تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 50 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 493

نام تاپيک: سریال قلب یخی

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

يعني مملكت اينقدر بي حساب و كتابه كه نه پزشكي قانوني داره و نه تشخيص هويت كه الناز شاكردوست يهو بميره و بعد دوباره زنده بشه .

مگه مي شه . با عقل اصلا جور در نمياد . طرف رو وقتي پيدا مي كنن مي برن تشخيص هويت و پزشكي قانوني و هزار جور آزمايش .

بعد اينها تو قسمت 11 الناز شاكر دوست رو دوباره زنده مي كنن
    سلام
    شاید ممکلت همچین بی قانون هم نباشه اما در برخی فیلم نامه ها خیلی شیر تو شیر

نمی دونم شما دوستان یادتون چندسال پیش سریالی پخش می شد به اسم مزد ترس؟

که دو سری هم ازش ساخته و پخش شد..
    در سری اول دختر قهرمان داستان که پلیس بود توسط جنایتکار اصلی کشته می شد

اما در سری دوم مشخص می شد که دختر زنده بوده و یکی دیگه را با گریم جای دختره جا زده بودن

یعین اینکه والدین دختره هم متوجه نشده بودن؟یا وقتی جسد را برده بودن مرده شور خونه پس از شستشو گریم پاک نشده بوده؟

یک موردی هم درباره با موهاش بود که الان یادم نیست

2. 2 کاربر از Asalbanoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من که دیروز قسمت11 رو گرفتم .فروشنده گفت :پخش نمی شه؟پس اشتباه کرده!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز بحث فراماسونری فراتر از یک کشور یا یک موضوع خاص است.برای همین بود که میگم در سریال مسائل گنگ بوده
    فراماسونری تقریبا یک دین جدید محسوب میشه ... هرم و چشم پشت یک دلاری هم نماد فراماسونرهاست

اگر وقت دارید توصیه می کنم اون مستند رو که لینک دادم دانلود کنید و ببینید.مطالب داخل اینترنت هم چون کامل نیستند لینک نمیدم.وگرنه تا دلت بخواد در اینترنت هم در مورد فراماسونری مطلب هست

دوست عزیز این فیلم در مورد فراماسونری هست و اینکه فراماسونری همان دجال آخرالزمان ذکر شده توسط امامان معصوم مخصوصا امام علی (ع) هست که دجال یکی از نشانه های ظهور امام زمام (عج) هست اگه میخوای مطالب فیلمو بهتر درک کنی من به گفته دوستمون ایرادی دارم اونم اینکه سریال ظعور ARRIVALS در صورتی فهمیده میشه که شما اول DVD سخنرانی استاد رائفی پور رو از موسسه موعود عصر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ,ORG 66956167 بخری بعد هم از طریق سایت وعده صادق مقاله فراماسونری و دجال آخرالزمان و جهان در سیطره فراماسونری و..... رو بخونی و مطالبت رو بروز کنی فراماسونری بحث خیلی مهمیه و دیدت رو به خیلی چیزا باز میکنه از اون کسانی هم که به سریال ایراد میگیرند اشکالی دارم اونم اینکه ممکنه این سریال اشکالا ت فنی و کیفی داشته باشه ولی خیلی جرات میخواد در مورد این مساله فیلم ساخت

5. این کاربر از SCORPION8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هر کس میخواد در مورد فراماسونری بدونه و مقاله های خوبش رو داشته باشه بهم پیام بده و یا در سایت کلوب به پروفایل من سر بزنه و در قسمت لاگ حدود 200 و اندی مطالب و مقاله دارم خودم 2 ساله در مورد ظهور و فراماسونری تحقیق میکنم و کتاب های خوبی دارم اگر کسی اطلاعات خاصی در مورد مطالب مستند ها و کتاب ها خواست بهم پیام بده

ID CLOOB : SCORPION8

پروفشنال jomong666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سریال بدی نیست

ولی اصلن نتونست منو جذب کنه

دیگه نمی بینمش
    Last edited by jomong666; 29-12-2010 at 16:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

شرکت تصویر دنیای هنر در اطلاعیه ای اعلام کرد
    تغییرات گسترده ای در نحوه عرضه فصل دوم سریال" قلب یخی" اعمال می شود

شرکت تصویر دنیای هنر در اطلاعیه ای ضمن قدردانی و سپاس از استقبال و همراهی مخاطبان سریال قلب یخی، اظهار امیدواری کرد تا تولید و عرضه فصل دوم این سریال در آینده ای بسیار نزدیک انجام شود.

