من که بعید میدونم واسش کرکی بیاد
ولی در کفم که چرا یو بی کلیه بازیهاش رو اینجوری نمیکنه که دیگه کرک نشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من که بعید میدونم واسش کرکی بیاد
ولی در کفم که چرا یو بی کلیه بازیهاش رو اینجوری نمیکنه که دیگه کرک نشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
بازی به جز hawx2 و1 که از جنگنده های مدرن توش بهره برده باشن برای pc سراغ ندارین؟
راستی کسی نمیدونه ارجینال hawx2 تو ایران گیر میاد یا نه اگه اره قیمت چند.
ممنون میشم جوابم رو بدین
بازی ها اول از همه یه سلاح استراتژی و در درجه نهم و دهم برای تفریح و پول ساخته میشن
یه مدت تو براین بازی بودم، یکی رو گیر اوردم برام اصلشو بگیره. فقط قیمتش بالاس اگه میخواین بگین ببنم هنوزم میشه خرید؟
اگه امکان داره بپرسید و حدود قیمتی رو که در میاد برام پی ام کنید
راستی کدوم مدلش رو داشتن چون تو سایت اصلی 2 3 مدله و تازه 2 3 مدل هم اپدیت داره که ادم سردر نمیاره کدوم کامل تره و این که کامل ترینش کدومه.
بازی به جز hawx2 و1 که از جنگنده های مدرن توش بهره برده باشن برای pc سراغ ندارین؟
نه عزیز توی این نسل فقط همین سری هست....
خود من هم خمار این سبک بازیم ولی نمیدونم چرا این کرک نمیشه!!!
سلام
من یه چیزی تو نت برای اون هایی که میخوان یکمی پول خرج کنن و بازی رو تهیه کنن پیدا کردم.البته مطمئن نیستم که کارش درسته یا نه فقط پیداش کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با طرف تماس میگیرم ببینم کدوم ورژن بازی رو داره و دی وی دیش رو داره یا اینکه باید دانلودش کرد.
اگه امکان داره مدیر این بخش این لینکی رو که گذاشتم پاک نکن چون در اصل تبلیغ نیست و چون این بازی کرک نشده و خیلی از بچه ها منتظر کرک این بازی هستن این لطف رو بکنه و لینک رو پاک نکنه.
ممنون از همکاری همه.
سلام
بچه ها به نظر میاد که حرف طرف درسته.
گفتم تخفیف گفت اگه چند نفر باشین یعنی 5 نفر به بالا یه تخفیفی هم میدم.
حالا یه سوال ایشون میگه که بازی رو خودتون باید دانلود کنید یا سورس رو از جایی بخرید و در ضمن ایزی ستاپ نباشه که کد لایسنس رو ازتون بخواد و شما اون رو وارد کنید در غیر این صورت بازی انلاک نمیشه.حالا ما از کجا سورس رو تهیه کنیم؟یا دانلود که مطمئن باشه چون این جور که بوش میاد حجمش نزدیک 9 10 گیگه درسته؟
گفتم انلاین هم میشه بازی کرد؟گفت اره هیچ مشکلی نداره .فقط یه مشکلی که هست اینه که فقط مدل عادیش رو داره.
یه سوال داشتم از اونایی که اطلاعات کافی در مورد این بازی دارن اونم این که این بازی چند مدل داره و این که این اپدیته جریانش چیه؟
و یه سوال دیگه که میشه تو حالت شبکه بازی رو چند نفره بازی کرد؟یا مثلا با یه پی سی چند نفره بازی کرد؟اگه میشه تعداد نفرات چه جوری هستش؟
ممنون میشم به سوالام جواب بدین.
Last edited by Mm_behnam; 28-06-2011 at 17:41.
سلام
کسی نیست کمک کنه؟
من دنبال سورس اصلی این بازی هستم از این سورس های ایزی ستاپ نمیخوام.
راستی حجم بازی چه قدره برای دانلود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)