تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 51 اولاول ... 2430313233343536373844 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 502

نام تاپيک: بارسلونا 1 - اینتر 0 / اینتر، دیگر فینالیست قهرمانان اروپا

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

ویکتور والدس: بارسلونا توجهی به اظهار نظرهای مورینیو ندارد

دروازه بان آبی و اناری ها گفت که تیمش نگران صحبت های آقای خاص نیست.
    واقعا این ویکتور آب نشد نرفت زیر زمین خوب بود ... با این همه باز رفته یقه ی مورینیو رو گرفته . اون موقع تو سن سیرو 3 تا گل خورد فکر این موقعش نبود.

به نظر من بارسلونا تیمی نیست که بشه زیاد روش حساب کرد . دوتا بازیکنش رو میگیرن تیم بیخود میشه . اما اینتر اینجوری نیست و با همه بازیکنا سازگاری داره . حق اینتر هم بود که صعود کنه . 
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 29-04-2010 at 02:41.

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

ای مورینیو نامرد!
    چرا پپ رو حذف کردی؟!!!

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

سلام
    مبارک طرفدارن اینتر و همه زخم خورده ها
    دیشب اینتر برد و من یاد قهرمانی یونان تو 2004 افتادم.البته زیبایی فوتبال همینه دیگه.اگه قرار بود بارسا همه رو ببره که فوتبال ضد حال میشه.ایشالا بایرن قهرمان بشه
    سال بعد و تلاش دوباره
    بازم مبارکتون
    Last edited by mahdishata; 29-04-2010 at 07:53.

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

مورینیو آخر بازی هیچ مصاحبه ای چیزی نکرده؟!
    میشه لینکی چیزی بزارین؟

پروفشنال ماتاتا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مورینیو:زیباترین پیروزی عمرم بود

سایت گل- ژوزه مورینیو ازصعود اینتر به دیدار فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا بسیار خوشحال است و در صحبتهایی به عملکرد فوق العاده شاگردانش در این دیدار اشاره کرد.

مورینیو در صحبتهایی با آنالیز دیدار چهارشنبه شب ورزشگاه نوکمپ گفت:« بازی را با سختی های متعددی آغاز کردیم ، چرا که نمی توانستیم برروی پاندف حساب کنیم؛ بازیکنی که نقشی کلیدی در برنامه های ما داشت. با حضور چیوو نیز می بایست سیستمی به مراتب تدافعی تر را پیاده می کردیم. اخراج موتو باعث شد که برنامه هایمان را تغییر دهیم ولی تمرکز و سیستم بلوکه کردن بازی به ما این امکان را داد که به فینال برسیم. دفاع کردن در شرایطی که با بهترین تیم دنیا مواجه هستی کار بسیار سختی است ولی به خوبی می دانستیم که چطور باید با انسجام به دفاع بپردازیم.»

مربی پرتغالی معتقد است که اکنون لحظه ای رویایی برای اینتر و شخص اوست و در صحبتهایی در این رابطه گفت:« چهارشنبه شب، مهمترین روز زندگی من به عنوان یک مربی و برای بازیکنان تیمم به ویژه آنهایی که اکنون بالای سی سال دارند، از جمله زانتی و ماتراتزی که می خواهند در فینال رویایی به میدان بروند بود.»

مورینیو ادامه داد:« آن زمان که با پورتو در این مرحله بودم، استرس و نگرانی ای مثل دیدار4شنبه شب مقابل بارسا وجود نداشت.»

این مربی پرتغالی درمورد دیدار فینال این رقابتها گفـت:« بایرن تیمی با اصالت و با فرهنگ در این رقابتهاست و مربی بزرگی به نام فان خال را برروی نیمکتش دارد. بازی بسیار سختی برای هر دو تیم خواهد بود.چرا که هر دو تیم در سه جبهه برای قهرمانی تلاش می کنند.»

مورینیو در بخش پایانی صحبتهایش در پاسخ به سوالی در رابطه با احتمال مربی گری اش در آینده برروی نیمکت مربی گری بارسا گفت:« بسیار سخت است که نفرت را به عشق تبدیل کرد. به نظرم بسیار سخت خواهد بود که در کارنامه ورزشی ام روزی جایگاهی برروی نیمکت مربی گری بارسا داشته باشم.»

---------- Post added at 08:44 AM ---------- Previous post was at 08:43 AM ----------

گواردیولا: باید سرمان را بلند کنیم
    بارسا با پیروزی آشناست و طعم شکست را هم چشیده است و ما این را ثابت کرده ایم.

سایت گل- پس از شکست بارسلونا در دیدار مقابل اینتر و ناکامی درراهیابی به دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا بود که پپ گواردیولا به شاگردانش پیغام داد که برای قهرمانی در لالیگا تلاش خود را متمرکز سازند.گواردیولا در صحبتهایی دراین رابطه گفت:« باید سرمان را بلند کنیم و از نظر روحی، روحیه خود را بازیابیم و به بازی شنبه شب فکر کنیم.»

گواردیولا در ادامه با آنالیز شرایط بازی تیم حریف گفت:« زمانی که تیمی مثل اینتر به دفاع می پردازد، می بایست بازی را باز کرد و سعی کرد که از مرکز زمین نهایت بهره را برد ولی ما نتوانستیم به کنترلمان بر بازی ادامه دهیم.زمانی که 9 بازیکن تیم حریف به دفاع می پردازند، عبور از سد آنها کار آسانی نیست. میلیتو و اتوئو، تقریبا در اکثر زمان بازی در جناحین بودند. تیمی که برنده شد، به حق برنده شد و می بایست به آنها تبریک گفت.»

مربی جوان بارسا در ادامه درمورد شرایط روحی بازیکنانش به این نکته اشاره کرد که اوضاع بازیکنانش در بهترین حالت ممکن نیست و گفت:«اوضاع روحی تیم چندان خوب نیست.ما در لیگ قهرمانان بسیار خوب بودیم ولی در نهایت حذف شدیم. ما بسیار خوب بودیم ولی سال آینده به این رقابتها بازخواهیم گشت.البته اکنون می بایست به بازیابی روحی بپردازیم. تنها 3 روز دیگر مقابل ویارئال به میدان خواهیم رفت. 4 بازی دیگر باقی است و می بایست شرایطمان را بازیافته و با تمام توان برای قهرمانی در لالیگا تلاش کنیم.»

Last edited by ماتاتا; 29-04-2010 at 08:47.

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

ببحشید من دیشب تا پاسی از صبح داشتم خوشحالی میکردم تازه اومدم تو اینترنت
    صعود اینتر رو به همه تبریک میگم و حذف بارسا رو بازم تبریک میگم و رو کم کنی بارسا رو بازم تبریک میگم و .....
    اینم از داوری که دیشب به نفع بارسا بود گلشون افساید بود موتا رو هم الکی اخراج کرد دیگه چی میگین شما بارسایی ها ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

جک میگی در حد بارسلونا
    با یه تیم 10 نفره تو زمین حریف با 100 هزار تا تماشاچی در مقابل یه تیم 12 نفره در حالی که بازی رفت 3 تا زده میخواینهجومی بازی کنیم؟
    خواب دیدی خیر باشه
    بازی برگشت رو هم میگفتین 5 تا میزنین
    زرششششششک

فعلا که بارسا لوله شد

خوب خوبه ، شما میتونی از این به بعد طرفدار بایرن باشی چون تیمتون رو بردیم دیگه : دی

چی می گی بابا من کجا طرفدار بارسا بودم ... مثه اینکه جملات منو خوب نخوندی ... من می گم بارسا اصلا با این بازی شایسته اومدن به فینال نیست عزیزم ...

باز می گم ... بایرن اینتر رو لوله می کنه ...............سوراخ سوراخش می کنه

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

ایول به اینتر

خیلی عالی بود

البته اونا هم با اون تک گل افسایدشون حال کنن

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

اما اینتر ذاتا تیم هجومی نیست
    ذات اینتر دفاعی نیست. ذات مورینیو اینطوریه. 2بار با چلسی خورد به بارسا دقیقا همینطوری بازی میکرد. من از هفته پیش گفتم که از دقیقه 1 اینطوری بازی میکنن.
    منچستر 3-0 از بایرن جلو افتاده بود ولی دفاعیش نکرد.
    یکی مورینیو رو از عرش بیاره پائین. همینطوری ادعاش میشد دیگه بارسا رو هم برد دیگه وا ویلا
    خوشم اومد تا گل خوردن یه دفاع دیگه چپوند تو زمین!!!

---------- Post added at 09:18 AM ---------- Previous post was at 09:14 AM ----------

به نظر من بارسلونا تیمی نیست که بشه زیاد روش حساب کرد . دوتا بازیکنش رو میگیرن تیم بیخود میشه . اما اینتر اینجوری نیست و با همه بازیکنا سازگاری داره . حق اینتر هم بود که صعود کنه
    عزیز من هر تیمی باشه کاری نمیتونه بکنه. با این که ژاوی رو گرفته بودن 108تا پاس درست داده بود. ببینیم اگه یه تیم روبرو اینتر به این شکل دفاعی بازی کنه کدومشون میتونه 10تا پاس بده؟؟؟ بابا یه حرف منطقی بزن!
    حالا گذشت دیگه. خسته شدیم از بس همه رو بردیم

آخر فروم باز ShayaN3K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Alt+0160

پيش فرض

مبارک همه ی اونایی باشه که تیمشون حذف شده و نمی دونن باید چی کار کنن می رن طرف تیم مقابل بارسا رو می گیرن

آخه اینتر که آبرو براش نموند با اون مدل بازی کردن. من اگه جای طرفدارای اینتر بودم از این این پیروزی اصلا خوشحال نمی شدم.

ولی خوشبختانه نیستم

Only barCa
    Only MeSSi
    Last edited by ShayaN3K; 29-04-2010 at 10:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •