اين عوضيا هرچي بگي دارن !!!
من كه پايان اين 3ماه ميرم از يه عوضي ديگه ميگيرم.
خيلي اعصابم رو خورد كرده!
اين عوضيا هرچي بگي دارن !!!
من كه پايان اين 3ماه ميرم از يه عوضي ديگه ميگيرم.
خيلي اعصابم رو خورد كرده!
سلام،
من خیلی از پست های اخیر اینجا رو خوندم برای اینکه تصمیم بگیرم آیا از صبا اینترنت بگیرم یا نه.
من برای یه مدرسه میخوام. 3 سال اخیر از آسیاتک سرویس 512 با 41 گیگ حجم سالانه گرفته بودیم 160هزار تومن و سرعتش در روز بیشتر از 60 نمیشد و متوسط روی 50 بود.
الان جای مدرسه قراره عوض بشه، توی محل جدید فقط لایزر، شاتل و صبا پورت خالی دارند.
خودم توی خونه آرت4 شاتل دارم نامحدود ماهیانه 53 تومن، سرعتش 70 و انصافا پایداره و خیلی راضیم. اما برای مدرسه گرون در میاد. میشه 550 تومن در سال.
سوالم اینه:
با توجه به اینایی که گفتم و اینکه در سال کمتر از 60 گیگ استفاده یک مدرسه هست، شما دوستان کدوم سرویس صبا را پیشنهاد میکنید که در طول روز (ساعت 7 صبح تا 4 عصر) متوسط سرعت 70 رو داشته باشه؟
من پیشنهاد میکنم از صبانت نگیری
وگرنه کل مدرسه همه میرن خودکشی کنن
دوستان وقتی شارژتون تموم شد اینترنت شاهواره ای بهترین گزینه هست براتون
اقا صبانت نیا . ببین من کی بهت گفتم . من که بخاطر تمدید فقط دارم میزنم تو سرم .
جناب اویل اینترنت ماهواره ای که خیلی گرونه!!!
ارزون داری بگو . ما که دیگه از این صبانت بریدیم والا.
هر کاری میکنی صبا نگیر دیگه نمیدونم باید چیکار کر خدایی نمیشه اسمش رو چیز خاصی گذاشت جز ......
من 1.5 سال هست عضو صبانتم
نیم سال اول عضویتم شبی 1.4 گیگ دانلود میکردم.
این یکسال اخیر سرعت شبانه نصف شد و فقط 700 مگ دانلود میکردم.
ولی من نامرد نبودم و یادم نمیره صبانت تو اون مدت چه حالی با دانلود شبانه میداد اونه هیچ وقت شرکت رو عوض نکردم.
ولی الان داره شبی 300 مگ با لینک مستقیم رپیدشیر دانلود میکنه
آخه آقایون صبانتی این انصافه؟؟
شرکت به این بزرگی چرا باید از یک ماه پیش به اینور با مشتریاش این بازیها رو دربیاره!!!!
واقعا مرکز صالح ظبری دیگه تو همه موارد کمتر از بقیه شده . سرعت روزانه ، سرعت شبانه
ای صبانت من بگم با این روند خودتو به نابودی میکشونی
دوست عزیز این اینترنتی که گفتید چی هست!!؟؟؟میشه بیشتر توضیح بدید؟
آقا نامردی چیه!!! عجب !! ما داریم پول میدیم هزینه ای که برای یه خط لینترنت ۱Mb در خیلی از کشورها داره پرداخت میشه رو ما برای یه سرعت ناچیز و غیر واقعی و محدود شده از هزار جهت ۱۲۸ داریم میدیم ، غیر از اینه؟؟؟!!!
میشه بیشتر فکر و تحقیق کنید و بعد اظهار نظر کنید![]()
خدایی صبانت گند زده من شارژ این دورم تمام شه از مخابرات میگیرم
چطوره کیفیت نت های مخابرات؟
کدوم شهر هستید؟
این دو مگ صبانت راه اندازی نشد ؟؟ معلوم نیست کی راه اندازی میشه ؟؟
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------
کسانی گه یک مگ صبانت دارند میشه یک تست بزارن ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)