سلام من اینترنت خونم تموم شده
یک بار اول نصب کردم شروع کرد به آپدیت در حدود 20 mb آپدیت کرد بعد کرک کار نکرد پاک کردم بی خیال شدم
یک باره دیگه نصب کردم حالا نیاز به آپدیت داره 20 مگابایتی داره یا همینطوری با این کرک جدید هم کار میکنه؟
سلام من اینترنت خونم تموم شده
یک بار اول نصب کردم شروع کرد به آپدیت در حدود 20 mb آپدیت کرد بعد کرک کار نکرد پاک کردم بی خیال شدم
یک باره دیگه نصب کردم حالا نیاز به آپدیت داره 20 مگابایتی داره یا همینطوری با این کرک جدید هم کار میکنه؟
بله درست ویرایش کردم یعنی پسوندش txt نیست و بدون پسونده
حالا ؟
![]()
سلام,
من جایی هستم که باید لورنزو رو نجات بدم و اونا میخوان بکشنش.
یکیشون رو میکشن و وقتی میخوان خود لورنزو رو بکشن, من باید وارد کار بشم. اینجا دیگه فکر کنم Value.db کم آورد. جدیدتر نیست؟
منم دارم بازی میکنم خوب شد زودتر اومدش ! چون میرفتم مال ps3 رو بخرم
ببخشید یه سوال دارم کدوم گروه کرکش کرد ؟
ای بابا مثل اینکه دوستان راست میگند این روش تا sequence 5 بیشتر جواب نمیده!!!!!
خود من با آخرین ورزن value تست کردم و با 3.2 سرور که وقتی با یارو medicci روی پل صحبت میکنی دیگه بعد از اون هی این وضعیت تکرار میشه یعنی هیچ چیزی روی مپ نمیاد و وقتی از شهر خارج میشی دوباره روی مپ همون جا علامت گذاشته میشه که دوباره میای با medicci صحبت تکراری میکنی!!!!![]()
سلام، خوبید دوستان؟ میبینم که بعد از روزها انتظار بالاخره این بازی هم کرک شد! مبارک باشه
کسی میدونه تو قم چجوری میشه بازیو تهیه کنم؟ یا اگه از سایتی میشه خرید کرد آدرس اون سایت رو بیزحمت بذارید، ممنون
عزیز درسته حالا فقط برو exe بازی رو اجرا کن تمام...
سلام
دقیقا شما هم مشکل من رو دارید
با ورژن 3 ارور و با ورزن 2 که درسته ولی میگه باید به اینترنت وصل بشید
می خواستم ببینم شما الان توانستید بازی رو اجرا کنید؟
اگه اجراش کردید به منم بگید چیکار کردید
سپاس
ایشالا مشکلش حل میشه همتون بازی میکنین,خداوکیلی اند گیمه
من 19500 دادم سریال خریدمولی انصافا ارزش داره
![]()
اگر کسی تونسته از sequence 5 رد بشه یه ندا بده!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)