تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 139 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 1386

نام تاپيک: راه اندازی و رفع اشکال مودم وایرلس TP-LINK مدل TD-W 8901 G

پروفشنال Perpetual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال؟؟
    میشه از مودم TD-W9801G به عنوان سوئیچ استفاده کرد (بدون داشتن خط اینترنت روی مودم)
    اگه میشه چطور؟؟؟
    دوست عزیز این مودم بدون اتصال به اینترنت میتونه هم یه access point برای وایرلستون باشه و هم یه سوئیچ برای شبکه های محلیتون.
    چطور نداره دیگه ، کافیه که اگه می خوای چند تا کامپیوتر (pc or laptop) رو با کابل به چهار ورودی کابل کراس پشت مودم وصل کنید یا از طریق 1-وایرلس و فعال کردن وایرلس مودم و همچنین 2-فعال کردن وایرلس کامپیوتر مقابل ، 3- مودم رو در لیست سرویس های وایرلستون جست و جو کنید.
    اگر از هر کدوم از طریق ها به مودم وصل شدید میتونید با دونستن ip کامپیوتر های دیگه ای که به مودم وصل هستن به اونها وصل بشید (این همون کار سوئیچ رو میکنه)
    موفق باشید

---------- Post added at 07:05 AM ---------- Previous post was at 07:02 AM ----------

سلام
    من خریدم
    مدل 8101 رو
    حالا میخوام share کنم روی لب تاپ
    که لب تاپ مودم رو میشناسه و سیگنال رو میگیره اما قسمت اینترنت قطع هست ! وصل هم نمیشه
    دکستاپم هم الان توی اینترنت هست
    چه کنم که درست بشه ؟؟
    شما باید فایروال هاتون رو ببندید.
    منظورتون از دکستاپم هم الان توی اینترنت هست" چیه؟؟
    راستی ویندوزتون چیه؟؟

2. این کاربر از Perpetual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

ویندوز یکی 7 و یکی ویستا
    منظورم اینه که میخوام هر 2 سیستم همزمان با همین adsl توی اینترنت باشه
    یعنی از طریق وایرلس اینترنت رو از مودم به وایرلس لب تاپ share کنم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ویندوز یکی 7 و یکی ویستا
    منظورم اینه که میخوام هر 2 سیستم همزمان با همین adsl توی اینترنت باشه
    یعنی از طریق وایرلس اینترنت رو از مودم به وایرلس لب تاپ share کنم
    اگر در حال حاضر مودم روی pppoe تنظیم هست و بدون کانکشن به اینترنت وصل هستید کافیه 192.168.1.1 رو داخل مرورگر بزنید و یوزر و پس admin بزنید و به قسمت وایرلس برید و اون رو اکتیو کنید اگر یک عکس از اون قسمت بندازید تنظیمات دقیق رو میگم.

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان به دادم برسيد
    به خدا خسته شدم ديگه.
    اينترنت من مال مخابرات منطقه اا تهرانه.
    من اين مودم رو خريدم. و وصل كردم. چراغ ADSL هم روشنه. شروع كردم به كانفيگ كردن با سي دي از چهار مرحله اي كه داشت ، سه مرحله رو پشت سر گذاشت (در حالت PPPoE) و در مرحله چهارم ، جايي كه يه سري چيزها رو چك مي كرد به مشكل برخورد.

خواستم با وارد كردن 192.168.1.1 كانفيگش كنم. همه مراحل رو رفتم.مراحل صفحه اول اين تاپيك رو هم مرحله به مرحله انجام دادم (بيش از 20 بار) اما اصلا كانكت نميشه و روي آيكون شبكه علامت مثلث زرد وجود داره.ويندوزم هم 7 هستش.
    به پشتيباني مخابرات هم زنگ زدم گفتند كه اينترنت وصله و مشكل از كانفيگ كردنه.
    رفتم داخل سايت شركت گارانتي كننده مودم و تمام مراحل اون رو به ترتيب انجام دادم (شبيه به همين تاپيك بود) البته قبلش مودم رو ريست كردم . باز هم درست نشد كه نشد.
    زنگ زدم به شركت گفتند به جاي PPPoE‌ بايد Bridge بسازم و بعدش هم يه كانكشن بسازم تا ببينم چه اروري ميده تا راهنماييم كنند.

واقعا عجب پروسه وحشتناكيه اين وصل كردن مودم و اتصال برقرار كردن.
    راستي شركت گفت كه بايد آي پي مودم رو هم از 192.168.1.1 به يه آي پي ديگه مثل 192.168.100.1 تغيير بدم و به طبع اون يه آي پي ديگه هم كه اسمش يادم نيست بايد تغيير كنه به 192.168.100.2 .

ديگه واقعا اعصاب ندارم .........

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

دوستان به دادم برسيد
    به خدا خسته شدم ديگه.
    من اين مودم رو خريدم. و وصل كردم. چراغ ADSL هم روشنه. شروع كردم به كانفيگ كردن با سي دي از چهار مرحله اي كه داشت ، سه مرحله رو پشت سر گذاشت (در حالت PPPoE) و در مرحله چهارم ، جايي كه يه سري چيزها رو چك مي كرد به مشكل برخورد.

خواستم با وارد كردن 192.168.1.1 كانفيگش كنم. همه مراحل رو رفتم.مراحل صفحه اول اين تاپيك رو هم مرحله به مرحله انجام دادم (بيش از 20 بار) اما اصلا كانكت نميشه و روي آيكون شبكه علامت مثلث زرد وجود داره.ويندوزم هم 7 هستش.
    رفتم داخل سايت شركت گارانتي كننده مودم و تمام مراحل اون رو به ترتيب انجام دادم (شبيه به همين تاپيك بود) البته قبلش مودم رو ريست كردم . باز هم درست نشد كه نشد.
    زنگ زدم به شركت گفتند به جاي PPPoE‌ بايد Bridge بسازم و بعدش هم يه كانكشن بسازم تا ببينم چه اروري ميده تا راهنماييم كنند.

راستي شركت گفت كه بايد آي پي مودم رو هم از 192.168.1.1 به يه آي پي ديگه مثل 192.168.100.1 تغيير بدم و به طبع اون يه آي پي ديگه هم كه اسمش يادم نيست بايد تغيير كنه به 192.168.100.2 .

با سلا اصلا کار وحشتناکی نیست.
    مثلث زرد یعنی کارت شبکت درست نصب نیست شما هم از سی دی دستگاه استفاده نکن.
    اون ip رو که گفته تغییر بدین مربوط میشه به
    lan,ipadress
    و starting ip adress.

7. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دوستان به دادم برسيد
    به خدا خسته شدم ديگه.

من هم همین مشکل ر ا داشتم دوست من هنوز هم نتونستم درست کنم.
    شما یه کانکشن بورلند بساز و وصل شو تا ببینیم میشه درستش کرد.

9. این کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

دوستان به دادم برسيد
    به خدا خسته شدم ديگه.

ببینید چراغ اینترنت روشنه اگه روشنه اینترنت وصله و مشکلی ندارید .می مونه limit شدن کارت شبکه که به جای ip گرفتن از dhcp .ip را دستی به کارت شبکه بدید مشکل حله.
    ip address خودت را 192.168.100.2 به عنوان مثال تنظیم کن و default getway modem هم 192.168.100.1
    این کار هم فقط برای اینه که بیشتر افراد ای پی مودم را دیفالت می زارند و معمولا اکثرشون دچار مشکل میشند.
    Last edited by shitan; 27-12-2010 at 21:55.

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان مشكلم حل شد.
    واقعا به اين مخابرات بايد چي بگم؟
    بايد حروف يوزرنيمي كه اونا به من داده بودند و حروف بزرگ بود رو كوچك تايپ مي كردم .
    همين

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با سلام
    من تا دیروز دو تا مودم داشتم یکی tplink 8811 و بعدش dilink 2520u و در هردو از کانکشن ppoe روی مودم استفاده می کردم و مشکلی نداشتم. ولی دیروز مودم tplink w8901g خریدم و اومدم کانفیگ کردم به صورت ppoe ولی چراغ اینترنتش روشن نمی شه در حالی که با حالت bridg به راحتی وصل می شه و مشکلی نداره. چه کار باید بکنم.

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام
    من تا دیروز دو تا مودم داشتم یکی tplink 8811 و بعدش dilink 2520u و در هردو از کانکشن ppoe روی مودم استفاده می کردم و مشکلی نداشتم. ولی دیروز مودم tplink w8901g خریدم و اومدم کانفیگ کردم به صورت ppoe ولی چراغ اینترنتش روشن نمی شه در حالی که با حالت bridg به راحتی وصل می شه و مشکلی نداره. چه کار باید بکنم.
    با سلام
    يه دور مودم رو ريست كنيد و دوباره تنظيمش كنيد
    ببينيد درست ميشه

موفق باشيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •