تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 34 اولاول ... 243031323334
نمايش نتايج 331 به 339 از 339

نام تاپيک: سریال در مسیر زاینده رود

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سازمان بسيج دانشجويي از سريال «در مسير زاينده رود» تقدير كرد

خبرگزاري فارس: سازمان بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي كشور با صدور بيانيه‌اي از سريال «در مسير زاينده رود» تقدير كرد.

به گزارش حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس، سازمان بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي كشور با صدور بيانيه‌اي از سريال «در مسير زاينده رود» كه در ماه مبارك رمضان از شبكه اول سيما پخش شد، تقدير كرد كه متن كامل اين بيانيه به شرح ذيل است:

اين سال‌ها، مملو از توليد و پخش فيلم‌هاي سينمايي و سريال‌هاي تلويزيوني است كه اگرچه از مضامين اجتماعي و ابتلائات جامعه‌‌ ما مايه گرفته‌اند، اما غايت آنها صرفاً ايجاد سرگرمي است و از دردمندي و احساس مسئوليتي كه لازمه‌ هنرمند و اثر هنري است، يا تهي هستند يا در حدي بسيار نازل و ضعيف از آن بهره برده‌اند.

حال آن كه هنر يا سرگرمي، هيچ يك مقصد آرمان‌هاي انساني نيستند، بلكه محمل و بهانه‌هاي طرح آرمان‌ها و دورافتاده‌ترين حقايق بشري‌اند، علي‌الخصوص عدالت.

آنجا كه اثري صرفاً براي هنرمندانه بودن يا به عنوان يك تجربه‌ هنري محض، بي‌هرگونه نسبتي با دردها و رنج‌هاي انساني آفريده شود، زيبا و پاك نيست، ما از امام بزرگوارمان آموخته‌ايم كه هنر كالبدي است كه روح تعهد به آن جان مي‌دهد و اثر هنري بدون تعهد، نه تنها هنر متعهد نيست، كه اصلاً عين بي‌هنري است.

رويكرد ضعيف، اما درخور حمايت صدا و سيما در نمونه‌هايي همچون سريال ‌«به كجا چنين شتابان»، يا سريال «جست و جوگر»، اين بار به شكلي ديگر، در سريال تلويزيوني «در مسير زاينده رود» كه ماه مبارك رمضان پخش شد مشاهده گرديد و بحمدالله موثر واقع شد.

كارگردان چيره‌دست اين مجموعه، قوت تكنيكي را با غناي مضمون و تعهد در محتوا به هم آميخت و در نهايت اثري عدالت‌خواهانه پديد آورد كه در قياس با ديگر سريال‌هاي بي‌رنگ و بو، بيشتر خود را نشان مي‌داد.

پرداختن به پشت پرده‌ مفاسد تابلودار ورزش فوتبال، كه متاسفانه گويا برخي از مسئولان، در عملكردهاي خود، كنار آمدن و پذيرش غده‌اي سرطاني فساد مشهود را تمرين مي‌كنند، دل‌هاي عدالت‌طلبان، دل سوزان نظام و علاقه‌مندان به انقلاب اسلامي و آرمان‌هاي ناب آن را شاد كرد.

بسيج دانشجويي به اين وسيله، مراتب تقدير و تجليل خود را از فيلم‌ساز توانمند، جناب آقاي فتحي، و ديگر عوامل تهيه و توليد اين سريال و هم چنين مديران محترم صدا و سيما اعلام مي‌دارد و به همان ميزان كه اميدوار است اين سريال سرچشمه‌ توجه بيشتر متوليان امور، به اصلاح بنيادين نظام ورزش و پاك كردن بدنه فسادآلود فوتبال بينجامد، رجاء واثق دارد كه اين تجربه‌ ارزشمند راه را براي توجه بيش از پيش هنرمندان، به نقاط كور و مبهم معضلات اجتماعي، اقتصادي، سياسي و نظامي جامعه‌اي انقلابي‌مان هموار كند.

داره خودمونی میشه ghfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقش جهان

پيش فرض

خودمونيم.با اينكه اين سريال به مذاق ما اصفهانيا خيلي خوش نيومد ولي خيلي زيبا و انساني تموم شد.من كه خيلي خوشم اومد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooyaabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من دو سه قسمت اخرش رو نتونستم ببينم رفته بوديم سفر
    يكي ميشه بگه چي شد اخرش؟
    لطفا با جزئيتا بگه
    شرمندتونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سریال تا قسمت 29 پر از حس انتقام و کینه توزی بود بعدش تو قسمت آخر همه شدن انسان

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض ساختار نداشت

یه نظر من اصلا ساختار خوبی نداشت شخثست پردازی افتضاح بود .مثلا پسرعمو و شاهین از قسمت دهم تا 20 بودن بعد حذف شدن .در کل فقط می هواست پیام بده جذاب نبود.جراحت خیلی بهتر بود.

6. این کاربر از ahzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

سلام
    فقط می تونم بگم تمام کسانی که در این سریال شرکت داشند را باید از اصفهان اخراج کرد.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دو هفته پس از پخش قسمت آخر،
    حسن فتحي از «درمسيرزاينده‌رود» مي‌گويد

پس از گذشت بيش از دو هفته از پخش آخرين قسمت از سريال «درمسير زاينده‌رود»، حسن فتحي در نشستي با نمايندگان رسانه‌هاي گروهي از حاشيه و متن مجموعه‌ي مناسبتي شبكه اول سخن مي‌گويد.

به گزارش سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، نشست خبري سريال «در مسير زاينده‌رود» دوشنبه (5 مهر ماه) از ساعت 11 تا 13 در تالار وحدت برگزار خواهد شد.

پاسخگويي به پرسش‌هاي نمايندگان رسانه‌هاي گروهي درباره تمامي حواشي مطرح شده پيرامون اين مجموعه اعم از «لهجه بازيگران، واكنش‌ها و پيامدهاي آن» فوتبال ناپاك و اظهارات برخي از چهره‌هاي جامعه ورزش «جرح و تعديل‌هاي صورت گرفته روي مجموعه» و ... از جمله موضوعات اين نشست خواهد بود.

تصويربرداري سريال «در مسير زاينده‌رود» تا پايان ماه مبارك رمضان ادامه داشت كه به همين دليل كار فشرده و شبانه‌روزي گروه توليد كننده مجموعه ـ فتحي امكان گفت‌وگو با رسانه‌ها را طي سه ماه گذشته ميسر نديد.

گفتني است مجموعه تلويزيوني «در مسير زاينده‌رود» همزمان با آغاز توليد و تصويربرداري،‌ نشست افتتاحيه رسانه‌اي خود را با حضور اسماعيل عفيفه، تهيه‌كننده مجموعه برگزار و از همان زمان وعده برگزاري نشست اختتاميه رسانه‌اي خود را مطرح كرده بود.

مجموعه تلويزيوني «در مسير زاينده‌رود» محصول گروه فيلم و سريال شبكه اول سيما است كه در موسسه فانوس خيال زمان با تهيه كنندگي اسماعيل عفيفه تهيه شد.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

حسن فتحیگر در هیچ شهرستانی سریال نمی‌سازم

حسن فتحی در جلسه پرسش و پاسخ سریال "در مسیر زاینده رود" گفت: تجربه ساخت سریال مناسبتی در شهری به جز تهران آنقدر برایم تلخ بود که دیگر این کار را تکرار نمی‌کنم و اگر دوستان شهرستانی هم به این تصمیم اعتراض داشته باشند اصفهانی‌ها باید پاسخگو باشند.

به گزارش خبرنگار مهر نشست پرسش و پاسخ سریال "در مسیر زاینده رود" صبح امروز با حضور حسن فتحی کارگردان، مهرداد ضیایی بازیگر و مشاور لهجه اصفهانی و احسان خواجه امیری آهنگساز و خواننده آن در تالار وحدت برگزار شد.

در این جلسه فتحی با اشاره به تصمیمی که قبل از ساخت سریال "در مسیر زاینده رود" با اسماعیل عفیفه و علیرضا نادری گرفته بود، توضیح داد: طرح ساخت این سریال مربوط به اواخر سال 87 است. آن زمان با توجه به صحبت هایی که به همراه آقای عفیفه و علیرضا نادری داشتیم من طرح سریال "در مسیر زاینده رود" را پیشنهاد دادم و بعد از آن به این نتیجه رسیدیم که سریال های مناسبتی را هر سال به یک شهرستان ببریم. اولین پیشنهاد هم شهر اصفهان بود چرا که جذابیت‌های خاصی از نظر فرهنگ و آداب و رسوم و لهجه دارد.

وی ادامه داد: فکر می کردیم می توانیم سراغ استان های دیگری مثل شیراز، آذربایجان،جنوب کشور و استان های مرکزی و شمالی هم برویم و یک مقدار از فضای چرک تهران فاصله بگیریم اما همه اتفاقات هنگام نمایش "در مسیر زاینده رود" این مشکلات باعث شد که من از این پیشنهاد به صورت کامل صرف نظر کنم. تجربه ساخت سریال مناسبتی در شهری به جز تهران آنقدر برایم تلخ بود که دیگر این کار را تکرار نمی کنم و اگر دوستان شهرستانی هم به این تصمیم اعتراض داشته باشند اصفهانی ها باید پاسخگو باشند.

کارگردان "میوه ممنوعه" با تاکید بر اینکه هدف این سریال مذمت خشونت بود، گفت: قرار بود قصه این فیلم درباره خشونت و پیامدهای فردی و اجتماعی آن باشد. مساله طرح فوتبال پاک و ناپاک از طرفی من تجربه بازی فوتبال را دارم و در باشگاه‌های مختلف هم بازی کردم و از طرفی فضای آلوده ای که بر فوتبال ما حاکم است را خوب می شناسم. فوتبال هنوز هم محبوب‌ترین ورزش برای همه است. پس دلیلی ندارد ادعا کنیم که ناپاکی های حاکم در این ورزش را ما کشف کردیم.

فتحی همچنین عنوان کرد: با وجود همه مشکلاتی که زمان ساخت سریال "در مسیر زاینده رود" اتفاق افتاد می توانم همین جا بگویم که اگر قرار باشد باز هم سریال مناسبتی بسازم دوباره به فضای غبارآلود تهران رو می آورم.

پروفشنال Lt.Ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    In Labyrinths of Coral Caves

پيش فرض

سریال خیلی lol بود ! واژه بهتری نمیبینم

گر در هیچ شهرستانی سریال نمی‌سازم
    کار خوبی میکنـه . . .

11. این کاربر از Lt.Ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •