آقای زرو بابا ÷سورد رو بذارین دیگه![]()
love-to-learn آقا دمت گرم .ممنون واسه ترجمه .ايشا لا دانشگاه تموم شه راحت شي :-) خوش بگذره
ببخشيد دوباره مينويسم.
اينو من ترجمه كردم ميخواستم ببينم كاملا درسته ؟
يك تصوير وانعكاسهاي متفاوت One picture and diferent reflections
اينم ميخواستم ترجمه كنيد واسم " نيايش ، احساسي از رشد يافتن "
اگرم جمله ي تيتر وار ديگه اي درباره نيايش و رشد كردن به ذهنتون ميرسه بگين .به فارسي و انگليسي .واسه يه كار تصوير سازيه. مثلا " وقتي نيايش ميكنيم چيزي درونمان رشد ميكند" . هر چيزي تو مايه هاي اين دو كلمه رشد و نيايش .
ميخوام كلمات Prayers يا praye توش باشه و همين طور رشد كردن.
خيلي ممنون واسه زحمتاتون
نوشته شده توسط broken-home
مرسي broken-home جان
ولی درس که هیچ وقت تمومی نداره . خیلی خوبه اگه آدم بتونه تا آخر عمرش دنبال علم باشه. البته اگه بتونه![]()
بهرحال امیدوارم همه همیشه موفق باشن.
دوباره سلامنوشته شده توسط broken-home
بله ترجمه تون درسته.
البته بستگی داره به محتوای جایی که این جمله توش بوده. شاید بجای انعکاس بهتر باشه بگین عکس العمل.(یعنی عکس العملهای متفاوتی که افراد نسبت به یک تصویر مشابه نشون میدن) ولی اگه منظورش این باشه که یه تصویری هست که چند جانبه است یعنی در جاهای مختلف میتونه معنی های متفاوتی پیدا کنه اونوقت همون انعکاس بهتره(منظورم این بود که این تصویر تو یه موقعیتهای ثابت برای افراد متفاوت یک معنی مشترک پیدا میکنه)
" نيايش ، احساسي از رشد يافتن " = prayers, a feeling of maturity
البته بجاي prayers میتونین بگین benediction. ولی چون شما میخواستین همین کلمه باشه منم همینو گذاشتم.
الان جمله ی دیگه ای در این رابطه به ذهنم نمیاد. اگه چیزی به ذهنم رسید میام میگم.
موفق باشید![]()
سلام دوستان !
اگه ديكشنري(يا كتاب) فرانسوي به فارسي ميشناسيد لطفا معرفي كنيد
با تشكر از اساتيد
ديكشنري فرانسه-فارسي و برعكس كه زياد هست ولي من "لازار" دارم. از نظر من خوبه. ديكشنري معلم هم خوبه .
ولي اگه فرانسه-فرانسه بخواين كه بهترينش Le Petit Robert است و Larousse .اين دومي فونتيك نداره ولي ساده تر از اولي معاني رو توضيح داده.
حالا منظورتون از كتاب چه جور كتابي هست؟ داستان؟ افست يا اوريجينال؟ يا كتاب آموزشي منظورتونه؟ بيشتر توضيح بدبن شايد بتونم كمكي بكنم.
موفق باشيد
دمت گرم .كلي كارت درسته.من كه خيلي دلم ميخواد از درس و دانشگاه راحت شم.قربانت
راستي ديكشنري پارسايار و لاروس هم خوبن.
ديكشنري دانشجو هم اگه گير بياري بعنوان يه چيز كمكي و دم دستي خوبه.
داداش بازم اشتباه است من واسه اين فايل پسورد نياز دارم اگه بگين ممنون ميشم:Bram_Stoker_-_Dracula__Audio_book_.rar![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)