چون کمودو نیازی به ورود به سیستم شما و دزدین اطلاعات رو مانند آنتی ویروس مایکروسافت نداره. برای همین Inbound Connection برای کمودو معنی نداره
کسی که کمودو رو نصب میکنه با کسی که AVG رو نصب میکنه خب فرق میکنه درسته؟آقا مهران،منظورم این بود که وقتی من از ورژن3 کومودو استفاده می کردن در هنگام نصب فایرواله ویندوزو غیرفعال می کرد،ولی فلسفه برداشتن این امکان در نسخه 5 یکمی مبهمه!!!
حتی کومودو یه پیامی مبنی بر روشن بودن سایر فایروالها نمیده!!
کمودو هم قبل از نصب هم در انجمنش و هم در Guide توضیح داده که فایروال ویندوز را غیر فعال کنید و حتی توضیحات در مورد اینکه از 2 آنتی ویروس و یا دو فایروال در کنار کمودو استفاده نکنید را داده. اگر این اطلاعات داده نمیشد حق گله داشتید. اما خب حالا شما نخوندید و یا شاید متوجه نشدید که همچین اطلاعاتی هم داده شده یک بحث دیگه است .![]()
اگه بخوام رول کومودو رو edit کنم ،پیام زیر رو میده،اون قسمت کجاست؟؟
![]()
اولا شما چرا میخوای قانونی رو که خود کمودو با کلی متخصص تعیین کرده تغییر بدید؟
دوما برای تغییر دادنش شما باید روی خود Comodo Internet Security کلیک کنید و بعد Edit را بزنید.
پیشنهاد میکنم با تنظیماتی که از پیش تعیین شده کاری نداشته باشید. اگر میخواهید تنظیمات را افزایش بدید بحث دیگه ایه اما کم کردن و یا دستکاری در قانونهای از پیش تعیین شده کار درستی نیست و به غیر از ایجاد کردن مشکل برای خودتون کار مثبت دیگری رو براتون ایجاد نمیکنه.
موفق باشید.