لباس هم به خوبي پرتوهاي خورشيد را بازتاب مي دهد و از افزايش دما جلوگيري مي كند. بدن فضانوردان هنگام كار و فعاليت حرارت ايجاد مي كند كه باعث افزايش عرق مي شود. براي جلوگيري از افزايش دما در درون لباس فضايي تدابيري انديشيده اند، از جمله در برنامه هاي مركوري و جميني لباس هاي فضايي به فن و تبادل گرهاي حرارتي مجهز بودند، اما امروزه لباس هاي فضايي با جريان آب خنك، سرد مي شود.
    فکر میکنم همین اندازه کافی باشه و لازم به توضیحات اضافه و خیلی تخصصی نباشه و درک این موضوع خیلی راحته و اگر نویسنده این مطلب کذایی فقط یه مقدار تحقیق میکرد و اجزای لباس رو بررسی میکرد همچین مطلب بی معنی رو اونم با لفظ غیرممکن نمینوشت

حالا نمیدونم اقای مجید عزیز چه جوابی میتونن داشته باشن ولی اگر واقعا وجدان درستی داشته باشن باید این مطلب رو توی سایتشون توضیح بدن
    هرچند مشخصه که کاملا جواب درست رو داشتن از قبل ولی فقط برای دروغ پراکنی همچین مطالبی رو انتشار میدن

محتوای مخفی: ... 

منبع اجزای لباس ویکی پدیا هست اگر اشکالی بود از بنده نیست چون فقط برای اشنایی اونها رو عنوان کردم

محتوای مخفی: ... 

من تازه حالا متوجه این سایتی که اقای majid4mi به عنوان منبع همیشه قرار میدن شدم که مربوط به چه گروه و دسته ای هست ولی اصلا تعجب نکردم فقط از این متعجبم وقتی یه سری موارد مربوط به خرافات و مسائل مذهبی عنوان شد ایشون گفتن حرفاشون اصلا به این موضوعات ارتباطی نداره در حالی توی سایتی که فعالیت دارن و بعنوان منبع قرار میدن کاملا مشخصه دیدگاهشون چرا به این سمته که به ماه رفتن ارمسترانگ رو منکر بشن.

Last edited by havzhini; 18-07-2013 at 18:51.

4. 6 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid4mi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اول اینکه به قوه تخلیتون واقعا تبریک میگم
    دوما شما تاپیک بررسی سفر به ماه رو بعد اوردن ادله بسیار زیاد بر حقیقت بودن این سفرها رها کردین و دیگه هیچ جوابی نداشتین و عملا و علنا ثابت شد بحثهای شما از پایه اشتباه و در راستای یک اعتقاد مذهبی بیشتر نیست
    سوما برام این جالبه که شما همیشه میاید از اطلاعات خوده دولت امریکا که به بیرون میده داستان پردازی میکنید و نتیجه مطلوبتون رو میگیرید و هرگز یک مدرک از خودتون نداشته و نداریدحالا نمیدونم چرا دولت امریکا باید همچین مدارک محکم!!! بر زد خودش انتشار بده

چهارم داستان یوفو ها رو هم فقط افراد خرافاتی و دوستدار مسائل عجیب و غریب ساختن و بهش پرداختن مثل صدها مورد دیگه از جمله غیرممکن دونستن سفر به ماه و این موارد هرگز از طرف مراجع علمی و موثق هیچ حرفی دربارشون زده نشده
    پنجما صحبت کردن بسیار راحت هست از تخلیات ولی اگر مدرکی دارید که به این صراحت عنوان میکنید مثلا سامانه نظامی برای جنگ ستارگان در فضا قرار داشته شده لطفا مدرکتون رو ارائه بدید که شما چطور همچین کشفی انجام دادید
    تایپیک سفر به ماه رو رها کردم چون بیشتر از اینکه شاهد استدلال باشم شاهد توهین بودم. فقط یک دلیل برای یک انسان منطقی کفایت میکنه، اما شماها...؟
    من هنوز هم نفهمیدم علت اینکه شما می خواین Apollo Fake رو به مذهب ربط بدین چی هست؟ آیا همه کسانی که باور دارند سفر به ماه دروغ هست مسلمون هستند؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افسر ارتش ایالات متحده هم مسلمون بود؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که مربوط به فلاکس میشه از مطالب کوپر هست. من نفهمیدم شما با من کار دارید یا با مدارک؟! چون میگین شما از خودتون هیچ مدرکی ندارین!

