ممنون یعنی واسه usb 2 این سرعت طبیعیه؟ کنترلرشو وا کنم همون sata معمولی میخوره؟
ممنون یعنی واسه usb 2 این سرعت طبیعیه؟ کنترلرشو وا کنم همون sata معمولی میخوره؟
اگه سیگیته هم USB3 باشه، اونوقت شما با کدومش حال میکنین؟
آخه میدونین من همینطوری که نگاه میکنم میبینم سیگیته بهتره چون هم 7200 هستش(اون یکی 5400 هست) و هم سایزش کوچکتره و هم ایساتا پشتیبانی میکنه ولی از اون طرف اون یکی وسترن فرمتش NTFS هستش!
میشه دلیل این پیشنهادتون رو بگین؟ سیگیت مشکلی داره؟ چون به نظرم مزیت های ظاهری اش که چند خط قبل اشاره کردم، از وسترن خیلی بهترن. قیمت هاشون هم که توی سایت وسترن رو زده بود 97 و سیگیت رو 92 با ارسال رایگان.
با تشکر
solo 8 هم گفت که سیگیتو بگیر!
سیگیت اگه usb3 باشه خوبه، ولی اگه با کنترلر usb2 باشه، خوب چه کاریه؟ 5 تومن بیشتر بده وسترنو با usb3 بگیر.
سلام من اینو دارم Seagate FreeAgent GoFlex تاز خریدم یه ذره صدا میده طبیعیه ؟ یعنی یه 2.5 اینچی هم دارم اون اصلا صدا نمیده
راست میگین! حواسم نبود جناب سولو8 گفته بودن سیگیت! فکر کردم گفتن وسترن واسه همین تعجب کرده بودم!
فقط اینا گارانتی هاشون متفاوتن؟ چه گارانتی ای خوبه؟
ممنون
طبیعیه، بالاخره هارد یک قطعه متحرکه، ناسلامتی 7200 دور در دقیقه با اون هیکلش داره میچرخه بنده خدا.
یه هارد pc اینترنال داخلشه دیگه.
---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------
سازگار ارقام گارنتیه خوبیه، جفت این مدل ها رو هم داره.
با سلام
میخواستم یک هارد اکسترنال سیلیکون پاور مدل Armor A80 بگیرم نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ضد آب ، ضد ضربه ، USB3 و ...
اگه میشه نظرتون رو بگین آخه میخوام شنبه بگیرمش ؟؟
قیمتش هم 90 هزار تومن ( 500 گیگش ) ؟؟
معمولا اگه هارد اکسترنال رو خودت خراب نکنی خودش کم پیش میاد که خراب بشه!
در کل من فلش های سیلکون رو خیلی قبول دارم ولی تا بحال با هاردش کار نکردم.
با توجه به ضد ضربه (به قیافش که نمیاد همچینم ضد ضربه باشه) و USB 3.0 قیمتش که خیلی خوبه.ولی بازم اگه میتونی صبر کن تا دوستان دیگه که کار کردن با سیلکون بیان و خبرشو بدن.
مشخصات فنّیش رو دیدی؟
اگه داری بذار لطفا تا دقیق تر راهنماییت کنم.چون من رفتم تو خود سایت سیلکون اما درست و کامل ننوشته بود.
الان یادم اومد یه دفعه با مدل A10 همین سری کار کردم ولی خیلی خوب یادم نیست.فک کنم مشکلی نداشت.
خواستی بگیری حتما به گارانتیش دقت کن.
Last edited by solo8; 26-11-2010 at 13:49.
سلام.
نظرتون درباره Transcend StoreJet 25D3 چیه؟
ارزش داره؟ از کجا میشه خرید؟دوستان هارد اکسترنال هست که که هم یو اس 2 . 3 رو با هم ساپورت کنه و شارژی هم نباشه؟
Last edited by omid405; 27-11-2010 at 06:48.
سلام . من هارد e.x بدون آداپتور وسترن میخوام بگیرم
500 گیگ یا 1 ترا
کدوم مدل پیشنهاد میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)