تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 674 اولاول ... 243031323334353637384484134534 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

مربوط به تورهای Pes 2011 میشه:

Blue sky در مورد هوش مصنوعی مدافعان PES 2011 خبر گذاری میکند که :
    مدافعان موقعیت خود را براحتی پیدا میکنند وهر یک در پست خود که از پیش تعریف شده قرار میگیرند .
    وهر توپی که در مخدوده ی پست آهنها وارد شود سعی در تعقیب توپ میکنن یا به عبارتی دقت مدافعان روی توپ متمرکز میگردد که اگه اینطور باشه واقعا جای شکر داره.
    و با وارد شدن مهاجمان در محدوده ی آنها سعی در بستن راههای مهاجمان میشوند.
    Last edited by Traceur; 05-06-2010 at 21:45.

2. 9 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMAN-JEEZY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سامان جان تا انتقاد نکنيم که درستش نميکنن من نميدونم شما چرا اينقدر تعثبی با اين قضيه برخورد ميکنين من دشمنی با اين کونامی ندارم که ولی نميدونم شما چرا نميخوای قبول کنی که کونامی سال پيش هم خيلی از اين حرفا ميزد ولی چی شد؟ اينقدر کور کورانه قضاوت نکنيد خوب نيست ، برای من هم نميخواد متأسف باشی ، واقعاً وقتی بچه هايي مثل بهزاد و حسين رو ميبينم که اينقدر منطقی هستن دل گرم ميشم (و البته دوستان عزيز ديگه ای که اسمشون رو نميدونم)
    من خودم pes 2008 , 2009 رو فقط 1 هفته بازی کردم.از بس آشغال بودن.ولی قبول کنین که تو pes 2010 علیرغم مشکلات خیلی زیاد پیشرفتای خوبیم تو بازی بود و خیلیارو امیدوار کرد.الانم که هنوز 5-6 ماه مونده بازی تکمیل شه و شما از کجا میدونین که هیچکدوم از وعده های کونامی به حقیقت نمی پیونده که اینجوری علیه بازی موضع گرفتین؟من خودم قبل از انتشار 2010 گفتم که احتمالا 80 درصد حرفاشون دروغه و همین طورم شد ولی الان با توجه به اطلاعاتی که تا الان از بازی منتشر شده به این بازی امیدوارم.امیدوارم شمام اینقد منفی گرایانه به بازی نگاه نکنین

4. این کاربر از SAMAN-JEEZY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اینم یه تصویر که فکر کنم مربوط به تورهای Pes 2011 میشه:
    یعنی توی خود بازی آپشنی برای انتخاب تور بازی وجود داره؟!
    یجورایی مشکوک میزنه...شاید برنامه ای برای ادیت تور دروازه بوده
    احتمالا باید فیک باشه...شاید هم درست باشه
    ولی در کل ممنون

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یعنی توی خود بازی آپشنی برای انتخاب تور بازی وجود داره؟!
    یجورایی مشکوک میزنه...شاید برنامه ای برای ادیت تور دروازه بوده
    احتمالا باید فیک باشه...شاید هم درست باشه
    ولی در کل ممنون
    خواهش میکنم بهزاد جان
    برای خود من هم مشکوکه دقیقا نفهمیدم چیه ولی مربوط به انتخاب و شاید ادیت تور دروازه ها میشه

---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------

من خودم pes 2008 , 2009 رو فقط 1 هفته بازی کردم.از بس آشغال بودن.ولی قبول کنین که تو pes 2010 علیرغم مشکلات خیلی زیاد پیشرفتای خوبیم تو بازی بود و خیلیارو امیدوار کرد.الانم که هنوز 5-6 ماه مونده بازی تکمیل شه و شما از کجا میدونین که هیچکدوم از وعده های کونامی به حقیقت نمی پیونده که اینجوری علیه بازی موضع گرفتین؟من خودم قبل از انتشار 2010 گفتم که احتمالا 80 درصد حرفاشون دروغه و همین طورم شد ولی الان با توجه به اطلاعاتی که تا الان از بازی منتشر شده به این بازی امیدوارم.امیدوارم شمام اینقد منفی گرایانه به بازی نگاه نکنین
    سامان جان شما چرا اینقدر سخت می گیری ؟
    هر کسی نظری داره و مورد احترام هم هست.
    به هر حال هیچ چیز که بی عیب نمیشه همین انتقاد ها باعث جبران و پیشرفت میشه وگرنه Pes باید رو همون 2008 میموند دیگه. آیا فکر کردی واسه چی از اون زمان بهتر شده ؟ تنها دلیلش انتقاد سازندس.

8. 3 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه balloon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ARAK

پيش فرض

توپش هنوز سنگینه خیلی ..
    البته از این ویدیو چیز زیادی نمیشه فهمید
    حالا به نظرت تویه چه مایه هایی میتونه باشه؟ این باعث نمیشه که دستگاه آسیب ببینه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

سامان ولی 2009 اونقدر هم بد نبود فقط بايد چند تا از مشکلاشو برطرف ميکردن ، خبری از scan ها نشد؟

11. 3 کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با توجه به اون ویدیو ، دویدن بازیکن ها فوق العاده واقعی شده و از اون حالت نیمه مضحک خارج شده !

البته فیلم ناقصی هست و فقط چند ثانیه از بازی رو نشون می ده !
    Last edited by Locker; 07-06-2010 at 01:50.

13. 7 کاربر از Locker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

درباره یک موضوعی به ذهنم رسید گفتم اینو مطرح کنم ولی خوب صد در صد نیست تمامی شمادو ستان پارسال رو درباره موشن کپچر کردن مسی رو یادتونه واین که حرکاتش انحصاری هستش درسته با توجه به ویدیو ها درست بود ولی یک نکته خیلی مهم رو باید بگم بازی اومد و باز هم انیمشن ها کیفیت خوبی نداشتن و خود مسی با توجه به حرکاتی که تو تبلیغات نشون میداد اصلا کیفیت انیمشن هاش در اون حد و اندازه ها نبود پارسال انیمشن ها جدید دیگه ای هم اضافه شده بودن ولی بازهم کیفیت خوبی نداشتن نتیجه گیری من اینه که با توجه به ویدیو ی جدیدی که دیدم پارسال اصلا اینا تمام انیمشن هاشون دستی بود و از تکنولوژی 2009 به قبل استفاده میکردن واین که بله اونا داشتن رو انیمشن های با کیفیت کار میکردن ولی پارسال اصلا وقت نکردن که از ای انیمشن های جدید استفاده کنن چون این نیستش که شما بیاید یک حرکت رو موشن کپچر کنین و راحت بریزید تو بازی چون باید با گیم پلی بازی همگام و همساز باشه حتی تمامی حرکت های انحصاری پارسال مسی هم امسال دارن در اصل میریزن تو یازی و کونامی این موضوع رو آشکار نکرد واقعا حرکت های انیمشن امسال داره به کیفیت FIFA میرسه چون دیگه دستی نیست .

ذکر این موضوع مهمه که کونامی اگه این موضوع رو رو راست میومد میگفت در فروش بازی تا ثیر منفی میگذاشت بنده از 2008 به بعد دارم FIFA رو بازی میکنم البته NEXT GEN ولی همیشه با توجه به خاطرات و علاقه زیادم به PES و کارگردان بازی هر سال اخبار ش رو دنبال میکنم واینو قول میدم انیمشن های امسال PES به کیفیت FIFA هستش البته واضحه که به اون گستردگی نخواهد بود به هر حال باید بپذیریم که کونامی عقب مونده و داره تمام سعی خودش رو میکنه در ضمن FIFA هم بیکار نمیشینه و باید ببینیم که اونا امسال چی تو چنته دارن.
    Last edited by romell; 06-06-2010 at 17:05.

15. 13 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شماها چطور از Youtube فیلم میبینید؟

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

13 ترجمه مقاله مربوط به PSM3 Blog

با سلام چند روز پیش حسین عزیز ماجرای دعوت شدن نویسندگان PSM3 Blog رو برامون گفت و قسمت هاییش رو ترجمه کرد و برامون گذاشت
    اینم ترجمه کامل :

در 12 می ما به مقر کونامی در توکیو دعوت شده بودیم برای بازی کردن نسخه 2011
    گزارش 4 صفحه ای ما که قراره تو مجله مون بذاریم و در نسخه بعدی برای فروش که مال 3 ژوئن خواهد بود شما میتونید ببینیدش شامل کامپلکس های کد زودهنگام و اغلب سوالات ابهام برانگیزی در مورد این بعد کاری کونامی روی نسخه 2011 که در ذهن شما عزیزان وجود داره حتی اگه شما کلی چیز در مورد 2011 تو نت دیده باشید اینا چیزای جدیدی خواهند بود
    برای اینکه همه چیز مشخص بشه این صحبت ها و نقد هایی که میخوایم بگیم بر روی نسخه بسیار بسیار ابتدایی کد بازیه چرا که کونامی سه چهار ماهی برای درست کردن ایرادات و اضافه کردن چیزهای جدید به بازیش وقت داره با توجه به اینکه ما تاریخ انتشار بازی رو اکتبر در نظر گرفتیم خب پس این چیزی که میخواید بخونید یه نقد کامل از نسخه پایانی بازی نیست فقط یه بخش کوچیک برای اونهایی که میخوان از روند کار پروژه 2011 میخوان سردربیارن
    2011 الانشم قوی به نظر میرسه پس زمانی هم برای تعدیل گیم پلی بازی صرف خواهد شد که کلید اصلی موفقیت این بازی میتونه باشه
    ما بازی رو یه چهار ساعتی بازی کردیم (کوفتتون بشه ) با توجه به نشانه های نسخه قبلی بازی که آشنایی با تغییراتش و عادت کردن به بازی زمان گیر بود (اختلاف نسخه 2009 با 2010 رو میگه) حالا نسخه بعدی یعنی 2010 میخواد یه تجربه فوق العاده رادیکالی با تغییر فوق العاده داشته باشه که میشه ازش به بزرگترین تغییرش از زمانی که واسه پی اس 3 عرضه شد نام برد (بهتر بگم میگه که قراره تغییرات فوق العاده زیاد باشه حتی نسبت به 2010)
    خب حالا می رسیم به سوالات :

خوب به نظر میرسه نه ؟ قشنگ به افکت بلور سرعتی در لبه بدن مسی دقت کنید

خب آیا تغییراتی در قسمت ویرایش لباس وجود خواهد داشت ؟
    راستش قسمت Edit در نسخه دمو که ما بازی کردیم بسته بود ما از آقای تهیه کننده سیباس پرسیدم درباره همین قسمت ویرایش و اون جواب داد که تغییرات فوق العاده خوبی در این قسمت شاهد خواهیم بود که تمام گیمرهای عزیز رو سورپرایز خواهد کرد و اون عاشقش خواهند شد خب ما نظری در این مورد نداریم اما بعنوان یه فن کونامی میتونید نظرات خودتون رو برای کونامی بفرستید در مورد ارتقا بازی که این آقای سیباس انگاری گفته ما کاملا روی نظرات کار می کنیم و برامون مهمن خب البته هم باید باشه

آیا انیمیشن های 2011 از فیفا 10 بهترن یا بدتر ؟
    انیمیشن های 2011 واقعا قابل تامل هستن و مشخصه که بهتر شدند بخصوص انمیشن های قبل بازی و انمینشن های دریبل ها که میشه گفت بی نظیر و حیرت آورن اما با وجود این انتقال سریع حالت بازیکن از دریبل به حرکت به زبایی و راحتی فیفا ورد کاپ نیستند خب ما به این هم میتونیم اشاره کنیم که فیزیک لبه های فیفا واقعا از پی ای اس کمترن و پی ای اس از این لحاظ بهتره و خب این در نسخه 2011 بهترم خواهد شد چیزی که در همون اولین برخورد با این بازی کامل به وضوح مشاهده خواهید کرد (منظورش طبیعی تر شدن بازیه راستم میگه بازی خیلی تمیز و صاف شده این از عکسا هم مشخصه )

فیزیک بین بازیکن و توپ چطوره ؟
    خیلی سخته گفتنش وقتی از فاصله 30 متری شوت می کنی واقعا حس بهتری نسبت به فیفا بهت دست میده و نحوه شوت زدن طبیعی تر و بهتره یه چیزی که ما تو بازی دیدیم اینه که بازیکن که مثلا توپ جلوشه نمیره سمتش یه جورایی انگار وایساده تا ببینه کی توپو بگیره و بعد بره دنبالش البته واسه اونایی که سریع استرسی میشن باید بگم که این فقط کد ابتدایی (بیچاره فکر اینجاشو کرده که یه وقت پدر کونامی رو گوربه گورش نکنید) و هنوز راه زیادی تا فیزیک پایانی و اصلی بازی وجود داره و برای بحث در این مورد هنوز خیلی زوده هر چند که الانشم مشخص شده که دارن روش کار می کنن و نسبت به نسخه قبلی بهتر شده برای اینکه این بحثو تموم کنیم و خیال شما راحت بشه باید بگم که تعامل بین بازیکن و توپ در زمان دریبل کردن یا حرکات نمایشی در Replay ها فوق العاده است و انگار ایرادات خیلی کم شده همونطور که شما انتظارشو داشتید

کنترل 2011 کاملا طبق این چیزایی که اینجا نوشته شده عمل نمی کنه اینطور به نظر میرسه که بدون L2 هم میشه پاس داد (منظورش پاس دستیه که نحوه پاس و جهت در اختیار خودته) و شاخه های اسکیل های و نحوه انجامشون فعلا واسه نسخه دمو هستش روی قسمت دفاع هم که هنوز کار نکردن که بخوایم روش نظر بدیم

آیا زمان جواب دهی یا همون Response Time معروف خودمون بهتر شده ؟
    با وجود آزادی کامل در پاس دادن که شما هم فکر می کنید بازی رو بیشتر در دست گیمر قرار میده و گیمر کنترل بیشتری رو بازی داره اما به نظر میاد 2011 نسبت به 2010 ریزه کاری های کمتری داره البته این شاید بخاطر زیاد بازی کردن فیفا توسط من باشه که مغزم زیادی ابهام برانگیز نگاه می کنه به این قضیه
    واسه اینکه این بحثو هم تموم کنیم باید بگم که ما گهگاهی در مورد پاس ها عصبانی میشدیم اخه گاهی وقتا این ریسپونس تایم تو فاصله 5 یاردی هم خودشو نشون میداد و حسابی مارو عصبانی می کرد مشکلات ما با بازی حتی بدترم شد اخه سیستم دفاع و تکل هم هنوز هیچ دستکاری نشده بود و عین قبل بود بعضی از گیمر ها هم با این مشکل نتونستند کنار بیان و عصبانی بودن اما این تنها مشکل ما نبود

آیاحرکات توپ نسبت به نسخه قبلی بازی بهتر شده ؟
    بله کاملا همینطوره پاس 360 درجه واقعا کار می کنه گرچه بارها پیش اومد که نقش هوش مصنوعی قدیمی رو هم احساس می کردیم در کل با توجه به حس گیمری ما توپ معلوم بود که روش کار شده پایین اومدنش درست مثل یه نمونه از هواپیمای کوچیک که چطور از بالا به پایین میاد (مثلا موقع سقوط) اونطور بود حداقل ما اینطور فکر می کنیم در کل این احساس خیلی کمتری نسبت به اینکه انگار یه دستی تو بازی هست که توپ رو انتقال میده به ما القا کرد (منظورش اینه که : تو نسخه های قبلی وقتی پاس میدادیم انگار یه دستی وجود داره که توپ رو می گیره و مستقیم پرت می کنه به سمت مورد نظرمون که خیلی مصنوعی بود اما میگه الان اینطور نیست و بازی خیلی واقعی تر شده مثلا وقتی پاس میدیم توپ به شکل های مختلف حرکت می کنه مثلا قوس بیرون پا یا داخل پا)

آیا کارهای انفرادی بازیکنا در 2011 خوب شده مثلا کریس رونالدو اون احساس واقعی کریس رونالدو میتونه به گیمر القا بکنه ؟
    ما به اندازه کافی بازی نکردیم یا اونقدری بازی کردیم که کنترل ها رو بشناسیم یا یه درک کلی از بازی بدست بیاریم برای دادن یه جواب واضح باید بگم که بهترین بازیکنی که از نظر دریبل ما باهاش بازی کردیم مسی بود که همونطور که شما هم میدونید در بازی ما دفاع هلند رو خیلی آزار داد (اینا اومدن بارسا - هلند بازی کردن )
    که تو این بازی با دریبل میانی مخصوص مسی تونست سه نفرو دریبل بکنه (این دریبل با R2 هستش) و تنها چیزی که از دست دادیم امکان بازی کردن با بازیکنان قوی تر در دفاع مثل ویدیچ یا او شی یا بقیه دفاع خوب بودن که امکانش نبود (منظورش اینه که ما به جز مسی نتونستیم با دریبلرهای دیگه بازی کنیم اخه امکانش نبوده اما همون خود مسی خوب بوده و رضابت بخش عنوان کردند)

دفتر کونامی میزبان 200 دولوپر بازی با لباس های زیبای فوتبال واقعی

PES 2011's main menu contained the following options:

Exhibition
    League/Cup
    Training
    Edit
    System Settings
    Gallery
    Extra Content

+ 5 'mystery' options marked with a '?'

Which could be:

Champions League
    Become a Legend
    Community (if it remains)

منوی اصلی بازی شامل گزینه های :
    Exhibition بازی دوستانه
    League/Cup لیگ و کاپ
    Online مد آنلاین
    Training تمرین
    Edit ویرایش
    System Settings مشخصات سیستم
    Gallery گالری
    Extra Content قسمت های اضافی
    و + 5 قسمت دیگه تو نسخه ای که بازی کردیم با علامت سوال بودن و ما نفهمیدیم اونا چی هستن اما فکر می کنیم اینا باید بینشون باشن :
    Champions League لیگ قهرمانان اروپا
    Become a Legend به سوی افسانه شدن
    Community (if it remains) بازی گروهی البته اگه هنوزم باشه
    و بقیه اش هم که سیکرته () به طور کل باید منتظر چیزای جالبی از بازی باشیم

بقیه اش رو در اولین فرصت ترجمه می کنم و میذارم / یه توضیح بدم که من طوری ترجمه اش کردم به زبان عادی باشه و سعی کردم زیاد ابهام امیز نباشه برای خواننده یعنی خواستم به زبان عام باشه
    بعضی از بچه ها هم یوتیوب می لنگیدن بیاید واستون آپ کردم این ویدئوی همین گروه رو که از دفتر کونامی دیدن کردن :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    روی مولتی آپلود ریختم هر کدوم که خواستید دانلودش کنید

موفق باشید
    Last edited by M A X I M U M; 06-06-2010 at 21:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •