در مورد مدل 42SL900 کسی ندیدم حرفی زده باشه این مدل تو ایران نیست؟ اگه هست حدود قیمتش چنده؟
در مورد مدل 42SL900 کسی ندیدم حرفی زده باشه این مدل تو ایران نیست؟ اگه هست حدود قیمتش چنده؟
Last edited by mahdi-mb; 19-11-2010 at 19:52.
این مدل دیگر ارزش خرید ندارد.
چون محصولات با کارایی بهتر و تجهیات بالا تر وارد شده.
با تشکر.
هادی
آقا هادی جواب من رو ندادید
خداییش چرا باید دروغ بگم تا حالا تا حالا با زیرنویس ور نرفتم .
ولی چند روز پیش که فروشگاه بودم یه نفر برای تست یه فیلم به lcd660 زده بود که کاملا زیر نویس به صورت فارسی و درست نشان داده می شود.
شما تست کن ببین srt,sub کدام را میتونه به صورت درست نشان بده.
در ضمن فراموش نکن که یه صفحه تنظیمات در منو برای زیرنویس است (زمانی که درحال دیدن فیلم هستید با زدن یک دکمه منو ظاهر میشه)
با تشکر.
هادی
Last edited by jabarsink2000; 19-11-2010 at 23:24.
من هم چند روز پیش اینترنت ADSL گرفتم و بعد اتصال TV به اینترنت و در هنگام فشردن NETCAST منویی برای جستجوی فیرمویر باز شد و اعلام کرد که ویرژن جدید موجود است ، پس از نصب، الجریره اضافه شد ، یک ذره حرصم گرفتولی کنجکاو شدم ببینم مشکلات قبلی حل شده که دیدم بله مشکل زیرنویس فارسی کاملا حل شده
همینطور برخی فرمتهای صدای فیلم که قبلا نمیشناخت حالا بدون مشکل پخش شدولی هنوز DST ساپورت نمی شه
در ضمن مدل TV 42LE8500 است
Last edited by amir hezarkhani; 19-11-2010 at 23:33.
چه فرمتهايي اضافه شد؟
بعد زيرنويس فارسي srt و sub را نشان مي دهد؟
سلام
آیا 42SL900 به اینترنت وصل میشه؟
و چطوری میشه تلتکست اونو فارسی کرد؟ چون از من فارسی نداره حتی منوی فارسی هم نداره
با تشکر
برخی فیلمهام که قبلا اعلام می کرد فرمت صدا شنهخته نشد و فیلم بصورت Mute پخش می شد درست شده ولی فرمتهاش رو دقیقا نمی دونم باید نگاه کنم در ضمن فرمت SRT رو چک کردم که کاملا درست نمایش می داد و باید بگم فونتش هم کاملا خواناستو به احتمال زیاد کل فرمتهای قابل نمایش درست شده اند چون تمامشون فرمت تکست هستند، قبلا حروف اجق وجق نمایش می داد
خدایی برای رفع این مشکل برای خود LG ایمیل زدم ، بارها برای گلدیران ایمیل زدم و با خدمات مشترکین گلدیران بارها تماس گرفتم . به غیر از خود LG که مشکل رو فهمید و گفت که TV نیاز به آپدیت فیرم ویر داره و با گلدیران مکاتبه کن دیگه هیچکس حتی نفهمید من چی میگم و جوابهای چرت و پرت می دادند، مطمئنم که تو حل این مشکل خود LG عمل کرده و گلدیران حتی الان خبر نداره که فیرم ویر جدید از طریق وب در دسترس است و گرنه مثل ماجرای تیونر دیجیتال عمل می کرد و یه کاسبی جدید راه می انداخت
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
احتمالا شما باید از طریق منو مخفی منطقه را ایران انتخاب کنید
Last edited by amir hezarkhani; 21-11-2010 at 12:19.
از طريق وب در دسترس است! كدام سايت؟
شايد منظورتان netCast خود TV؟
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
احتمالا شما باید از طریق منو مخفی منطقه را ایران انتخاب کنید[/QUOTE]
ببخشید این قدر سوال پرسیدم
منوی مخفی در SL900 همون کنترل مخصوص را می خواهد؟
در مورد اینترنت چی؟ SL900 به اینترنت وصل می شه؟ داخل منو ها که گزینه Network نداره.
همچنین چطور میشه بدون سیم کشی به کامپیوتر متصلش کرد؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)