حداکثر حجم فایل چقدر باید باشه ؟
من یه فیلم رو 10 دقیقش رو با رزولوشن 1080p تبدیل کردم و راحت پخش کرد
بعد زدم کل فیلم رو با همون تنظیمات کانورت کنه .حجم فایل نهایی 3.8 گیگ شد (جوری تنظیم کردم که روی Fat32 بشه کپی کرد )
اما پخشش نکرد
حداکثر حجم فایل چقدر باید باشه ؟
من یه فیلم رو 10 دقیقش رو با رزولوشن 1080p تبدیل کردم و راحت پخش کرد
بعد زدم کل فیلم رو با همون تنظیمات کانورت کنه .حجم فایل نهایی 3.8 گیگ شد (جوری تنظیم کردم که روی Fat32 بشه کپی کرد )
اما پخشش نکرد
مرسی درست شد.
به راحتی . 2 تا تو خونه خودم . یکی خونه مادرم . و از دیشب یه ex710 خونه خواهرم
سلام
فایلهایی که دارم dat هستند و توی اطلاعاتش زده mpeg اما با ری نیم پسوندش عوض نمیشه میشه لطف کنید بفرمائید چطور پسوند رو عوض میکنید
ممنون
خب مون Rename دیگه!!
اگه ویندوز 7 هست وقتی Rename رو میزنید برید آخر اسم فایل و Dat رو پاک کنید و Mpg بنویسید.
شاید هم شما نمی تونید پسوند رو ببینید چون Hideشده ؟اگه که اینطوره تو Folder Option تیک Hide Extension ....رو بردارید.
دوستان واسه دریافت امواج دیجیتال باید از چه آنتنی استفاده کرد ؟
اصلاً آنتن میخاد ؟؟
آنتنش مخصوصه یا همون آنتنه آنالوگه ؟؟
اینطور که من از مسئولین صدا و سیما شنیدم نیازی به تعویض آنتن نیست و با همون آنتن های قدیمی میشه دیجیتال گرفت.
سلام دوستان
من سوني اي ايكس 600 دارم ميخواستم از اهل فن بپرسم كه تفاوتش با اي ايكس 700 چيه؟ در ضمن 5 ماه قبل از بانه به قيمت 1440000 تومان خريدمش
با تشكر
آپدیت جدید برای EX710 دیروز به تاریخ 25/1 /90 تو سایت سونی اومده
»14-04-2011 System Software Update (Version PKG4.099GTL-0108)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
»14-04-2011 System Software Update (Version PKG4.099GHL-0108)
»14-04-2011 System Software Update (Version PKG4.099GAL-0108)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام برای دریافت کانال دیجیتال زبان را انگلیسی قراردهید و کشور سنگاپور را انتخاب کرده سپس سرچ کنید برای پخش فایلهای ویدیویی هم اپدیت را از سایتبگیرید اول مدل دستگاه خود را سرچ کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان مطمئنید برای گرفتن کانالهای دیجیتال آنتن آنالوگ کافیه ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)