به نظر من برای 14سپتامبر باید بازی تاتنهام- برمن رو نشون بدن یا لیون-شالکه اگه فقط نظرشون روی حساسیت یه بازی هستش(که نیستش)
چون نتیجه بازی هایی مثل منچستر و رنجرز و بارسا و پاناتینایکوس مشخص هستش.
ولی برای 15 باید حتما بایرن-روم رو نشون بدن
به نظر من برای 14سپتامبر باید بازی تاتنهام- برمن رو نشون بدن یا لیون-شالکه اگه فقط نظرشون روی حساسیت یه بازی هستش(که نیستش)
چون نتیجه بازی هایی مثل منچستر و رنجرز و بارسا و پاناتینایکوس مشخص هستش.
ولی برای 15 باید حتما بایرن-روم رو نشون بدن
باید تاتنهام-برمن پخش بشه.....جدالی بین المان و انگلیس
دوس دارم تاتنهام ببره![]()
احتمال برد تاتنهام اگه مقایسه قدرت تیمی بشه بیشتره چون برمن الان زیاد اوضاع خوبی نداره ولی چون بازی تو آلمان برگزار میشه من میگم برمن میبره
تاتنهام قوي هست ولي برمن رو دست كم نبايد گرفت...ميگن تو المان شاخه
برمن کلا تیم متغیریه
یا صفر هستش یا 100
اصلا حالت 50نداره
پارسال اون وسطای فصل بدجور تو کورس قهرمانی بودش و احتمال قهرمانی برمن و لورکوزن بیشتر از بایرن بودش ولی بعدش یوهو اومد 4-5تا بازی پشت سرهم باختش
این فصل هم فعلا یه بازی برده یه بازی باخته
بازی رفت با سمپدوریا تو پلی آف عالی بازی کرد و 1-3 برد
بازی برگشت هم 90دقیقه تمام گند زد و 3تا خورد و داشت مفتضحانه حذف میشد که با گل دقیقه 93 روحیشونو به دست آوردن و کل وقت اضافه هم بازی دستشون بود و درنهایت با باخت 2-3 صعود کردن
تکمیل
The tika-taka style of play originates with Johan Cruyff's tenure as manager of Barcelona. It continued under Barcelona's Dutch coaches Louis van Gaal and Frank Rijkaard and was adopted by other La Liga teams. Barcelona's tiki-taka tradition has been credited with producing a generation of technically talented, often physically small players such as Xavi, Andrés Iniesta, Cesc Fàbregas and Lionel Messi; players with excellent touch, vision and passing, who excel at maintaining possession.
شیوه بازی تیکی تاکا به بارسلونای یوهان کرایوف برمیگرده، که در بارسلونای لوئیس فن خال و فرانک ریکارد ادامه پیدا کرد. تیکی تاکای بارسلونا همراه ساختن نسل تکنیکی و معمولا فیزیکی کوچک مثل ژاوی، اینییستا، فابرگاس و مسی بوده و هست. بازیکنانی با کنترل، دید و توانایی پاس عالی که در مالکیت توپ تبحر دارن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شبکه 3 = بارسا TVاین نامردا بازی منچستر رو نشون نمیدن .
به جاش بازی بارسا - پاناتینایکوس رو نشون میدن .![]()
پخش زنده مسایفات فوتبال از برنامه گزارش ورزشی
مسابقات فوتبال لیگ اسپانیا –رئال مادرید و اوساسونا
زمان پخش: شنبه 20/6/89-ساعت 22:30
مسابقات فوتبال لیگ ایتالیا-یونتوس و سامپدوریا
زمان پخش: یکشنبه 21/6/89-ساعت 17:30
مسابقات فوتبال لیگ اسپانیا –سه ویا و دپورتیو لاکرونیا
زمان پخش: یکشنبه 21/6/89-ساعت 23:30
مسابقات جام باشگاههای اروپا-بارسلونا و پانا تیناکو
زمان پخش: سه شنبه 23/6/89-ساعت 23:15
باشگاههای اروپا-منچستر یونایتد و گلاسکو رنجرز (پخش با تاخیر)
زمان پخش: چهارشنبه 24/6/89-ساعت 1:15بامداد
مسابقات جام باشگاههای اروپا-رئال مادرید و آژاکس
زمان پخش: چهارشنبه 24/6/89-ساعت 23:15
مسابقات جام باشگاههای اروپا-بایرن مونیخ و رم (پخش با تاخیر)
زمان پخش: پنجشنبه 25/6/89-ساعت 1:15بامداد
الان دوست دارم حال بایرنیها و منچستریها رو بدونم دی: دی:
خداوکیلی برنامه های صدا و سیما فحشه به شعور ملت
خدا وکیلی رئال مادرید و اوساسونا که از الان نتیجش مشخصه مهم تره(مگه با مصدومیت کریس رونالدو معجزه ای رخ بده)یا بایرن مونیخ وردربرمن
رئال مادرید و آژاکس مهم تره یا بایرن مونیخ و رم
خدا پدر دوبی اسپورتس رو بیامرزه بابت پخش بوندس لیگا
لیگ قهرمانان رو هم از نت میتونیم ببینیم
گور بابای رسانه ملی
اینکه به جای رم و بایرن بازی رئال و آژاکس رو نشون میدن که دیگه آخرشه .
از یه بچه هم بپرسی کدوم حساس تره جوابتو میده ولی متاسفانه اینا حتی اینم نمی فهمن .
دو تا بازی از تیمهای اسپانیایی پخش می کنن در حالی که در هر 2 روز 2 تا بازی حساس تر هست که افراد بیشتری رو میشونه پای تلویزیون ، این یعنی چی ... ؟[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 03:05 AM ---------- Previous post was at 03:04 AM ----------
من که حال عصب دارم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)