[QUOTE=maajnon;6561197]جدا میگی؟ یعنی 550 بود ؟
یعنی این دروغه ؟
100% بله![]()
[QUOTE=maajnon;6561197]جدا میگی؟ یعنی 550 بود ؟
یعنی این دروغه ؟
100% بله![]()
Last edited by Pami; 08-12-2011 at 16:50.
کسی y570 سری ssd 64Gb دارش رو جایی سراغ نداره ؟ تو مشهد بوده الان تموم شده هیچکی نداره ...
از کجا میتونم گیر بیارم ؟ مثل اینکه سازگار آورده تموم شده!
با نام خدا
تو 14 اینچی های لنووو دوستان چیا تو بازار ایران هست ؟؟؟ اگه قیمت هم بگید که عالیه ...
Y470با نام خدا
تو 14 اینچی های لنووو دوستان چیا تو بازار ایران هست ؟؟؟ اگه قیمت هم بگید که عالیه ...
1.420.000 تومان یه مدلش هم 1.590.000
z470 هم هست .
لنوو 14 اینچی زیاد داره . شما چی میخوای ؟
خب راستش من تا 1400 میخام بخرم و رم و پردازنده واسم خیلی مهمه (البته پردازنه cpu corei5 هم خوبه ولی اگه رم 6 یا 8 باشه دیگه عالیه)... گرافیک زیاد مهم نیس ... دلیل 14 اینچ بودن هم به خاطر وزن کم ... حالا کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟؟؟
سلام به نظر شما آیا تهیه این برند لپ تاپ از کشور چین کار عاقلانه ای هست؟
من یه آشنا دارم که تا چند وقت دیگه میره چین
حدود 1 میلیون هم مد نظرمه
چه کار کنم
از اینجا تهیه کنم یا.....؟
سلام از اینجا بخری بهتره .خیلی اختلاف قیمت نیست در بعضی موارد اونجا گرونتر است.فقط سری thinkapd می صرفه از اون ور خرید چون تو ایران قیمتش اصلا منطقی نیست
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------
شفافیت تصویرش عالیه .زاویه دید افقی اش هم خوبی است اما زاویه دید عمودیش مثل همه نوت بوکهایاین رده تعریفی نداره
از نظر کیفیت چی؟
Y470 گزینه خیلی خوبیه .خب راستش من تا 1400 میخام بخرم و رم و پردازنده واسم خیلی مهمه (البته پردازنه cpu corei5 هم خوبه ولی اگه رم 6 یا 8 باشه دیگه عالیه)... گرافیک زیاد مهم نیس ... دلیل 14 اینچ بودن هم به خاطر وزن کم ... حالا کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟؟؟
من Y570 دارم منهای ابعادش از همه چیزش راضیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)