یا در مورد افراد خرافاتی بله!. اگر به همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و البته این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنیم، بیشتر از دو سوم کل کاربران قسمت نجوم و اختر شناسی خرافاتی هستند. و البته بیشتر همون خرافاتی ها هم مدافع سفرهای تخیلی آپولو هستند! که دلیلش رو هم اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشتم.

مدارک رو کسی متوجه میشه که یه حداقل هایی داشته باشه! وقتی شما در این کامنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از تاپیک مربوط به ماه، مطالب ویکیپدیا رو بدون ذره ای تفکر تکرار میکنید و در آخر نتیجه میگیرید که :

پس اصلا و ابدا اون اب هیچ ارتباطی با بیرون و دمای بیرون نداره که قرار باشه بجوش بیاد یا نیاد
    تنها وظیفه اون اب خنک این هست که فضانورد بخاطر فعالیتی که داره بدنش گرما ایجاد میکنه و چون لباس کاملا عایق هست باید گرمای داخل لباس در حد نرمال قرار داشته باشه پس یک لایه اب خنک داخل لباس قرار دادن که حرارت بدن فضانورد رو جذب کنه و دما رو نرمال نگهداره
    و هنوز نمی دونین که سیستم تهویه مطبوع چی هست و چه طور کار میکنه! ، دیگه من چی رو باید به شما توضیح بدم؟

يك تبادلگر گرمايي به طور ساده اين طور كار مي كند كه گرمايي را كه در يك ميانجي مثل گاز فريون(یخچال)، جمع شده است را مي گيرد و به جاي ديگري منتقل مي كند. براي اين كه سيستم تهويه مطبوع كار كند و گرما را به مكان دوم انتقال دهد، به يك ميانجي ديگر كه مولكول هايش گرما جذب كند مثل هوا يا آب احتياج دارد. (اين ميانجي دوم در آشپزخانه، هواي موجود در آشپزخانه است).
    آیا توی یخچال خونه شما گاز فرئون داخل لوله های پشت یخچال از لوله ها میان بیرون و وارد محیط آشپزخونه میشن!
    ضمن اینکه اگه میخواین پارسی مطلب بنویسید باید بنویسید اول، دوم، سوم و ... اگر هم میخواین عربی بنویسید تا جایی که من اطلاع دارم توی عربی دوما، سوما و ... نداریم!، اونها میگن ثانیا"، ثالثا" و ...

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تایپیک سفر به ماه رو رها کردم چون بیشتر از اینکه شاهد استدلال باشم شاهد توهین بودم. فقط یک دلیل برای یک انسان منطقی کفایت میکنه، اما شماها...؟
    من هنوز هم نفهمیدم علت اینکه شما می خواین Apollo Fake رو به مذهب ربط بدین چی هست؟ آیا همه کسانی که باور دارند سفر به ماه دروغ هست مسلمون هستند؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افسر ارتش ایالات متحده هم مسلمون بود؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که مربوط به فلاکس میشه از مطالب کوپر هست. من نفهمیدم شما با من کار دارید یا با مدارک؟! چون میگین شما از خودتون هیچ مدرکی ندارین!

یا در مورد افراد خرافاتی بله!. اگر به همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و البته این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنیم، بیشتر از دو سوم کل کاربران قسمت نجوم و اختر شناسی خرافاتی هستند. و البته بیشتر همون خرافاتی ها هم مدافع سفرهای تخیلی آپولو هستند! که دلیلش رو هم اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشتم.

مدارک رو کسی متوجه میشه که یه حداقل هایی داشته باشه! وقتی شما در این کامنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از تاپیک مربوط به ماه، مطالب ویکیپدیا رو بدون ذره ای تفکر تکرار میکنید و در آخر نتیجه میگیرید که :

و هنوز نمی دونین که سیستم تهویه مطبوع چی هست و چه طور کار میکنه! ، دیگه من چی رو باید به شما توضیح بدم؟

آیا توی یخچال خونه شما گاز فرئون داخل لوله های پشت یخچال از لوله ها میان بیرون و وارد محیط آشپزخونه میشن!
    ضمن اینکه اگه میخواین پارسی مطلب بنویسید باید بنویسید اول، دوم، سوم و ... اگر هم میخواین عربی بنویسید تا جایی که من اطلاع دارم توی عربی دوما، سوما و ... نداریم!، اونها میگن ثانیا"، ثالثا" و ...
    خوبه که مطلب رو اوردین اینجا دنبال کنین
    درمورد مسائل تکراری دیگه چیزی نمیگم و بی ارزش هست حرفای تکراری

خیلی خلاصه علم انتقال حرارت رو پایه براتون میگم که فرق پشت یخچال با زیرپوش ابی فضانواردا رو بدونید
    برای انتقال حرارت همیشه باید یک ماده با دمای بالاتر داشته باشیم و یک ماده با دمای پاینتر
    این انتقال حرارت به 3شیوه انجام میشه: 1-جابجایی 2-هدایتی 3-تشعشعی

چیزی که شما اشاره میکنید یعنی پشت یخچال انتقال حرارت جابجایی هست که توسط یه سیال مثل هوا انتقال حرارت صورت میگیره بین جسم گرم با هوای سرد یا برعکس
    ولی زیرپوش ابی لباس فضایی انتقال حرارت هدایتی هست که اب سرد دورن زیرپوش چون به بدن چسبیده حرارت بدن رو جدب میکنه و بدن رو خنگ نگه میداره تا وقتی دما به تعادل برسه

این یه تعریف خیلی ساده و عامیانه بود از فرق اینها و اگرم واقعا بازم نفهمیدن و براتون سوال بود بگید تا با تعاریف جامع و کامل همراه با فرمولها حتی براتون اینجا توضیح بدم که فرق انتقال حرارت تخچال با لباس فضایی چی هست

حالا کی بدون تفکر و بدون داشتن هیچ دانشی صحبت میکنه
    شما هنور معنای تهویه مطبوع رو نمیدونید و اون رو با انتقال حرارت قاطی کردین در حالی که دقیقا معناش با خودش هست تهویه مطبوع
    سیستم یخچال تهویه مطبوع نیست بلکه سیستم تبرید هست که زمین تا اسمان با هم فرق دارن
    توی لباس فضایی قرار نیست نه تهویه صورت بگیره و نه مطبوع بشه بلکه فقط گرمای بدن فضانورد جذب بشه تا قابل تحمل باشه و هم اینکه دمای خارجی راه پیدا نکنه به داخل لباس
    حداقل منی که رشته تحصیلی و تخصصیم سیالات و انتقال حرارت هست با این مطالب شما واقعا پی به این بردم هیچ اطلاعاتی که ندارید بلکه حتی یک خط از مطالب پایه ای علمی مطالعه نکردین و این مقالات رو نوشتین و بازنشر میدین
    بقیه مطالب حاشیه ای هم جواب دادن بهشون وقت تلف کردن هست و در مورد موضوع فقط من بحث میکنم
    Last edited by havzhini; 28-08-2013 at 21:08.

7. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه سری دیگه از لایه ها هم وظیفه عایق حرارتی رو دارن که از انتقال حرارت داخل و خارج لباس جلوگیری کنن
    این مطلب شما همون معنی فلاکس نیست؟

خوبه که مطلب رو اوردین اینجا دنبال کنین
    درمورد مسائل تکراری دیگه چیزی نمیگم و بی ارزش هست حرفای تکراری

خیلی خلاصه علم انتقال حرارت رو پایه براتون میگم که فرق پشت یخچال با زیرپوش ابی فضانواردا رو بدونید
    برای انتقال حرارت همیشه باید یک ماده با دمای بالاتر داشته باشیم و یک ماده با دمای پاینتر
    این انتقال حرارت به 3شیوه انجام میشه: 1-جابجایی 2-هدایتی 3-تشعشعی

چیزی که شما اشاره میکنید یعنی پشت یخچال انتقال حرارت جابجایی هست که توسط یه سیال مثل هوا انتقال حرارت صورت میگیره بین جسم گرم با هوای سرد یا برعکس

ولی زیرپوش ابی لباس فضایی انتقال حرارت هدایتی هست که اب سرد دورن زیرپوش چون به بدن چسبیده حرارت بدن رو جدب میکنه و بدن رو خنگ نگه میداره تا وقتی دما به تعادل برسه

این یه تعریف خیلی ساده و عامیانه بود از فرق اینها و اگرم واقعا بازم نفهمیدن و براتون سوال بود بگید تا با تعاریف جامع و کامل همراه با فرمولها حتی براتون اینجا توضیح بدم که فرق انتقال حرارت تخچال با لباس فضایی چی هست

بقیه مطالب حاشیه ای هم جواب دادن بهشون وقت تلف کردن هست و در مورد موضوع فقط من بحث میکنم

برای انتقال حرارت همیشه باید ""یک ماده با دمای بالاتر"" داشته باشیم و ""یک ماده با دمای پاینتر"".

گرما به سه روش از جایی به جای دیگر جریان می‌یابد. این سه روش عبارتند از:

تا اینجا درست،

حالا طرز کار یخچال:

خیلی ساده طرز کار یخچال اینطور هست( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که گاز فرئون با فشار کمتر و البته دمای کمتر(قانون گاز کامل)وارد یخچال می شود، گرمای داخل را به روش همرفت جذب می کند. گرما به پشت یخچال انتقال و دوباره به روش همرفت وارد هوای آشپزخانه شده و این چرخه تکرار می شود.

کار کمپرسور هم مانند فشرده کردن یک اسفنج است. کمپرسور، گاز را فشرده می کند و آن را به طور موقت گرم می کند تا جایی که گرمای ماده سرد کننده به محیط اطرافش داده شود. پس در حالتی که ماده سرد کننده، فشرده نشده است، قادر خواهد بود که گرمای بیش تری را جذب کند.

در قسمت آخر این فرایند گرمای گاز فرئون (ماده اول با دمای بالاتر) به هوا (ماده دوم با دمای پائین تر) به روش همرفت منتقل می شود.

در لباس فضانوردی هم دقیقا همین اتفاق می افتد.(البته آن طور که ناسا گفته با آب!) بخشی از گرمای شدید تشعشعات کیهانی و خورشیدیو ... که به روش تابشی منتقل شده، منعکس و بقیه جذب لباس و بدن فضانورد می شود+گرمای فعالیت بدنی فضانوردان.

حالا ناسا به ما می گوید که کره ماه خلاء کامل است.(خلاء یک عایق کامل است) گرمای لباس و بدن فضانورد به آب و سپس در کوله پشتی با یخ خنک می شود. یخ هم تبخیر شده و گرما به ... ! منتقل میشود.

حالا شما جای خالی یا همون ماده دوم رو پر کنید.
    Last edited by majid4mi; 28-08-2013 at 21:37.

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این مطلب شما همون معنی فلاکس نیست؟

برای انتقال حرارت همیشه باید ""یک ماده با دمای بالاتر"" داشته باشیم و ""یک ماده با دمای پاینتر"".

گرما به سه روش از جایی به جای دیگر جریان می‌یابد. این سه روش عبارتند از:

تا اینجا درست،

حالا طرز کار یخچال:

خیلی ساده طرز کار یخچال اینطور هست( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که گاز فرئون با فشار کمتر و البته دمای کمتر(قانون گاز کامل)وارد یخچال می شود، گرمای داخل را به روش همرفت جذب می کند. گرما به پشت یخچال انتقال و دوباره به روش همرفت وارد هوای آشپزخانه شده و این چرخه تکرار می شود.

کار کمپرسور هم مانند فشرده کردن یک اسفنج است. کمپرسور، گاز را فشرده می کند و آن را به طور موقت گرم می کند تا جایی که گرمای ماده سرد کننده به محیط اطرافش داده شود. پس در حالتی که ماده سرد کننده، فشرده نشده است، قادر خواهد بود که گرمای بیش تری را جذب کند.

در قسمت آخر این فرایند گرمای گاز فرئون (ماده اول با دمای بالاتر) به هوا (ماده دوم با دمای پائین تر) به روش همرفت منتقل می شود.

در لباس فضانوردی هم دقیقا همین اتفاق می افتد.(البته آن طور که ناسا گفته با آب!) بخشی از گرمای شدید تشعشعات کیهانی و خورشیدیو ... که به روش تابشی منتقل شده، منعکس و بقیه جذب لباس و بدن فضانورد می شود+گرمای فعالیت بدنی فضانوردان.

حالا ناسا به ما می گوید که کره ماه خلاء کامل است.(خلاء یک عایق کامل است) گرمای لباس و بدن فضانورد به آب و سپس در کوله پشتی با یخ خنک می شود. یخ هم تبخیر شده و گرما به ... ! منتقل میشود.

حالا شما جای خالی یا همون ماده دوم رو پر کنید.
    از ما ایراد میگیرین که از ویکیپدیا مطلب میزاریم ولی .....

