سلام یه آیکون به این اسم و شکل رو دسکتاپ داری .راستی این قسمت که که رو های پرفورمنس و ... میذاشتی؟کجاشه یه عکسی چیزی بررام ازش بذارین ممنون.
مخلصیم .
سلام یه آیکون به این اسم و شکل رو دسکتاپ داری .راستی این قسمت که که رو های پرفورمنس و ... میذاشتی؟کجاشه یه عکسی چیزی بررام ازش بذارین ممنون.
مخلصیم .
kasper 2011 رو بریز که جدید هم اومده.دوستان 1 سوال فنی : ( نگین برو تو بخش خودش سوال کن یک کلمه جواب بدین )
انتی ویروس چی خوبه بریزم رو لپ تاپ ؟ به نظر خودم بیت دفندر BitDefender بهترینه . نظر شما چیه ؟
Last edited by behnammazi; 13-06-2010 at 14:03.
علی جان داش این لب تاب من یه صدایی میده ! یه تق تقی میکنه ؟! داش کمک کن
با تشکر از آقای وایو من
میگم ا گه ا باطریمون یه بار پر کنیم بعد برای استفاده از برق شهر استفاده کنیم و باطریمونو در نیاریم
چطوره(باید حتما در بیاریم )؟؟
2- اگه برای یه مدت فرضا بیش از 4-5 روزیا بیشتر از نوت بوک استفاده نمیکنیم،باطری رو دربیاریم یا نه؟؟؟
3- در موقع بیرون بودن باطری و استفاده از برق برای مدتی بیش از 3 روز فرضا بهتره باطری پر نگهداری شه یا خالی؟؟؟
4- آیا استفاده نکردن از باطری برای مدت طولانی تاثیری روی عمر و عملکرد باطری دارد یا خیر؟؟؟؟
مرسیکم
بهتره که برای عمر بیشتر باطری هر 10 روز یک بار باطری رو خالی و دوباره پر کنید.اگر در هنگام استفاده از برق باطری رو در نیارین عمر باطری به دلیل شارژ و دشارژهای پیاپی خیلی کم میشه.![]()
آقا به داد برسین این بازی Metro 2033 که 2010 من نصب کردم با کیفیت VERY HIGH اجرا شد اما وسطش هی گیر بازی در میاورد سری دوم اجرا کردم تصویر پر از خطهای عمودی یعنی بریده بریده شد هرچی کردم درست نشد پاک کردم ریختم همون شد بعد رفتم درایور گرافیک رو آپدیت کردم زدم درست شد بازی اما دوباره یکم قاطی کرد و دوباره همونطوری شد منم بی خیال شدم یعنی چی؟یعنی زورش به این بازی نمیرسه؟ویندوزم اورجینال 64 بیتی خود شرکت.یکی بره این بازی رو نصب کنه یا یه راه حلی پیدا کنین که چیکار کنم تا اجرا شه؟خوب.
اگر راه حل ویندوز 64 بیتی بهم آموزش نصب ویندوز سون 32 در کنار 64 رو بگین از کجا یاد بگیرم ممنون.
[QUOTE=Vaioman;5052624]ببین دوست عزیز همه لپتاپ ها از جمله Asus وقتی که شارژ پر شه باطری رو قطع میکنن.اما وقتی که از شارژ یکم کم شد دوباره شارژ میکنن و این به باطری اسیب میزنه.حالا Asus تو 80 درصد شروع میکنه ،سونی تو 60 درصد و... .برای همین بهتره که باطری جدا بشه.[QUOTE=Vaioman;5052624]
وقتیکه لپتاپ به برق وصله و باطری هم پره دیگه برای چی از باطری کم بشه که بخوا دوباره اون شارژ کنه؟؟
Last edited by sajjjjy; 13-06-2010 at 17:43.
زیاد از لپ تاپت خورده نگیر
این بازی واقعا بی خودی سنگینه
خیلی از لپ تاپ ها و حتی pc ها جلو این بازی کم آوردن
سلام
وقتی بازی هارو اجرا میکنی لپ تاپ را روی کدوم حالت میذاری ؟ در زمان اجرای برنامه های سنگین و بازی ها حتما لپ تاپ باید در حالت High Performance باشه در غیر اینصورت همانند مشکل های شما پیش میاد
ا من اینو نمی دونستم از اون موقع که خریدم رو حالت سوم مولتی مدیا بود یعنی دوباره نصب کنم بازی رو؟ممنون واقعا.
تو حالت سوم لبتاپ یعنی مولتی مدیا بازی کولین مک راءی رو وری های اجرا میکردا!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)