بله می تونین، مواد زیر رو می خواد:
یه مدوم خوب پدر دار 80 تومن،، و یه سیم کارت، که پیشنهاد اکثر دوستان ایرانسله! ، و دو روز دیگه هم شکیبایی تا اول دی که بسته های جدید معرفی بشه
![]()
بله می تونین، مواد زیر رو می خواد:
یه مدوم خوب پدر دار 80 تومن،، و یه سیم کارت، که پیشنهاد اکثر دوستان ایرانسله! ، و دو روز دیگه هم شکیبایی تا اول دی که بسته های جدید معرفی بشه
![]()
من تو ملاصدرا تست كردم جواب ميده ناجوووورآقا یک سوال
الان من می تونم این را مثلا برای ونک که ای دی اس ال پوشش نمیده بخرم؟
کلا چه قدر تموم میشه؟
سپاس
شما اول يه تست بزن. يه روزه هزار تومن. اگه خوب بود ماهي ده هزار تومن ميشه
با گوشي ميتوني بري. اگه گوشيت خوب باشه. ميتوني هم مودم بخري الان فكر كنم ارزونتر هم گير بياد 70 تا 75 تومن!!!
دوستان لپتاپ من سیم کارت میخوره و قابیلیت EDGE رو داره گویا ولی
سیمکارت ایرانسل یا همراه اول میزارم وصل نمیشه!
تنظیمی چیزی میخواد؟ یا فعال سازی؟ چه جوریه کلا؟
دوست عزيز شما در عكسي كه گذاشتي به قسمت network setting برو واونجا دنبال acces point بگرد و mcinet رو وارد كن.
نه اونجا هم نیست! ، عکس زیر:
اگر هم Manual رو انتخاب کنم که پنجره زیر میاد و مسلما باید گزینه اول (Current) رو انتخاب کنم، که بازم پنجره ای که روش شماره 3 زدم میاد!
![]()
از دیشب ساعت 9 GPRS همراه آخر از کار افتاده...
امروز زنگ زدم 09990 گفت که GPRS از کار افتاده و به ما نگفتن که کی راه میفته (این پشتیبانی همراه آخر یه جوریه همیشه انگار از آدم طلبکارن...!)...
واقعاً حیف اون 10 تومن... یه روز درمیون مشکل داره....
به ناچار الان یه بسته 50 مگی ایرانشل خریدم تا پس فردا ببینیم ایرانشل چیا میده... :(
این قطعی بوداره... احتمالش هست با برداشته شدن احتمالی بسته های نامحدود ایرانشل، همراه آخرم تو بسته هاش تغییر ایجاد کنه (بکنه نکنه چه فرقی میکنه به حال سرعت 2 و 4 همراه آخر...؟!!!)......
Last edited by Cleeev; 20-12-2010 at 15:19.
ای بابا مگه میشه با 2.5 gb هم سر کرد . لعنت بهشون که هر کدوم چشمشون به کارای اون یکی هست . دزد هم دزد قدیم .
سلام.
دوستان این سرویس مودم خوبش چند قیمته؟من تو صفحه اول دونوع دیدم ازنوع دوم خیلی خوشم اومد که بزرگتر بود.
این سرویس سرعت512داره؟وآیا باسرعت 512سرعت دانلودش چقدرمیشه؟
ممنون.![]()
اینترنت همراه اول قطعه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
gprs????????????
با سلام
بنده پیشنهاد می کنم یه مودم صاحب دار بگیرین. شخصا مودم d-link DWM-156 رو گرفتم و کاملا راضیم. بک سال هم گارانتی معتیر داره و 3g ساپورت هم هست. تو بازار رضا 80 تومن می دن. اگر بگردی مودم با قیمت 50 و 60 تومن هم گیرت میاد! اما خدا می دونه تا کی کار کنه.
سرعت سرویس EDGE کاملا به آنتن دهی مکانی که هستین بستگی داره! ، خود ایرانسل می گه 380 کیلو بیت در ثانیه(در بهترین حالتش!) و فکر می کنم دوستان تو بهترین حالت تونستن ثابت 28 الی 30 کیلو بایت در ثانیه رو بگیرن، یعنی ساعتی ممکنه بین 60 تا 100 مگابایت دانلود داشته باشید.
موفق باشین.
Last edited by ahmadian_manam; 20-12-2010 at 21:18. دليل: ارسال ناقص
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)