سیکل تبرید هیچ ارتباطی به لباس فضایی نداره
    شما یه مطلب از جایی کپی کردین ولی هنوز نه قوانین ترمودینامیک رو میدونین نه فرایندهای فشار ثابت و دما ثابت رو که در سیکل تبرید انجام میشه
    در یک سیکل تبرید تراکمی(که یخچال هم یک سیکل تبرید تراکمی هست) 4فرایند انجام میشه که اینجا میتونید مطالعه کنید
    این فایل pdf هم کامل راوبط رو توضیح میده
    حالا این حرف بسیار مضحک که "گاز وارد یخچال میشود" واقعا نمیدونم توسط کی عنوان شده ولی کاملا غلط هست چون سیکل تبرید کاملا یک سیکل بسته هست
    1-مایع خنک وارد اواپراتور(همون پره های داخل یخچال) میشه و گرمای محیط رو جذب میکنه و تبدیل به گاز میشه
    2-گاز گرم وارد کمپرسور شده و فشرده میشه
    3-گاز فشرده شده وارد کندانسور(همون پشت یخچال) شده و گرماش رو به محیط میده و تبدیل به مایع میشه
    4-مایع وارد لوله مویی یا شیر فشار شکن میشه و طی فرایندی توسط روابط بین فشار و دما ، فشارش پایین اورده میشه تا دما هم پایین بیاد
    حالا این سیکل بطور چرخشی از 4به1 تکرار میشه

حالا من واقعا برام عجیبه شما چطور میفرمایید در لباس فضایی یک سیکل تبرید وجود داره
    لطفا منابع و مدارکتون رو ارائه بدید که از کجا همچین چیزی رو شما عنوان میکنید که در لباس فضایی سیکل تبرید وجود داره
    چون دقیقا عنوان شده یک زیرپوش نایلونی پر شده با اب خنک و دیگه حرفی از یخچال و سیکل تبرید و خنک شده با هوای بیرون نیست

مدارک منبع اصلی که عنوان کرده باشه در لباس فضایی از سیکل تبرید یا به قول شما یخچال استفاده شده
    از سایت منتظران ظهور مطلب نزارین که پشیزی ارزش نداره

حالا در لباس فضایی چه اتفاقی میفته؟
    یه اتفاق خیلی ساده
    یک زیرپوش نایلونی با اب خنک پر میشه به بدن فضانورد میچسبه و با قانون هدایت حرارت 2جسم در کنار هم تبادل گرما از جسم گرم که اینجا بدن فضانورد هست با جسم سرد که زیرپوش اب خنک هست انجام میشه

جای خالی پر شد؟

حالا ناسا به ما می گوید که کره ماه خلاء کامل است.(خلاء یک عایق کامل است) گرمای لباس و بدن فضانورد به آب و سپس در کوله پشتی با یخ خنک می شود.
    حتی اگر این حالت باشه بازم قابل قبوله هرچند دیگه سیکل تراکمی نمیتونه باشه چون اب مایع هست نه گاز و این سیکل تبرید جربی خواهد بود
    اب نقش مبرد رو بازی میکنه(مثل همون گاز فریون) و یخ نقش ماده خنک کننده یعنی همون ماده دوم و اصلا دیگه احتیاجی به تبادل گرما با بیرون نیست چون یخ گرما رو تا وقتی تبدیل به مایع بشه جذب میکنه و مدت زمان این فریایند کافی هست تا فضانورد دوباره داخل ماه نورد برگرده چون قرار نیست تا ابد بیرون باشه و لباس خنک بشه
    یخ هم تبخیر شده و گرما به ... ! منتقل میشود.
    ولی این قسمت اگر از سایت ناسا براش مدرک بیارید که ناسا همچین چیزی گفته من هم به خودتون هم به انتظارتون ایمان میارم
    ولی میدونم هرگز نه شما میتونید برای این حرف مدرک بیارید و نه ناسا همچین اراجیفی امکان داره گفته باشه

ذز ضمن خلاء عایق کامل نیست و این حرف کاملا اشتباه هست و خلاء چون ملوکولهای هوا وجود ندارد انتقال حرارت جابجایی یا همون همرفتی انجام نمیشه ولی انتقال حرارت هدایتی و تشعشعی کاملا وجود داره
    Last edited by havzhini; 29-08-2013 at 10:15.

10. 3 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما یک بار وقتی که صحبت از پاسخ های قبلی ناسا در رابطه با گم شدن فیلم های اصلی آپولو 11 شد از من منبع خواستید و وقتی که من لینک زیر رو در کامنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم،

جنابعالی در کامنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این طور گفتید:

شما یعنی اینقدر کم سواد هستین که معنی منبع رو نمیدونید یا خودتون رو به نفهمی میزنین؟
    منیع یعنی ژورنال و سایتهای شناخته شده و علمی نه خوده مثلا مدرک بی ارزشتون رو منبع هم حساب کنین
    بازم یا مارو جیگر فرض کردین یا واقعا یه ادم بی سواد و کم فهم هستین که معنی منبع رو نمیدونین
    سایت بی ارزش خوده شما منبع معتبر هست؟برادر بخدا دیگه ما انقدر بیشعور نیستیم که شما فکر کردین
    بازم باید معنی منبع رو براتون توضیح بدم؟
    بازم به مطلب بالا ارجاعتون میدم جیگر!
    شما فکر کنین ما بی سواد و همون صفات صخیفی که بهمون نصب دادین ولی شما که دانشمند هستین لینک از ژورنال انگلیسی زبان و اصلی قرار بدین ما میدیم بیرون برامون ترجمه کنن
    نه یه وبلاگ بی ارزش که خودتون ساختین
    تچکرات حضار!

و بعد جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کامنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین منبع رو معرفی می کنن و می فرمایند! :

در وب فارسی تابحال مقاله‌ای شیواتر و بهتر ازین مقاله در این‌باره نخوانده‌ام. بسیاری از مباحث این تاپیک هم در آن پاسخ داده شده:
    تچکرات حضار!
    قیافه من :

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب شد من یه دوخط از آدام آستین بدبخت نقل قول کردم! و گرنه در مورد چی میخواستین اینطور انشا بنویسید؟ در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اگر نصف این مطالب اطلاع رسانی کنید، خوشحال میشم.

یا در مورد اینکه فضا سرد نیست، جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قاطعانه در این کامنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کامنتهای بعدی گفتند که نخیر سرد است! و وقتی ازشون منبع خواستم در اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتند:

منبع رو میخواید واقعآ؟ فکر کردم بدون منبع قانع میشید، زیاد مناقشه بر انگیز نیست آخه این قضیه.....
    و بعدش جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فروم مطلب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو به عنوان منبع قرار دادند که فضا سرد نیست.

تچکر حضار!

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما در این کامنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتین:

خب همونطور که مشخصه اون اب خنک کننده اولین لایه لباس هست و جالب اینه برخلاف مطلبی که توی این مقاله گفته شده هیچ ارتباطی با بیرون نداره و به بدن فضانورد چسبیده
    چندین لایه دیگه لباس وظیفه اینو دارن که فشار داخل لباس در حد لازم تنطیم کنن وگرنه نه تنها اون اب بلکه تمام اب بدن بخاطر فشار پایین تبخیر میشه و کل اجزای بدن متلاشی میشه
    شما از کجای مطالب مقاله نتیجه گرفتین که حتما" آب باید بریزه بیرون!

دوباره گفته شد:

و بعد شما میگین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا این حرف بسیار مضحک که "گاز وارد یخچال میشود" واقعا نمیدونم توسط کی عنوان شده
    مگه کسی گفت گاز باید وارد هوای داخل یخچال بشه!!! تا گرما رو جذب کنه؟
    یا متوجه منظور من نشدید یا اگر شدید بیان این مطالب فقط یک چیز رو می رسونه، سفسطه.

از شما که خودتون رو اینطور معرفی میکنید بعیده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لازم به گفتن نیست رشته تحصلی من مکانیک سیالات و زمینه تخصصیم انتقال حرارت هست
    (قصدم از بیان این جملات خدایی نکرده توهین به شما یا تخصص شما نیست، قصدم نشون دادن توهینی هست که ناسا به عقل و شعور ما کرده.)

گرما به ... ! منتقل میشود.
    ولی این قسمت اگر از سایت ناسا براش مدرک بیارید که ناسا همچین چیزی گفته ...
    ولی میدونم هرگز نه شما میتونید برای این حرف مدرک بیارید و نه ناسا همچین اراجیفی امکان داره گفته باشه
    Optional requirements

from which the heat is dumped into space through an external radiator
    که از آن گرما
    از طریق رادیاتور خارجی به فضا منتقل می شود

جای خالی را پر کنید ...

