چون نسبت ه قددتون وزنتون اصلا نرمال نیست و چون میگید غذاتون هم خوبه به نظر من حتما به دکتر غدد مراجعه کنید و آزمایش تیرویید بدین به نظر من ممکنه تیرویید پرکار داشته باشین
چون نسبت ه قددتون وزنتون اصلا نرمال نیست و چون میگید غذاتون هم خوبه به نظر من حتما به دکتر غدد مراجعه کنید و آزمایش تیرویید بدین به نظر من ممکنه تیرویید پرکار داشته باشین
دوست من شما شدیدا لاغر هستید و وزنتون خیلی کمه
به دوستان برنخوره ولی شما کار به حرف کسی نداشته باش برو
دکتر انشاالله همه چی حل میشه
تغذیه خوب یعنی اون تنوع غذایی که اکثر پزشک ها توصیه میکنن رو تو برنامه غذایی خودم دارم!
فکر نمیکنم ارثی باشه چون بقیه اعضای خانواده این مشکل رو ندارن!
استرس هم ندارم!
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
اگه میخواستم پودر چاق کننده مصرف کنم که دیگه این مشکل رو تو اینجا مطرح نمیکردم!
این پودرها فوق العاده خطرناکن بهت پیشنهاد میکنم دیگه مصرف نکنی چون عوارض دائمی داره![]()
اگه شما از نظر جسمی سالم باشد این روش من 100% عملی هست ! ! ! ! ! !
به احتمال زیاد شما دارای انگل هستید ......
در مقعد دچار خارش هستید ..یا در مدفوع کرم ریز رویت کردین . در خواب آبریزش دهان دارید دندان قروچه می کنید البته باید کسی پیش شما هست بگه دندان قروچه رو بگه ؟؟؟
افراد خانواده لاغر نیستند ؟
از نظر اشتها چطور هستید ؟
از نظر جسمانی سر حال هستید ؟
راه درمان بعد از جواب......
Last edited by m jax; 09-02-2011 at 13:25. دليل: سوال جدید
از نظر اشتها و جسمانی هیچ مشکلی ندارم.البته خودمم فکر میکنم بیماری انگلی باشه
اگه راه درمان رو تو همین تاپیک بذاری ممنون میشم!
هم من استفاده میکنم و هم دیگران![]()
دوسته عزیز من گفتم اگه دوستان بگن ضرری نداره استفاده کن .شما وقتی خودتون نمیدونین مضره یا مفید,چرا پیشنهاد میدین ؟؟؟؟
اونی هم که من خوردم پودر بود قرص نبود .
راستی بی نهایت بابات راهنمایی شما و دیگر دوستان در مورده چاقی
شما هم گیر دادیا دوست عزیز ! اخه مگه میشه عاشق شده باشه خودش ندونه !من هنوز میگم شاید شما عاشق شدید![]()
در هر صورت ... راه درمان از بین بردن انگل و + تغذیه = چاقی !
من اول توصیه می کنم به پزشک مراجعه کنید و آزمایش مدفوع و خون بدید برای شناسایی نوع انگل.....
برای از بین بردن انگل شما باید یک نوع قرص رو از دارو خانه تهیه بفرمایید... نام قرص( مبندازول )هست ...
این قرص رو 12 تا تهیه کن بعد از غذا جویده شود با 1 لیوان آب هم روش ینوشید . حتما جویده شود هر 6 ساعت.... بهتر هست تمام خانواده مصرف کند امکان دارد همه گرفته باشند..
راهنمایی عمومی ^
· وجودهرگونه حساسيت به مبندازول.
· در صورت حاملگي و شيردهي. توصیه نمی شه..
· در صورت هر نوع بيماري بخصوص نقص كبدي //
چنانچه يك نوبت ازمصرف دارورا فراموش كرديد،به محض بيادآوردن آن را مصرف كنيد ولي اگر زمان مصرف نوبت بعدي فرا رسيده باشد ازآن خودداري كرده ومقدار مصرف بعدي را دو برابر نكنيد.
عوارض جانبي دارو:
هر داروبه موازات اثر درماني مطلوب ممكنست باعث بروز برخي عوارض ناخواسته نيز بشود اگرچه همه اين عوارض در يك فرد ديده نميشود ، ليكن در صورت بروز مزاحمت هر يك از عوارض زيربا پزشك مشورت نمائيد:
تب،راش( نقاط قرمز) پوستي،خارش،خستگي و ضعف غيرمعمول، اختلالات گوارشي ازقبيل درد شكمي، اسهال،تهوع و استفراغ، ريزش مو،گيجي و سردرد.
