بازی تموم شد ! فقط یه چیز بگم پیچیده ترین داستانی بود که بعد از AW دیده بودم بی نظیر بود
زیباترین صفت رو GS به بازی داده !: masterpieace !!!
بازی تموم شد ! فقط یه چیز بگم پیچیده ترین داستانی بود که بعد از AW دیده بودم بی نظیر بود
زیباترین صفت رو GS به بازی داده !: masterpieace !!!
بچه ها مگه سیو های بازی اساسین کرید 2 به این بازی منتقل میشه ؟
آخه من الان که این بازی را شروع کردم از نظر خط سلامتی و امکانات دیگه بیشترین مقدار را دارم و دقیقا همون چیزایی هست که تو اساسین قبلی داشتم .
سلام
من بازی نکردم ( امروز میرم بگیرم) ولی یه چیزی رو که احتمال میدم این سیو های شما نیست که منتقل شده بلکه انزیو در این قسمت تماممهارت ها و توانایی هایی رو که تو شماره قبل به دست اورد الان داره و ادامه شماره 2 هست بنابراین این طبیعیه که خط سلامتی و قدرت انزیو دقیقا از اخر قسمت قبل باشه.
یه کمی از بازی رو که بری همه چیو ازت میگیره و خونت میشه فکر کنم 3 یا 4 تا.بچه ها مگه سیو های بازی اساسین کرید 2 به این بازی منتقل میشه ؟
آخه من الان که این بازی را شروع کردم از نظر خط سلامتی و امکانات دیگه بیشترین مقدار را دارم و دقیقا همون چیزایی هست که تو اساسین قبلی داشتم .
منم یه چند روزی هست که بازی رو تموم کردم ولی یه کاری نتونستم بکنم.
یه سری کله گرگ هست که میری توشون و یه کلید برمیداری من یکی از اونارو حتی نتونستم برم داخلش.
بعدا یه عکس ازش میزارم ...
ولی من فکر کنم سیو های بازی قبلی باشه .
خوبه زیاد نیستش می ارزه
راستی در مورد اینکه گفتید hp زیادی داره ؛
لباسش چیه ؟ سفیده هست یا زره Altair ؟ ما که توی AC II زره رو گرفتیم اینجا از دست میدیمش ؟
یا میشه اینجام همون زره رو گرفت دوباره ؟ یا همون شمشیرش
بالایی سوالای خوبی پرسید
یعنی مرحلهاش کمتر از AC2 هستش؟ یا یضربی زدی بازی تموم شد!؟
بازي رو تموم كرديم.به نظرم از شماره 2 كوتاه تر بود ولي توي همين كوتاهي داستان خيلي خوب روايت ميكرد با اينكه برا من يه سري نقاط نامفهوم بود!
هونطور كه jوي پست قبلي هم گفتم شهر بازي خيلي زيبا طراحي شده و اضافه كنم نقاط ديدني خيلي زيادي داره.به نظر خودم از فلورانس و ونيز شماره قبل خيلي خيلي بهتره.در كل بازي خيلي قشنگي بودش.![]()
Last edited by Leon-117; 27-11-2010 at 15:40.
سلام
منم بازی رو گرفتم . همین اولش که رفتم تو بازی محو بازی شدم بازم یه شاهکار دیگه از یوبی . اساسین هر شمارش قشنگتر میشه. گرافیک پیشرفت خیلی خوبی داره جزییات محیط ها عالی طراحی شده به همه چیز تو بازی توجه شده. در کل عالیه اگه از شماره های قبل لذت برید حتما این نسخه هم رضایت شما رو جلب میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)