تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 35 اولاول ... 24303132333435 آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 345

نام تاپيک: معرفي گيرنده ديجيتال X.Vision با قيمت مشخص 79هزار تومان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من یه سایت بهتون معرفی میکنم از این گیرنده ها مدل های مختلف داره.بد نیست یه سری بزنید من خوشم اومد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] []=167&Parent=1

2. این کاربر از amir0020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من تصمیم دارم یک گیرنده دیجیتال بخرم و ترجیحا هم میخوام Xvision بگیرم(به خاطر پشتیبانی بهتر و آپدیت بهتر نسبت به سایر مارکها). چون یک Xvision برای کامپیوترم گرفتم و با اینکه محل کامپیوتر اصلا نزدیک پنجره نیست اما با همون آنتن معمولی خودش و بدون تقویت کننده تقریبا به راحتی میتونم همه کانالها رو بگیرم (فقط نمیدونم چرا شبکه ورزش رو نمیگیره) چیزی که برام خیلی مهم هستش اینه که بتونم راحت با یک آنتن معمولی کانالها رو بگیرم و پخش مولتی مدیا و اینجور چیزها اصلا مهم نیست چون برای این کار یدونه HDplayer دارم. انتظاراتم از این دستگاه اینه که بتونه سیگنالها رو خوب دریافت کنه و تصویر فریز نشه و دیگه اینکه قابلیت ظبط کانالها رو هم اگه داشته باشه خوبه. من تو سایت مادیران رفتم حدود هفت هشت مدل گیرنده دیجیتال داشت اما سایت قابلیت مقایسه نداشت که ببینم اینا فرقشون باهم چیه و اینکه قیمت هم نداشت. حالا میخواستم از دوستانی که وارد هستند و تجربه کار با دستگاه گیرنده دیجیتال رو دارند راهنمایی بگیرم و ببینم که کدوم مدل از مادیران برای کار من مناسبه.
    با نظر amir_t6262 جان موافقم . از نظر گیرندگی تفاوتی توی مدلهای جدید xvidion نیست و تفاوت مدلها برمیگرده به ظاهر دستگاه و امکاناتشون به عنوان player مثل ساپورت فرمتهای قابل پخششون با usb و پخش HD و Full HD و ... . من قیمت دو سه مدل جدیدشو که دارم میدم بهت ببین امکانات کدومشون به دردت میخوره .
    مدل 343 : قیمت 89 تومن
    مدل 232 : قیمت 79 تومن
    مدل 103 : قیمت 69 تومن
    فکر میکنم این سه مدل جدیدترین های ایکس ویژن هستن .
    Last edited by alilosting; 12-06-2012 at 15:35.

4. 2 کاربر از alilosting بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از نظر گیرندگی بنظر نمیاد مدلهای X vision تفاوتی داشته باشند. یعنی همگی در یک حد هستند
    چیزی که باعث تفاوتشان شده است، امکاناتی هست که دارند. مثلا پخش فیلم و ... یا داشتن کابل HDMI و HD یا FullHD بودن است.

کلا با توجه به اینکه فقط برای تماشای تلویزیون میخواهی، بنظرم پایین ترین و ارزانترین مدلش هم جوابگویت خواهد بود.

البته اگر شبکه ورزش با کیفیت HD پخش شود ( که واقعا معلوم نیست بالاخره این اتفاق میفته یا نه) مدلهای XDVB-111 و XDVB-121 قابلیت پخش تصاویر HD را ندارند.

سلام امیر جان . دستت درد نکنه به خاطر راهنمایی که کردی. اگه واقعا این شبکه ورزش HD هم پخش بکنه پس بهتره مدلی رو بگیرم که HD ساپورت بکنه. البته من مشکل دیگه ای هم دارم و اون سیستم آنتن مرکزی ساختمون هستش که فقط توی هر واحد یک سیم آنتن اومده که اونم به ر*س*ی*و*ر وصله و اجازه نمیدن که واحدی برای خودش جداگانه هر گونه آنتنی وصل و کنه و سیم اضافه ای بیاره تو واحدش ! البته مسئولش میگفت که ما آنتن معمولی رو هم رو همین سیم انداختیم ! (یعنی این سیمی که اومده تو هر واحد هم ماه*واره رو انتقال میده هم شبکه داخلی رو) و میگفتش باید یک دستگاه بگیری این سیم رو بزنی به اون و این دستگاه سیگنال این دو تارو از هم تفکیک میکنه و یک خروجی میده به تلویزیون یا گیرنده دیجیتال و یک خروجی هم به رس*ی*ور ! بعد گفتم اسم این دستگاه چیه گفت نمیدونم !!!! (مدلش اینجوریه ! تا وقتی رنگ پول رو نبینه هیچی نمیدونه یا یادش نیت !! اما گوشه اسکناس رو که میبینه یهو خاطرات 15 روزگیشم یادش میاد) چند جا هم رفتم پرسیدم توضیح دادم اینو اصلا نمیدونستن همچین چیزی هست یا اسمش چیه !! حالا موندم اگه گیرنده دیجیتال بگیرم و با این آنتن کوچیکا سیگنال نداشته باشم اونوقت چه خاکی تو سر این گیرنده دیجیتال بریزم !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

alilosting جان دستت درد نکنه. یه بررسی باید بکنم ببینم بالاخره کدوم مدلش رو بگیرم . پلیرش اصلا برام مهم نیست همین که HD ساپورت کنه و قدرت دریافت سیگنالش خوب باشه برام از همه چی مهمتره. بازم ممنون از راهنماییت

7. این کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام امیر جان . دستت درد نکنه به خاطر راهنمایی که کردی. اگه واقعا این شبکه ورزش HD هم پخش بکنه پس بهتره مدلی رو بگیرم که HD ساپورت بکنه. البته من مشکل دیگه ای هم دارم و اون سیستم آنتن مرکزی ساختمون هستش که فقط توی هر واحد یک سیم آنتن اومده که اونم به ر*س*ی*و*ر وصله و اجازه نمیدن که واحدی برای خودش جداگانه هر گونه آنتنی وصل و کنه و سیم اضافه ای بیاره تو واحدش ! البته مسئولش میگفت که ما آنتن معمولی رو هم رو همین سیم انداختیم ! (یعنی این سیمی که اومده تو هر واحد هم ماه*واره رو انتقال میده هم شبکه داخلی رو) و میگفتش باید یک دستگاه بگیری این سیم رو بزنی به اون و این دستگاه سیگنال این دو تارو از هم تفکیک میکنه و یک خروجی میده به تلویزیون یا گیرنده دیجیتال و یک خروجی هم به رس*ی*ور ! بعد گفتم اسم این دستگاه چیه گفت نمیدونم !!!! (مدلش اینجوریه ! تا وقتی رنگ پول رو نبینه هیچی نمیدونه یا یادش نیت !! اما گوشه اسکناس رو که میبینه یهو خاطرات 15 روزگیشم یادش میاد) چند جا هم رفتم پرسیدم توضیح دادم اینو اصلا نمیدونستن همچین چیزی هست یا اسمش چیه !! حالا موندم اگه گیرنده دیجیتال بگیرم و با این آنتن کوچیکا سیگنال نداشته باشم اونوقت چه خاکی تو سر این گیرنده دیجیتال بریزم !!
    اون دستگاه مولتی سویچر نیست؟ باید پرس و جو کنی.

البته ممکن است اصلا شما نیازی به آنتن هوایی نداشته باشی و بتوانی با همین آنتن های معمولی هم تصاویر دیجیتال را دریافت کنی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض Xvision نخريد كه پشيمون ميشيد

سلام دوستان . ميخوام مشخصات اين DVBT رو بگم و علت اينكه قيمت هم گفتم اينه كه گرون نخريد. لطفا مديران عوض نكنند تاپيك رو. از قصد قيمت رو گفتم. در ضمن من هيچ نمايندگي فروشي رو نميشناسم و براي فروش اينجا نيستم. ميخوام معرفي كنم:

پخش دیجیتال برنامه های تلویزیونی در تهران و شیوه دریافت آن
    [/"][/

اگر ميخواهيد هيچ كدام از صحنه هاي جام جهاني را ازدست ندهيد و برنامه هاي فوتبال را با كيفيت DVD تماشا كنيد
    اگر خانواده شما تمايل به ديدن فوتبال مورد علاقه شما ندارند و شما هم مجبوريد به راي آنها احترام بگذاريد، ولي نمي خواهيد فوتبال رو از دست بدهيد
    اگر به مهماني دعوت شده ايد و دائما به فكر برنامه مورد نظر خود هستيد و اينكه چطوري در حاليكه كسي خونه نيست ضبطش كنيد؟؟؟؟
    و ....
    مطالب زير رو بخونيد. به شما كمك ميكنه

حتما بايد يه راه حلي براي ضبط برنامه ها در حالي كه شما به يك كانال ديگه نگاه ميكنيد وجود داشته باشه؟؟

--- یا ارسال دیجیتال تصاویر ویدیویی، یکی از استاندارد های بین المللی تلویزیون دیجیتال است که برای ارسال برنامه شبکه های تلویزیونی به صورت دیجیتال و با فرمت MPEG مورد استفاده قرار می گیرد‫.‬ این فناوری به صورت های مختلفی از جمله تلویزیون کابلی، برنامه های ماهواره ای و امواج مایکروویو به کار می رود‫.‬

