چرا عکسات لود نمیشه مثل اینکه پاک شدن.
یه چکی بکن.
چرا عکسات لود نمیشه مثل اینکه پاک شدن.
یه چکی بکن.
سلام
با من هستين !!!
كنترل كردم ، عكسها مياد ولي يه خورده حجمش بالاست هركدومشون 120 الي 150 كيلوبايته !!!
حجمش هم كمتر نميشد !!!
اون عكسها رو توي حساب خودم در پرشين گيگ آپلود كردم ، به اين زودي ها پاك نميشه !!!
ويرايش : اگه عكس رو نشون نميده به خاطر اينكه همه دارن نگاه ميكنن و بايد چند دقيقه صبر كني !!!
Last edited by ata.royalfalcon; 22-06-2011 at 12:05.
من هم تا هفته دیگه انشاالله کینکت رو می خرم و عکسهاش رو میزارم![]()
سلام .اینم از عکسای من:
لپتاپم و آیپادم:
تلوزیونی که توش بازی میکنم:
ps3 و دو تا دسته هاش و تنها بازی اورجینالم uncharted 2 و هارد اکسترنالم برای بازی های کپی:
نمایی کلی از ps3 و بقیه:
اینم از یه نمای دیگه:
![]()
فکر کنم بهش میگن دودکش نه لوله بخاری.
اون مال زمستونه که ما یخ میزنیم . هر از گاهی یه بخاری میاریم میزاریم تا بشه اونجا نشست.
ال سی دی زیادی بالا نیست؟!!
خیلی شیک و با کلاس و برندها ی خوبی داری....واقعا لذت بردیم
چه لپتاپ زیبایی چه lcd زیبایی چه ظبط و چه باندهای قشنگی
در کل حال کردم خیلی توپه چه آیپاد خداییی ( استغفرال..)
کلا حال کردم کاشکی اونجا بودم یه دست بازی می کردیم با هم
دسته اضافه و هارد اکسترنالتم که دیدم کف کردم..
راستی تهرانی ؟؟ کدوم منطقه؟
راستی چه موس توپی برای لپتاپ خریدی ایول بابا آخرشی
راستی تلوزیون گردن مبارکتون رو اذیت میکنه بیاریدش پایین البته حیف پیچ شده ولی... برای بالش انداختن خوبه بالش بندازی بازی کنی
قشنگ میتونی ببینی وقتی دراز کشیدی ولی برای نشستن یه مقدار باید به بالا نگاه کنی گردن درد میگیره
بالش بنداز دراز بکش بازی کن
Last edited by Saeed System; 24-06-2011 at 16:09.
ارتفاعش یکم بالاست ولی بستگی به مبلی داره که روش نشسته اید و اینکه یکم فکر کنم شیب به طرف پایین داره که حل میکنه مشکل دیدن رو .
و اینکه واقعا دکور شیکی درست کردید ... ولی یک ایراد جزئیاگه یک گلدون کوچیکی یا یک چیز تزئینی کنار اون سی دی پلیر بزارید باث کمتر دیده شدن سیم های پشت دستگاه میشه که خیلی بهتره![]()
خیلی ممنون.کلا قابل شما رو نداره.
حیف که تهران نیستم وگرنه میگفتم میومدی بازی میکردیم.
البته جای شما خالی , برادرم به جای همه میاد بازی میکنه.
موس هم a4tech هست مال 2 سال پیشه ولی خداییش خیلی بهتر از موس های الان جواب میده.
تلوزیون توی عکس اونجوری افتاده در واقع خیلی بلند نیست و یه کم هم حدود 20 درجه شیب داره که اصلا اذیت نمبکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)