مسموميت:
در صورت مصرف اتفاقي بيش از مقادير توصيه شده ، بيمار را به بيمارستان منتقل نماييد.
تغذیه :
صبحانه . نهار. شام .رو کامل و مفصل بخور .. و حتما میان وعده هم مصرف کن ..
میوه: موز+سیب+انگور+پرتغال..مصرف کن...
خرما هم بخر و میان وعده بخور شیر خرما و شیر موز درست کن...
نهار: پر چرب باشه ... برنج گوشت غیره....
شام: هم خوردی موقع خواب چند تا بیسکویت کرم دار بخور...
و برای چاق شدن شنیدم تا تابستان می خوای چاق بشی این روش که گفتم رو انجام بده تا 5 ماه دیگه 20 گیلو تضمینی میای رو فرم ..
راستی قرص اشتها (سیپروهپتادین)و آهن (نوع خارجی) هم تهیه کن .... چون اگه بخوای زود چاق بشی 100% لازمه...
دوره رو کامل انجام بده ....
توصیه ها من : 100% پزشکی هست..
دوست عزیز برنامه ی بدی نیست
اما اون که گفتین نهار پرچرب ....
ببینینن فک نمیکنم قرار شه مت چاق بشیم و 1000 تا مریضی بگیریم.درسته ؟؟
قرار هیکل روی فرم بیاد
پس خواهشا این چرب بودن رو فاکتور بگیرین
![]()
من منظور شما رو کامل متوجه نشدم... نهار پر چرب از نظر شما که میگید باعث 1000 تا مریضی میشه چیه ؟
این چرب بودن غذا هست که با عث چاق شدن میشه و این برای یک دوره هست و باید بعد از این که به وزن دلخواه رسید تغییر بده. برنامه غذایی رو
و من برنامه تغذیه رو به طور کلی گفتم نخواستم وارد جزییات بشم. و اینکه کسانی که لاغر هستند چربی براشون مفید هست ...
درباره اینکه گفتید برنامه بدی نیست شاید نسبتا کلی باشه ولی برای همین اطلاعات باید بیش دکتر متخصص برید و ویزیت ها بالایی بدید چند جلسه تا بفهمید .... کلا یکم قدر دانی هم کنید چیزیتون نمی شه...
Last edited by m jax; 10-02-2011 at 11:49.
قصد توهین نداشتم
من خودم تا حالا خیلی برنامه های غذایی رو تست کردم،پیش چندتا پزشک معتبر هم رفتم هزینه هم زیاد کزدم،میدونم شما چی مییگین
اما اینو با اطمینان میگم هر روغنی اگه بصورت بی رویه مرف بشه برای بدن مضرات بسیاری داره،برایی چاق شدن به سورت اصولی میشه از مواد غذایی مقوی استفاده کرد به جای چرب
مثل : عسل + کنجد +موز + گوشت قرمز + ماهی + و برنج به مقدار نرمال
برای کسی که در حدود 20 سال سن داره و جنسیتشم پسره حدود 2500 کالری در روز نیازه که با 7 قاشق برنج + خورشت کم چرب دلخواه + 3 کف دست نان برای صبحانه + گردو 2 عدد + عصرانه 6 عدد ساقه طلایی + شام سبک مثل 2 کف دست نان و یک قالب 50 گرمی کره یا نان و پنیر سبزی تامین میشه
،اگه بخواد افزایش وزن 1 کیلو در هفته داشته باشه باید روزی 1000 کالری بشتر بخوره،برای رسیدن به این روزی 1000 کالری میتونه با حدود 14 قاشق برنج برای ناهار با خورشت دلخواه + صبحونه تخم مرغ و عسل و مربای طبیعی (کم شکر) + شام 5 قاشق برنج با خورشت یا مرغ یاگوشت قرمز به اون چیزی که میخواد برسه
اینجوری هم میتونیم وزنمون رو افزایش بدیم هم بدنمون از ریخت نمیفته،هم اینکه جسممون سالم میمونه
ضمنا توی هر 2 تا رژیم هم مصرف میوه به اندازه دلخواه آزاد هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)