ذز ضمن خلاء عایق کامل نیست و این حرف کاملا اشتباه هست و خلاء چون ملوکولهای هوا وجود ندارد انتقال حرارت جابجایی یا همون همرفتی انجام نمیشه ولی انتقال حرارت هدایتی و تشعشعی کاملا وجود داره
    این مطلب غلطه.
    Last edited by majid4mi; 29-08-2013 at 19:22.

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

دلیل اینکه منبع و ارائه ندادم چون این قضیه بنظر من درست هست که فضا سرده.....شما هم اصراری نکردید که نه حتمآ منبع ارائه بدید و من فکر کردم پذیرفتید.....
    و در اون تاپیک هم اگه دقت کنید زیر پست اول ( آیا فضا واقعآ سرد است؟) لایک من نرفته، چون مخالف این مطلب بودم طبعآ لایک نزدم...ولی به پست دومش لایک زدم.....

منابع سرد بودن فضا.....

13. 5 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

جناب مجید فلش بک زدنتون به پستهای گذشته و صحبتهای دیگران بازم فقط بی ارزش هست و برای پرت کردن بحث
    هنوز هم حرف من همون هست که لینک دادن از وبلاگها و سایتهای ایرانی که از بقیه مطالب قرار گرفتشون هدفشون مشخص میشه هیچ استنادی نمیشه بهشون کرد
    حتی ویکیپدیا هم اصلا قابل اطمینان نیست چه برسه اون وبلاگهای بلاگفا

Optional requirements

from which the heat is dumped into space through an external radiator
    که از آن گرما
    از طریق رادیاتور خارجی به فضا منتقل می شود

اولا برام جای سوال هست این جمله اینجای مقاله ویکیپدیا چیکار میکنه
    ولی هرچی گشتم از مقاله سایت ناسا هیچ جمله حتی نزدیک به این جمله پیدا نکردم

این توضیح ناسا هست درباره سیستم خنک کننده
    Liquid Cooling Garment

A liquid cooling garment (LCG) was worn next to the skin under the pressure garment assembly during lunar and free space extravehicular activity. The LCG ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ), made of nylon-spandex knit, provided for comfort, perspiration absorption, and thermal transfer. The garment supplied a continuous flow of temperature-controlled water through a network of polyvinylchloride (PVC) tubing stitched to the inside surface of the open-mesh fabric garment ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). A lightweight nylon comfort liner separated the body from the tubing network. The network had a parallel flow path for maximum surface coverage and optimum cooling. The LCG could be supplied with coolant water from the Lunar Module support system and, during EVA, from the portable life support system.
    The coolant water was warmed by heat transfer from the crewman’s body and was returned to the PLSS through the outlet channel of the multiple water connector. The LCG could remove heat at a maximum rate of 62 112 J/hr (~ 2000 Btu/hr). Characteristics of the LCG are listed in [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    همونطور که کاملا مشخص شده اب خنک از سیستم پشتیبانی به داخل لباس پمپاژ میشه و در لباس بگردش در میاد

اینجا هم سیستم ورود و خروج اب خنک به لباس رو توضیح داده
    Liquid Transport Loop

The liquid transport loop ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) was the primary means of crewman temperature control. Water from the liquid cooling garment entered the loop through the multiple water connector. The water was then pumped through the sublimator where heat was given up. The cooled water was used for fan motor cooling before return to the LCG through the multiple water connector.
    Feedwater Loop

The feedwater loop ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) supplied expendable water to the sublimator for cooling, and stored condensation removed by the water separator in the oxygen ventilation circuit. As the water passed through the sublimator, it absorbed system heat. The hot water was then discharged to the outside.
    iهمینطور که مشخصه کاملا داره توضیح میده چطور اب خنک از سیستم پشتیبانی ماه نورد پمپ میشه به لباس و دوباره برمیگرده به سیستم

حالا میشه بفرمایید اون یخی که قبلا فرمودید کجاست؟
    و همینطور این رادیاتور!!! خارجی چی هست و کجا باید باشه؟
    حتما لینک از سایت ناسا باید بدید درباره این رادیاتور خارجی چون همچین چیزی من توی سایت ناسا چیدا نکردم
    در مقابل کاملا توضیح داده چطور اب خنک مثل اکسیژن و برق توسط SCU به لباس تزریق میشه قبل از خروج از فضاپیما

15. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

و بعد جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کامنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین منبع رو معرفی می کنن و می فرمایند! :

تچکرات حضار!
    قیافه من :

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب شد من یه دوخط از آدام آستین بدبخت نقل قول کردم! و گرنه در مورد چی میخواستین اینطور انشا بنویسید؟ در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اگر نصف این مطالب اطلاع رسانی کنید، خوشحال میشم.
    1. همونطوری که دوستان گفتن شما در هیچ کدوم از شاخه‌های علمی اطلاعات درست و حسابی ندارین ولی با اعتماد به نفس بالا با یک برداشت سطحی نظرات صدها دانشمندی که این موضوعات رو بررسی کردن (یا زحمت بررسی همچین ادعاهای مضحکی رو ندادند) رد می‌کنید. (شاهد هم همه‌ی بحث‌های فنی از بحث‌های فیزیکی تا بحث‌های عکس‌ها و ... که در طول این تاپیک بحث شده) تخصص شما در یک بام و دو هوا، مغلطه، آسمان ریسمان کردن، گریز از بحث و به هم زدن و مغشوش کردن روال بحث هست. میدونم الان نعل وارونه خواهید زد و بدون بررسی تمام عملکردتون در تاپیک راسا ادعاهاتون در عکس این مسئله بلند خواهد شد و دیگران متهم اما یادآوری اش جای لطف داره. طبیعی هست تا مباحث مورد به مورد و مشخص جلو نره وضع همینه و شما به هزار و یک گوشه گریز خواهید زد.

۲. از کل اون پست من، شما اون دو خط رو مثلا نقد کردید (واقعانقد بود؟؟ البته که نه درست مثل پاسخ من نقد نبود). خوب پرونده‌ی همه‌ی جوابها رو از بحث عکس‌ها تا بحث‌های بعدش بستین و خوب خیال همه‌ رو در پاسخ به این مطالب لابد راحت کردید. همه‌ی مواردی هم که پاسخ داده شد برای نمونه یک ادعا رو هم پس نگرفتید. همین روال در کل تاپیک طی شده و شما همه‌ی پاسخهاتون ازین دست بوده.

۳. فون دانیکن که یه بیسواد کلاهبرداره که تو کار هتل‌داریه، آدم آستین هم ایضا نشد شما دو تا دانشمند درست و حسابی برای مدعاتون بیارید!!! البته لابد همه‌ی دانشمندان و متخصصین این زمینه اجیر شدند یا توسط رسانه‌های مرداک ذهنشون مسموم شده و شکاکیت علمی ندارند. شد یه بار یه ادعا علمی باشه؟‌مثلا دکتر فلانی از دانشگاه فلان یا موسسه‌ی فلان در مقاله‌ی بهمان در ژورنال فلان این موضوع رو مستند بررسی کردیند....مقاله‌ی علمی پیشکش شد اصلا یه متخصص درست و درمون پشت این بحث‌ها باشه؟ باید همش منابع و آدمهای مجهول‌الهویه یا افراد معلوم‌الحالی باشن؟ افرادی که به فیلم پلیسی بیشتر از خوندن یک مقاله‌ی کسل‌کننده‌ی علمی علاقه دارند. البته معمولا هم تخصصی ندارند یا تخصص‌های غیرمرتبط دارند. فقط داد ادعا بلنده...

۴. شبه‌علم، شبه‌علمه و در مقابل جبهه‌ی علم قرار داره. هموجوری که خرافات، خرافته و در مقابل جبهه‌ی تعقل.
    اندیشه‌های شبه‌علمی و توهمی مثل فضائي‌هائی که زمین اومدن یا دروغ بودن ماموریت‌های آپولو همگی مشمول زمان‌اند، تاریخ مصرف دارند. همونطوری که امروز دیگه بسیاری ازون داد و هوارهای طرفداران توهمی UFOئی فروکش کرده و مدارک خط بطلانی بر همه ی به اصطلاح مشاهدات بود در این مورد هم همینه. در این مورد هم شواهد هم اندیشان شما مدتهاست رد شده شاهدش همون بند ۳ هست. محافل علمی هست.

دوست عزیز شبه‌علم راه به جائي نمی‌بره و هیچ فرآورده‌ای جز فقدان نداره. مواردی مثل این بحث یا بحث UFOها همش در مقام حرف می‌مونن و با زمان کهنه میشن (برعکس علم) اما مشکل ما با شبه‌علم و خرافات گرفتاری‌های عقلی مضر هست مثلا کسی که به پزشکی نوین اعتقاد نداره و با خرافات به دنبال معالجه است اینا مضر هست و دلیل همچین بحث‌هائی هم روشن شدن موضوع هست.

17. 8 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •