پس نتیجه میگیریم که مشکل از دختر بودهچه خـــبره !سيزده بازيکن ديگر ليگ برتر هم که حتي عضو تيم ملي بوده اند نگران افشاسازي هاي اين دختر هستند.![]()
![]()
پس نتیجه میگیریم که مشکل از دختر بودهچه خـــبره !سيزده بازيکن ديگر ليگ برتر هم که حتي عضو تيم ملي بوده اند نگران افشاسازي هاي اين دختر هستند.![]()
![]()
هفته 4 لیگ برتر انگلستان
اخه......وستهامه بیچاره.....میخواد چندتا از چلسی بخوره طفلکی
![]()
صحبت های کـارلو قبل از بازی با وستهم
کـارلو آنجلوتی پیش از بازی مقـابل وستهم مصـاحبه ی مطبوعـاتی داشت و در آن از پیشرفت تیم صحبت کرد.
او گفـت :" در فوتبـال چیزهـای متفـاوت و زیادی هست، جزئیـاتی که همیشـه می توانید آنهـا را پیشرفت دهید. هر تجربه ای به شمـا امکـان پیشرفت کردن را می دهد. من قبل از اینکه به اینجـا بیایم، تجربه ی خوبی داشتم و حـال نیز فکر می کنم بـا همـان تجربیـات، پیشرفت کرده ام.
تفـاوت هـای زیادی بین ایتـالیـا و انگلستـان هست. امـا فکر می کنم بازیکنـان انگلیسی از قوه ی ذهنی و فکری بـالـاتری برخوردار باشند. آنهـا دوست دارند هر روز در زمین به سختی کـار کنند و تمـام تلـاششان را به اجرا بگذارند.
به نظرم بهتر هست که اشتبـاهـات بازیکنـان و جزئیـات را بدون فریـاد کشیدن به آنهـا گوش زد کنیم. حـال بعد از گذر یک سـال، رابطه ی من بـا بازیکنـان خیلی صمیمی شده است و در نتیجه آنها من را خیلی خوب درک می کنند و شنـاخت من نیز نسبت به آنها بهتر شده است. اگـر با زور و فریـاد کشیدن بـا آنها صحبت کنید، هیچ وقت حرف هـایتان را گوش نمی کنند. "
توی لیگ برتر بعید نیست همین وستهام چلسی را ببره
زبونتو بگاز !
راستی تو تله تکست زده بازی اورتون- یونایتد شنبه ساعت 16:15 پخش میشه ...
اگه بزارن که خیلی توپه .. دلم واسه بازیهای جزیره لک زده !
من که بازی فولام و وولوز رو هم بزارن میشینم نگاه میکنم!
بازیهای چلسی و یونایتد که جای خود داره ...
داداش اگه این دختره انقدر راه دسته شمارشو به ما هم بده
آره بلاخره این سریالهای 2زاری تلویزیون تموم شدن تا ما دو تا فوتبال درست و حسابی ببینیم .
به خدا.........از بس این سریال ها و فوتبال های مضخرف ایران و دیدم حالم داره بد میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)