سلام بله میتونید مشکلی نیست-البته در گروه تجربی ه ممیتونید شیمی کاربدری رو انتخاب کنید ...
سلام بله میتونید مشکلی نیست-البته در گروه تجربی ه ممیتونید شیمی کاربدری رو انتخاب کنید ...
هیچکدوم از دانشگاه ازاد های تهران خوابگاه نداره ؟!!!!!
دوستان کسی نمیدونه کدوم یکی از دانشگاه ازاد های تهران خوابگاه داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واسه پسر ! از بندرعباس دارم میام تهران !
وضعیت خوابگا های امیرکبیر چجوره؟
سلام دادا من خودم امیر کبیرم تقریبا پارسال بیشتر خوابگاه ها رو رفتم تعریفی اصن نیسن تنها مزیتی دارن اینه که به دانشگاه نزدیکه همین اگه در کل یه کم سوسول باشی بد جوری ضد حال میخوری اگه سوال دیگه داری بپرس
د
خوابگاه های اکثر دانشگاه های تهران به جز دانشگاه تهران و امیر کبیر مشکلی ندارن ولی شهید بهشتی دوستم میگفت بستگی داره فنی باشی یا تجربی در کل به تجربی ها بیشتر میرسن حالا بیشتر تحقیق کن
من برادرم تو دانشگاه شاهرود بود فک میکنم عضو بسیجم بود اما با اینکه من کوچیک بودم یادمه که مجبور شدیم خونه اجاره کنیم واسش!
واسه همه اینجوری بوده![]()
سلام
وضعیت خوابگاه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران برای پسرا چه جوره؟
به من ممکنه بدهند؟ (ما از این بسیجی مسیجی ها و ... نیستیم) برای چه مدت؟ خوابگاهشون خوبه یا نه؟
ظرفیت به اندازه داره یا باید سریع اقدام کنم که پر نشه؟
ممنون
خوابگاه دانشگاه تهران چه مشکلی داره ؟!خوابگاه های اکثر دانشگاه های تهران به جز دانشگاه تهران و امیر کبیر مشکلی ندارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)