من یه سایت بهتون معرفی میکنم از این گیرنده ها مدل های مختلف داره.بد نیست یه سری بزنید من خوشم اومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] []=167&Parent=1
من یه سایت بهتون معرفی میکنم از این گیرنده ها مدل های مختلف داره.بد نیست یه سری بزنید من خوشم اومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] []=167&Parent=1
با نظر amir_t6262 جان موافقم . از نظر گیرندگی تفاوتی توی مدلهای جدید xvidion نیست و تفاوت مدلها برمیگرده به ظاهر دستگاه و امکاناتشون به عنوان player مثل ساپورت فرمتهای قابل پخششون با usb و پخش HD و Full HD و ... . من قیمت دو سه مدل جدیدشو که دارم میدم بهت ببین امکانات کدومشون به دردت میخوره .
مدل 343 : قیمت 89 تومن
مدل 232 : قیمت 79 تومن
مدل 103 : قیمت 69 تومن
فکر میکنم این سه مدل جدیدترین های ایکس ویژن هستن .
Last edited by alilosting; 12-06-2012 at 15:35.
سلام امیر جان . دستت درد نکنه به خاطر راهنمایی که کردی. اگه واقعا این شبکه ورزش HD هم پخش بکنه پس بهتره مدلی رو بگیرم که HD ساپورت بکنه. البته من مشکل دیگه ای هم دارم و اون سیستم آنتن مرکزی ساختمون هستش که فقط توی هر واحد یک سیم آنتن اومده که اونم به ر*س*ی*و*ر وصله و اجازه نمیدن که واحدی برای خودش جداگانه هر گونه آنتنی وصل و کنه و سیم اضافه ای بیاره تو واحدش ! البته مسئولش میگفت که ما آنتن معمولی رو هم رو همین سیم انداختیم ! (یعنی این سیمی که اومده تو هر واحد هم ماه*واره رو انتقال میده هم شبکه داخلی رو) و میگفتش باید یک دستگاه بگیری این سیم رو بزنی به اون و این دستگاه سیگنال این دو تارو از هم تفکیک میکنه و یک خروجی میده به تلویزیون یا گیرنده دیجیتال و یک خروجی هم به رس*ی*ور ! بعد گفتم اسم این دستگاه چیه گفت نمیدونم !!!! (مدلش اینجوریه ! تا وقتی رنگ پول رو نبینه هیچی نمیدونه یا یادش نیت !! اما گوشه اسکناس رو که میبینه یهو خاطرات 15 روزگیشم یادش میاد) چند جا هم رفتم پرسیدم توضیح دادم اینو اصلا نمیدونستن همچین چیزی هست یا اسمش چیه !! حالا موندم اگه گیرنده دیجیتال بگیرم و با این آنتن کوچیکا سیگنال نداشته باشم اونوقت چه خاکی تو سر این گیرنده دیجیتال بریزم !!
alilosting جان دستت درد نکنه. یه بررسی باید بکنم ببینم بالاخره کدوم مدلش رو بگیرم . پلیرش اصلا برام مهم نیست همین که HD ساپورت کنه و قدرت دریافت سیگنالش خوب باشه برام از همه چی مهمتره. بازم ممنون از راهنماییت
اون دستگاه مولتی سویچر نیست؟ باید پرس و جو کنی.
البته ممکن است اصلا شما نیازی به آنتن هوایی نداشته باشی و بتوانی با همین آنتن های معمولی هم تصاویر دیجیتال را دریافت کنی.
دوستان گيرنده ديجيتال xvision نخريد كه پشيمون ميشيد . به نظر من اگر بدترين مارك بازار را هم بخريد بهتر از ايكس ويژن هست . اين تجربه شخصي منه
salam,mikhastam beporsam in girande haie digital vase television haie ghadimi kar mide ya tv ham bayad digital bashe
لازم نیست حتما تلویزیون دیجیتال باشه -
هر تلویزیونی که ورودی AV داشته باشه، هر چقدر هم قدیمی باشه، باز میتونی بهش گیرنده ی دیجیتال وصل کنی.
در حال حاضر جدیدترین مدل 353 هست که نسبت به سایر مدلها برد قوی تری داره و گیرندگیش خیلی خوبه . Full HD هست و مشخصاتش واقعا" خوبه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)