تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 41 اولاول ... 24303132333435363738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 405

نام تاپيک: سریال زير هشت

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آقا من از یه طرف از مرگ عطا ناراحت میشم از یه طرف هم اگه نمیره فیلم مسخره میشه.
    اگه عطا بمیره....
    اون وقت این بهترین سریالی بوده گه من تو عمرم دیدم.حیف بود این سریال رو تو سیمای حاج عزت نمایش بدن
    ارزشش خیلی بیشتر بود.

---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------

خدا نکنه بابا این یارو دندون قشنگ قیافش شبیه niko bellic هست اما از اون یکی عکسه خیلی خوشگلتره.

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

اسم این دزد دندون قشنگه چیه ؟ اسم اصلیش منظورمه

=====================================

این سکانس هارو که یادتون نرفته ؟! :

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اسم این دزد دندون قشنگه چیه ؟ اسم اصلیش منظورمه

=====================================

این سکانس هارو که یادتون نرفته ؟! :
    منظورتو نفهمیدم.سکانس اولی رو نمیدونم ولی دومی مربوط به اعتراف دروغ داوود نسبت به عطا بود.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

سریال «زیر هشت» با واکنش‌های متفاوتی مواجه شده است
    مسعود کیمیایی «زیر هشت» را پسندید و عزت‌الله ضرغامی از تلخی آن انتقاد کرد

سینمای ما- سریال زیر هشت ساخته سیروس مقدم که این روزهااز تلویزیون پخش می شود با واکنشهای عجیب و غریبی مواجه شده است. پیش از این مدير گروه سلامت روان دانشگاه علوم پزشکي تهران با بيان اينکه سريال «زير هشت» به سلامت روان جامعه لطمه مي‌زند، گفته بود: رديف کردن پشت سر هم فقدان‌ها، مرگ‌هاي سوزناک و مصيبت هاي دلخراش مختلف موجي از افسردگي را بسوي بينندگان «زير هشت» گسيل مي‌کند. دکتر شهرام خرازیها همچنین گفته :مي‌توان «زير هشت» را کلکسيوني از صحنه هاي کنار هم چيده شده فيلم هاي کيميايي محسوب کرد.

/کیمیایی زیر هشت را پسندید؟/
    همچنین براساس گزارش یک روزنامه سینمایی ،شنيده‌ها از برقراري تماس توسط دفتر مسعود كيميايي با سازندگان سريال «زير هشت» حكايت دارند! بانی فیلم نوشته است :مجموعه تلويزيوني «زير هشت» كه به اعتقاد خيلي‌ها، شباهت‌هاي جالب و نزديكي از حيث فيلمنامه، كارگرداني و تا حدودي بازي‌ها با سينماي خاص مسعود كيميايي دارد، گويا مورد توجه اين كارگردان مؤلف سينماي ايران قرار گرفته است.
    به نظر مي‌رسد نوع ديالوگ‌نويسي سعيد نعمت‌ا... و كارگرداني سيروس مقدم در اين سريال و تا حدودي در مجموعه «رستگاران» كه سال گذشته از شبكه سه پخش شد، از نگاه كيميايي دور نمانده است. چرا كه طبق شنيده‌ها، طي يكي از روزهاي اخير تماسي از سوي دفتر اين كارگردان با دفتر سازنده «زير هشت» گرفته شده است. تماسي كه از چند و چون آن اطلاع دقيقي در دست نيست، اما آگاهان اين ارتباط را جرقه‌اي براي همكاري كيميايي در ساخته‌هاي آتي‌اش با چند تن از عوامل مجموعه «زير هشت» مي‌دانند. حال اين همكاري ممكن است بازي كامران تفتي باشد يا فيلمنامه‌اي از سعيد نعمت‌ا... . كسي چه مي‌داند!

/انتقاد ضر غامی از تلخی زیر هشت /
    از سویی دیگر همین روز نامه سینمایی در خبر دیگری که در صفحه اول خود نیز چاپ کرده نوشته است که تلخی های این سریال باعث انتقاد آقای ضر غامی رییس سازمان صدا وسیما شده است .