صدا و سیمای ایران هم چندی است که به این سیستم تهیه و پخش برنامه های تلویزیونی روی آورده است. احتمالا طی ۳ تا ۴ سال گذشته اخبار مربوط به تعویض سیستم ضبط برنامه شبکه های مختلف سراسری و استانی را از آنالوگ به دیجیتال شنیده باشید. صدا و سیما از ابتدای آبان ماه ۸۸ هم پخش برنامه های تلویزیونی دیجیتال را در شهر تهران شروع کرده است و قرار است در فازهای بعدی تمامی نقاط کشور تحت پوشش این استاندارد قرار گیرند.
    با شروع پخش برنامه های تلویزیونی دیجیتال دستگاه های گیرنده مختلفی وارد بازار شدند، اما به نظر می رسد هم اکنون تنها دستگاهی که از طرف این سازمان برای استفاده از تلویزیون دیجیتال در تهران مورد تایید قرار گرفته گیرنده دیجیتال تلویزیون X.VISION با نام تجاری XDVB-111 است. این دستگاه ‬پس از انجام تست های لازم در شرکت تحقیق و توسعه وسایل الکترونیک (تکتا) که یکی از شرکت های تابعه صدا و سیما است، سازگار با سیستم ارسال ویدیوی دیجیتال ایران شناخته شده است.

از قابلیت های XDVB‪-‬111 می توان به امکان ضبط زمان بندی شده برنامه های تلویزیونی بر روی کول دیسک و هارد اکسترنال، پخش عکس از روی کول دیسک، ذخیره بیش از ۲۰۰۰ کانال، قفل کانال ها و منوهای خاص، تله تکست، امکان نمایش زیرنویس در صورت ارسال توسط شبکه تلویزیونی و قابلیت به روز رسانی نرم افزاری خودکار از طریق فرستنده اشاره کرد. این دستگاه هم اکنون با قیمت ۷۹ هزار تومان، با گارانتی در فروشگاه های صوتی و تصویری عرضه می گردد.

---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------

از ديگر قابليت هاي اين دستگاه ضبط برنامه ها روي فلش مموري
    دادن برنامه به دستگاه براي روشن و خاموش شدن و ضبط برنامه مورد علاقه
    Update دستگاه از طريق امواج صدا و سيما
    قابليت پخش MP3 و عكس با فلش مموري

---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------

دستگاه گيرنده ديجيتال xvision دارنده تاييديه از طرف تكتا ميباشد

---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------

• Fully MPEG-4/H.264/MPEG-2DVB-T Compliant
    • Software update & PVR by USB2.0
    • Fast Channel Filtering by first letter of channel name
    • رائه تصويرو صدا با کيفيت عالي، بدون سايه و برفک
    • داراي قابليت PVRبا USB2.0-ضبط برنامه ها برروي فلش مموري USB يا هارد اکسترنال با منبع تغذيه جداگانه
    • نمايشگر شماره کانال يا ساعت
    • نمايش تصوير با قابليت زوم در محدوده انتخابي تصوير
    • ظرفيت ذخيره بيش از 2 هزار کانال
    • نمايش 8 ليست دلخواه از برنامه هاي تلويزيوني و راديويي
    • خروجي صداي ديجيتال SPDIF
    • فقل منو و کانال هاي از پيش انتخاب شده
    • تله تکست به صورتOSD يا VBI
    • پشتيباني از چند تراک صدا و زير نويس چند زبانه
    • آپشن اسکن خودکار و دستي کانال ها
    • نمايش آخرين کانال نمايش داده شده حين روشن کردن دستگاه
    • دستگاه ريموت کنترل با دکمه هاي ميانبر رنگي
    • نرم افزار قابل ارتقا با USB و يا از طريق دريافت از آنتن (OTA)
    • نصب آسان و سريع و منوهاي با کارکرد ساده
    • راهنماي الکترونيکي EPG
    • پيدا کردن سريع کانالها با حرف اول نام کانال
    • نمايشگر قدرت سيگنال ديجيتال دريافتي
    • داراي 8 حافظه قابل برنامه ريزي براي روشن-خاموش و ضبط برنامه ها بصورت يک مرتبه اي ، روزانه و هفتگي

ساير مشخصات فني

دوستان گيرنده ديجيتال xvision نخريد كه پشيمون ميشيد . به نظر من اگر بدترين مارك بازار را هم بخريد بهتر از ايكس ويژن هست . اين تجربه شخصي منه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

salam,mikhastam beporsam in girande haie digital vase television haie ghadimi kar mide ya tv ham bayad digital bashe

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

salam,mikhastam beporsam in girande haie digital vase television haie ghadimi kar mide ya tv ham bayad digital bashe
    لازم نیست حتما تلویزیون دیجیتال باشه -

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

هر تلویزیونی که ورودی AV داشته باشه، هر چقدر هم قدیمی باشه، باز میتونی بهش گیرنده ی دیجیتال وصل کنی.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

alilosting جان دستت درد نکنه. یه بررسی باید بکنم ببینم بالاخره کدوم مدلش رو بگیرم . پلیرش اصلا برام مهم نیست همین که HD ساپورت کنه و قدرت دریافت سیگنالش خوب باشه برام از همه چی مهمتره. بازم ممنون از راهنماییت
    در حال حاضر جدیدترین مدل 353 هست که نسبت به سایر مدلها برد قوی تری داره و گیرندگیش خیلی خوبه . Full HD هست و مشخصاتش واقعا" خوبه .

14. این کاربر از alilosting بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •