ولی پولیه
15000 تومن
خداییش خیلی حرفه ای میخواد پول بگیره! همه مسیر رو میری بعد میگه پول بده تا واست میل کنم![]()
15 هزار تومنه
صد رحمت به سازمان سنجش![]()
دوستان...
این پیشنهاد دوستانه رو از من قبول کنید :
حتما حتما از انتخاب رشته مجازی سنجش استفاده کنید...مطمئن باشید پشیمون نمیشید.![]()
ولی من یکی که دارم آتیش می گیرماصلا هم به درد نمی خورد البته من به خاطر یه سری مسائل جانبی دیگه هم کلا عصبانیم بابتش
ولی در کل به نظرم ارزشی نداره حتی اگه مفت مفت باشه
به هیچ وجه قابل مقایسه با مال قلم چی نیست
البته چرا واسه تعیین کف قابل قبول خیلی به درد می خوره چون اون قدر دست پایین می ده رشته ها رو طوری که دیگه حتما حتما ازشون قبول می شه آدم...یعنی این 90 درصدی که می گن دقت انتخاب رشته ی سنجش نیست فقط شانس قبولی تو رشته هایی هست که سنجش می ده و خب آدم می تونه 20 تا کف قابل قبولشو از اونا انتخاب کنه![]()
Last edited by farzaneh*f; 03-08-2010 at 21:50.
اه...ولم کنین بابا !
هیچی نمیفهمم اعصابم خورده !
ما یکی از بچه ها رفت برا خودش انتخاب رشته سنجشو بخره گفت برا تو هم بگیرم؟ ما هم موندیم تو رو دربایستی گرفتیم دیگه ! (روم سیاه !)
حالا این رشته هایی که برام ول داده یعنی چی ؟!
یعنی صد در صد قبول میشم ؟! یا احتمال میده ؟!
خوب اگه احتمال میده چند درصد احتمال میده ؟! چرا نمینویسه؟!
هنر کرده حدس زده !
خوب منم میدونم احتمال داره برق شریفم قبول شم ! (نخندین ! حالا 8 دهم درصد که احتمال داره !)
حالا اینا به کنار... :
من کلا چه رشته ای برم ؟!![]()
منطقه 1 رتبه سهميه ام شده 12000 ، فردوسی چی ميتونم برم ؟
شنيدم که مهندسی ماشين آلات کشاورزی ميتونم برم ، کسی ميتونه درباره اين رشته يکم توضيح بده ؟
راجب رشته که زیاد اطلاع ندارم ولی دانشکدتون رو بهروی خوابگاه ها هست و نزدیک سلف و کتابخونه مرکزی.دور و برش هم زمین خاکی داره.
بچه ها این کاردانیهایی که تو دفترچه هست یعنی فقط تا فوق دیپلم میشه خوند ؟! یا کارشناسی ناپیوسته هست و میشه کنکور کاردانی به کارشناسی داد ؟
از کجا میشه فهمید امسال یه رشته طرفدار داره یا نه؟
مثلن مهندسی شیمی،یا مکانیک.از کجا میشه فهمید امسال یه رشته چقدر خواهان داره؟
(رشته ها رو الکی مثال زدم ها...)
اگه اون رشته جزو رشته های پر طرفداری که سنجش گفته و عالم و آدم هم میدونن نباشه چی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)