به گزارش روابط عمومی شرکت تصویر دنیای هنر (TDH (در این اطلاعیه با تاکید بر حمایت های مردمی از نخستین سریال ویژه شبکه نمایش خانگی کشور که شامل انتقادها، پیشنهادها، نگرانی ها و دلسوزی های بییندگان و دوستداران گرامی این سریال بوده است چنین آمده:

"شرکت تصویر دنیای هنر لازم می داند سر تعظیم در مقابل همه علاقه مندان سریال قلب یخی فرود آورد و با توجه به بازخورد نظرات اقشار مختلف مردم عزیز در سراسر میهن اسلامی، این شرکت مصمم است بر اساس ساعتها فعالیت کارشناسی کارشناسان توزیع و پخش ، تغییراتی را در نحوه عرضه و پخش سراسری سریال قلب یخی اعمال کند و در همین زمینه اضافه شدن کارت جایزه و جوایز ویژه خریداران نیز در حال بررسی است."

اطلاعیه شرکت تصویر دنیای هنر در خاتمه ضمن سپاس مجدد از صبر و متانت مردم عزیز پیرامون مشکلاتی که درنحوه عرضه فصل اول سریال قلب یخی بوجود آمد خاطرنشان ساخته: "اطلاع رسانی در خصوص مراحل مختلف تولید و عرضه فصل دوم سریال قلب یخی مجددا و به زودی آغاز خواهد شد و امیدواریم بتوانیم خدمت ناچیز خود را به مردم خوب و عزیز کشورمان به زودی و با ادامه عرضه سریال قلب یخی ادامه دهیم."

9. این کاربر از dehtoday بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tik-tak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این سریال قصد نداره بقیه قسمت هاش بیاد بیرون ؟
    حقیقته که میگن کارگردانش از ایران رفته ؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

یک خبر بد/ مجموعه "قلب یخی" دیگر تولید نمی‌شود!/ به دلیل ورشکستگی تهیه‌کننده

یخش‌هایی از گفته‌های "محمد حسین لطیفی" کارگردان سریال قلب یخی درباره این سریال:

"قلب یخی" ورشکست شد!

مجموعه "قلب یخی" به دلیل نداشتن توان مالی و ورشکستگی پروژه، دیگر تولید نمی‌شود. مجموعه "قلب یخی" در شهرستان‌ها به صورت غیرمجاز تکثیر شده و دیگر لوح فشرده این مجموعه از جانب مخاطبان خریداری نمی‌شود، البته این امر سبب شد این مجموعه به صورت وسیع دیده شود اما به دلیل تکثیر و کپی غیرقانونی، آن تهیه‌کننده پروژه ورشکست شده و دیگر توان مالی برای ادامه تولید و تکثیر این پروژه را ندارد.

باید خانه خود را بفروشیم؟

با تمام احترامی که برای حقوق مصرف‌کنندگان و تماشاچیان این مجموعه قائل هستم، اما آیا مخاطبان این مجموعه راضی می‌شوند که برای ادامه تولید این مجموعه، مایحتاج ضروری زندگی و سر پناه خود را بفروشیم تا بتوانیم هزینه ساخت دو فصل دیگر این مجموعه را تهیه کنیم؟!

/سینما پرس/

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

سریال بدی نیست بهرحال آدمو سرگرم می کنه ولی خیلی خر تو خره.خیلی جاهاشم گنگه.هر دفعه یه اتفاقی میفته.من که فصل یکشو کامل دیدم واقعا نمی دونستم هدف فیلم چیه؟؟چیو می خواد بگه؟؟اگه ورشکست بشه دیگه فکر نکنم کسی سراغ اینجور کارا بره.ولی انصافا یه سی دی 1500 تومن گرونه بازم قهوه 3 سی دی 2500 می صرفه یه جورایی تازه جایزه هم داره ولی قلب یخی چی؟به همین خاطر ورشکست شدن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه tik-tak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این که اینقدر به حقوق مصرف کننده احترام قائل هست اقلا آخرش رو تعریف کنه ببینیم چی میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •