دوستانی که بازی رو دیدن بگن بهترین بازیکن زمین کی شد؟
بلی
خیر
دوستانی که بازی رو دیدن بگن بهترین بازیکن زمین کی شد؟
یه سوال:
چرا اسپانیا توی این مسابقات حضور نداره؟
خاک بر سر این صداوسیمای احمق.اه.این بروبچه های بسکتبال این همه زحمت کشیدن رفتن جام جهانی،اون وقت بازیهاشو زنده نشون نمیدن.ولی حالا فردا این تیم فوتبال سوراخمون(ببخشید)با چین بازی داره اگه ندیدید از 4ساعت قبلش شبکه 3 میشه،ایران،ایران.
من نمیگم فوتبالو نشون ندن ولی این رسمش نبود که با بسکتبال این کارو کنن.ما واقعا کجا میخوایم بریم،خدا میدونه.
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
داداشم اسپانیا که هست.گروه D.
دومه تو گروهش.
Goran Dragic led Slovenia with 18 points and Miha Zupan contributed 15 while Hamed Ehadadi scored 15 and Arsalan Kazemi 13 for Iran
ایول با اختلاف کمی باختیم ! کوارتر سوم نتیجه رو تو اخبار شبکه خبر گفت خیلی اختلاف بود نا امید شدم نتیجه رو پیگیری نکردم ...
نمیشه این جا دکمه ی تشکر بزارن
همونطور که دوستمون گفت اسپانیا هم هست.اتفاقا اسپانیا سوم جهان هم هست.(رنکینگ فیبا)
فوق العاده بودن به نظر من که شاهکار بودن
واااااااااااای گزارشگر رادیووووووووووو:
میگفت آفرین باریکلا آفرییییییییییییین خدایا همه میگفتن خب چی شده آفرین اصلا گزارش نمیکرد
خدایا اینقدر خندیدیم پاش که دیگه جون نداشتم
میگفت 63 بر 57 5 اختلاف امتیاز بعد بغل دستیش گفت 6 تا گفت بله 5 امتیاز اختلاف))))
میگفت بله ماتیپچ فلانیو آورد داخل دستش درد نکنه)))
فقط جواد داوریو میشناخت خدایا اینقدر خندیدم که حد نداشت
چین بدجوری باخته
ترکیه 87 -- چین 40
خدایی راست میگی ... یه دکمه ی تشکر دیگه نمیدونم چرا ور داشتن ... باید بره جزو عجایب 7 گانه و بشه 8 گانه !!!
مگه اسپانیا اول نیست ؟؟؟![]()
آرژانتین اوله.و آمریکا() دوم
ایران()بیست و یکم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)