چطوری دنده را دستی کنم؟
چطوری دنده را دستی کنم؟
Option Controls Transmition
باید ترنسمیشن رو از اتوماتیک ببری سر اون یکی.
ببین من هم اوایل خیلی مشکل داشتم این اولین بازیمه که در حالت دستی بازی میکنم و گذاشتمش رو حالت راحتتر ولی شما همیشه اول باید یه چیزی رو یاد بگیری بعد شروع به مسابقه دادن کنی
به نظر من مشکل شما بیشتر در بخش های هست که دوربرش محدوده یعنی چهار لاستیکی میزارن و درونش سیاه هست یا یه لاستیک که میزارن و باید دورش چرخ بخوری که واسه من هم خیلی سخت بود وقتی نزدیک اون میریس بلافاصه میای دنده 1 جوری که ماشین از بس گاز بخوره نزدیک بشه بترکهبعدا همزمان با دنده یک رو به طرفی که میخوای دریفت کنی میچرخی بعدا زود میری دو همین
اول دنده 1 یه زره نرسیده به هدف فرمون رو خم بعد میری دو وقتی دنده رو میبری دو قبلا واسه این میگم فرمون رو بچرخون در حین اینکه میری دنده دو ماشین عقبش چرخ میخوری اینجوری راحت میتونی ماشن رو در جهت قرمز خودش کنترل کنی
انشالله دریفت عالی داشته باشی
من تا حالا بازی به این زیبایی انجام نداده بودم واقعا که عالی بود این dirt 3
جاده های خیلی زیبا با گرافیک خیلی خوب همینطور ماشین هاش
به نظر من از قسمت دومش بهتر بود.
چرا مثل سری های قبل (dirt 1 & 2) بعد از بردن هر مرحله خودش مرحله جدیدو نمیاره؟
حتما باید از لیست انتخابش کنی...! :
دوست عزیز مزاحل اصلی بازی dirt tour هستش اون 4 فصل اصلی
شما رفتی قسمت Time Trial که فقط برای رکورد شکنی.
برو قسمت Dirt Tour اونجا مرحله های بازیه.
آقا تنظميات اين بازي چه جوريه؟!؟!
كنترل ماشين اصلا دست من نيست
يه راست ميزنم ماشين ميرهتو چمنا!!!
چيو بايد فعال يا غير فعال كنم!؟!
يه سري تنظيمات پيشرفته هم داره اونا رو روي چي بذارم؟
باسلام
این بازی رومی شناسم نسخه ی قبلیشو بازی کردم این نسخه روهم دارم بازی می کنم توی چهار قسمت متفاوته ازجاده های کویری گرفته تا جاده های کوهستانی روداره گرافیک خیلی بالایی هم داره.
ارزش بازی کردنم داره.
![]()
من یه سوال برام پیش اومده :
چرا تو همه مسابقه هایی که چند تا ماشین با هم دیگه دارن مسابقه میدن همیشه مارو آخره آخر میزاره !؟ ( البته تو این بازی فقط این جوری نیست تو همه بازی ها این جوریه ! )
خب اگه مارو اون اول میذاشت که اول شدن خیلی راحت تر بود !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)