/سریالی بسیار خشن /
    اما به گزارش پارس توریسم ، هفته نامه معتبر پیک سبز که توسط جمعی از نویسندگان حرفه ای طبوعات منتشر می شود در مطلب جالبی درباره سریال زیر هشت نوشته که این سریال سریال بسیار خشنی است که مناسب خاتنواده ها نیست .

/کپی برداری از زیرتیغ/
    نویسنده این هفته نامه درادامه نوشته که زیر هشت با نگاهی به سریال زیر تیغ ساخته شده و به گونه ای کپی برداری از آن است .

/سیاه نمایی وتضعیف روحیه جامعه/
    امااز سویی دیگر یک نماینده مجس نیز هشدار داده است :سریال های شبانگاهی که صداوسیما پخش می شود نباید با سیاه نمایی موجب تضعیف روحیه نشاط در جامعه شود «جواد آرین منش» عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با سایت متعلق به حوزه هنری با بیان این مطلب، گفته است : نظرسنجی ها و اقبال های عمومی نشان داده است ، مردم به دنبال سریال های جذاب ، با نشاط و خانوادگی هستند که دارای پیام ها و موضوعات مثبت باشد اما این جذابیت باید همراه با محتوا باشد .
    وی ادامه داد : متاسفانه بخش زیادی از تولیدات تلویزیونی و سینمایی ما شاد هستند اما محتوا ندارند یا برعکس اگر دارای پیام های مثبت ، فرهنگی و ارزشمندی هستند جذابیت لازم را ندارند که این مسئله باید اصلاح شود.
    آرین منش تاکید کرد : مردم دوست دارند ، شب ها در محیط آرام در کنار خانواده از سریال های بانشاط لذت ببرند و نباید سریال های ما روحیه نشاط را از جامعه دور کند .
    وی اضافه کرد : نشان دادن درگیری ها ، سیاه نمایی ها و مشکلات غم انگیز تاثیر خوبی بر روحیه جامعه نداشته و مورد اقبال مردم نیست .
    این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اذعان داشت که اگر صداوسیما ضرورت دارد تا مسایلی را در قالب های منفی نشان دهد باید با در نظر گرفتن شرایط جامعه به تقبیح بدی ها و روابط ناسالم بپردازد اما متاسفانه در برخی سریال ها آنقدر مقدمات پرداختن به این بدی ها زیاد می شود که این روابط تبدیل به فرهنگ می شود که این مسئله درست نیست .
    وی ابراز امیدواری کرد که سریال ها باتوجه به ذایقه جامعه و برخی ملاحظات فرهنگی در کشور ساخته شوند تا تاثیر خوبی در جامعه داشته باشند.
    منبع خبر: سینمای ما
    لینک منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

انتقاد خسرو دهقان از مجموعه «زیر هشت» ساخته سیروس مقدم
    این مقدار خشونت عجیب است!

سینمای ما - خسرو دهقان: از زمان پخش سریال «زیر هشت» تا به حال چندین قسمت از این سریال را دیده‌ام و نکته قابل تامل برای من در این کار این است که آیا این همه خشونت در یک سریال شبانه الزامی است؟ و این موضوع برای من کمی عجیب است. حداقل می‌توانم بگویم به عنوان یکی از مخاطبان تلویزیون احساس می‌کنم این خشونت زیادی به نظر می‌رسد؛ خشونتی که در تک تک اجزای فیلم وجود دارد، خصوصا بازی بازیگرانش بیشتر نمودپیدا می‌کند.
    به هر حال شاید دیدن صحنه‌های خشونت بار برای مخاطبان سینما کمی عادی‌تر به نظر برسد اما گمان نمی‌کنم که تا به حال در تلویزیون چنین صحنه‌هایی را تجربه کرده باشیم. حتی به نظر من این خشونت و غلو شدگی که به آن اشاره کردم در کارگردانی سیروس مقدم نیز کاملا بارز است. قاب‌هایی که در این سریال می‌بینیم بیش از حد غلو شده است و معلوم نیست که این موضوع میل و سلیقه سیروس مقدم است یا قصه چنین فضایی را ایجاد کرده است؟ گاه بازیگران فرعی از بازیگران اصلی واکنش‌های شدیدتری نسبت به یک اتفاق نشان می‌دهند، حتی غلوشدگی گاه در دکوپاژ و حرکات دوربین نیز دیده می‌شود.

اما به نظرم نقطه قوت مجموعه «زیر هشت» فیلمنامه این کار است که حداقل پتانسیل این را دارد که مخاطب را هر شب با خود همراه کند و از عنصر جذابیت برای مخاطبان برخوردار است.
    گره زدن اتفاقات جاری در فیلم با یکدیگر و پیگیری آن طبیعتا برای مخاطب جذاب خواهد بود که فیلم‌نامه از پس آن برآمده است.
    در مورد بازیگران این سریال هم معتقدم اگر بازیگران گمنام‌تری نقش‌های اصلی را بازی می‌کردند، مناسب‌تر بود و شاید باور پذیرتر از چیزی که در حال حاضر می‌بینیم، به نظر می‌رسید حداقل در مورد بازی پانته‌آ بهرام تصور می‌کردم بهتر از چیزی در حال حاضر از ایشان می‌بینیم اما در نقش منیژه‌ای که او بازی می‌کند متاسفانه این اتفاق نیفتاده است.
    در مجموع تصور می‌کنم در مورد سریال‌های تلویزیون فارغ از روند و قصه‌ای که برای مخاطب روایت می‌شود باید منتظر پایان مجموعه‌ها باشیم چرا که متاسفانه عادت فیلمسازها و فیلمنامه نویسان ما در رسانه ملی پایان‌هایی همگی امیدوار کننده و شاد است که گاهی با کلیت داستانی که روایت شده است مطابق نیست. در مورد سریال «زیرهشت» امیدوارم که حداقل با یک پایان معقول و منطقی روبرو باشیم تا بهتر بتوانیم در مورد سریال قضاوت کنیم.
    منبع خبر: سینمای ما
    لینک منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اینا با هر فیلمی که واقعیت اجتماع رو به نمایش می ذاره مخالفن.
    فقط یه کارگردانی مثله کیمیایی می فهمه که این اثر چه ارزش زیادی داره.
    لابد جناب ضرغامی دوست دارن که ما سریال های لطیفی مثل فاصله ها رو ببینیم و از احمق بودن یک جوان لذت ببریم و خوشحال باشیم که فیلم تلخ! نمی بینیم.

9. 6 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

در کل من فکر کنم بعضی از اهالی رسانه ملی تا حالا فیلم و سریال تو ژانر دلهره ندیدن! کلا بیشتر به سریال هایی تو سبک لطیفه ها... ببخشید... فاصله ها علاقه دارن!

11. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سطح "زیر هشت" چند پله بالاتر از بقیه سریالهای درپیت این سالها هست. هم از نظر داستان و محتوا , هم جو سریال و هم بازیگری سریال که آدم با بازی تک تک آدما حال میکنه. جزو معدود سریالهایی هست که آدم خجالت نمیکشه بگه این رو میبینم !
    هرچند خودم با کارهای قبلی سیروس مقدم حال نمیکردم و یه آدم کم سواد میدونستم , ولی با این سریال نشون داد خیلی پیشرفت کرده.

13. 2 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خدایی دم سیروس مقدم گرم !
    عجب سریالی ساخته خدایی ... !
    من منتقد نیستم ... اما چند تا انتقاد از زیر هشت دارم :
    1 - فیلمش خیلی خیلی و بیش از حد غم انگیزه ! هرچقدر هم آدم بخت برگشته باشه اینجوری نیست دیگه !
    2 - توی انتخاب بازیگراش یکمی باید بیشتر کار میشد ! برای مثال نقش منیژه ! ولی انتخاب بازیگرای نقش های منصور و عطا خیلی به چهرشون میخوره و به جا انتخاب کردن !
    حالا بریم سراغ فاصله ها !
    من نمیدونم مردم چرا میشینن فاصله ها ( به قول دوستان لطیفه ها ) رو می بینن
    نمیدونم چطوری این سریال رو ساختن ! چطوری روشون شده توی تلویزیون ملی بزارنش !!!
    من کلا 10 قسمتشو دیدم اول تا آخرش سوتیه !
    1 - ساده لوحی و ( با عرض معذرت از دوستان P30World ) خریت سعید باید توی گینس ثبت بشه !
    2 - هفت خطیه بیتا که رسما داره به مردم انواع و اقسام دزدی رو نمایش و آموزش میده ! اونوقت میگن F A R S I 1 بنیان خانواده رو هدف گرفته ! من طرفدار این شبکه نیستم اما بیتا که 100 پله بدتره !!!
    3 - چطوریه که محسن و لیلا توی شهری مثل تهران که 12 میلیون جمعیت داره ، بعد از 60 سال همدیگه رو پیدا میکنن !
    4 - من نفهمیدم بالاخره صبا چند سالش بود با مهران عروسی کرد ؟! لیلا خانوم یه دفعه گفت صبا 17 سالش بود ! یه بار گفت 16 سالش بود ! ( به خدا دارم راست میگم ! به شخصه دیدم همچین سوتی ای دادن ! باور ندارین آرشیوش هست ! ) اگه سریال 90 قسمتی بود لیلا میگفت صبا جنین بود با مهران ازدواج کرد !
    5 - فیلم عشق و عاشقیه یهو سر از جبهه و جنگ ایران و عراق در میاره ! خوب چه ربطی داره ؟! جالب اینجاست که وسط جنگ که همه از هم دیگه خداحافظی میکنن و پلاکهاشونو به هم میدن میگن اگه شهید شدیم اینو بده به خانوادمون حالا چون چند تا شهید پیدا شده و پلاک هم به اسم بابای رفیق سعید بوده پس حتما طرف بابای رفیق سعیده ! جالبتر اینه که از شوهر عمه ی سعید میخاد بیاد از روی استخوانای طرف باباشو بشناسه ! مگه طرف آمار DNA ــشو داره ؟! بالاخره ژانر فیلم چیه ؟ تخیلی ؟ دفاع مقدس ؟ عشقی ؟ علمی ؟ بابا هری پاتر هم از این فیلم واقعی تره !
    6 - 2 ساله فیلم میزاره ما نفهمیدیم حاج رضا این وسط چیکارس ؟! حکم فرشته ی نجاتو داره ؟! از راه میرسه کار همه رو راه میندازه ! اونم چی ! ندیده و نشناخته !
    7 - داداش سعید توی فیلم اسمش چیه ؟ اصلا اسم داره ؟ حکم پیام بازرگانیه ! هدفشون چی بوده اینو آوردن توی فیلم ! الله اعلم !
    8 - نغمه !!! طرف توی شهری مثل تهران ! با داشتن دوستی چون بیتــا ! خونه زندگیشو با باباش ول میکنه ! تهران میمونه تا بیتا از خدایی نکرده تنها نشه !
    من اگه بخام در مورد سوتی های این فیلم حرف بزنم تا صبح باید تایپ کنم !
    تا همین جاشم خیلی زیادی ازشون گفتم !
    آقا مردونه بیاید پول بزاریم واسه کارگردان و نویسنده ی این سریال نذری بدیم ... خدا را چه دیدید ! شاید شفا پیدا کردن دیگه از این فیلما نسازن !
    Last edited by LΩRD; 10-08-2010 at 20:48. دليل: مشکل داشت ... حل شد

15. این کاربر از LΩRD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی حیفه که امشب تموم میشه البته شایدم بهتر...چون دیگه مثل باقی سریالا آب بندیش نکردن
    در مورد یایان سریالم که به نظر من، مرگ عطا میتونه یه یایان رویایی باشه برا سریال و خیلی بیادموندنی تر از یایان خوش که همیشه میبینیم .

----------------------------
    ولی خدایی اگه فیلم سینمایی لوک خوش شانس رو بسازن . نقش اون دالتون درازه رو باید برا این بازیگره نقش دزده بزارن کنار . البته این بر عکس دالتونه که ته خرفت هست، هفت خطه روزگاره که چون بازیگر خوبیه از یس اونم بر میاد

انتقاد خسرو دهقان از مجموعه «زیر هشت» ساخته سیروس مقدم
    این مقدار خشونت عجیب است!
    برو بمیر بابا . من نمیدونم اینا چی فکر میکنن... اصلا فکرم میکنن اینا .

17. 2 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •