تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 38 اولاول ... 24303132333435363738 آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 376

نام تاپيک: دومین مجموعه بازیهای مستقل ایرانی

داره خودمونی میشه فرشته‌ی مهربون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    روی ابرها

پيش فرض

یه گرافیست درست حسابی پیدا نمیشه
    چرا نمیشه پس این انجمن گرافیک سه بعدی واسه چی اینجاس کافیه برید توی گالری به اونی که مناسبه پیغام بدید یا زیر امضاتون بنویسید "به یک گرافیست باتجربه جهت ساخت بازی نیاز مندیم"

با تشکر از فرشته مهربون من با ایشون موافقم . و بهترین راه تیمی کار کردن و روی بازیهای با ایده جدید نه صرفا ساخت بازی اول شخص یا سوم شخص و بازیهای سنگین بلکه بازیهای کوچک و جالبه
    بخاطر پشتیبانی شما هم ممنون

کس دیگه‌ای نیست. پیشنهاد ،انتقاد ،نظر ،اشکال ،پشتیبانی؟(تا ببینیم آخرش چی میشه)

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

گرافیست هست زیادم هست ولی کسی که به یه برنامه نویس یا حمایت بنیاد اعتماد داشته باشه نیست...اگرم باشه یه گرافیست مبتدی و آماتوره/
    به نظر من اگر کسی بخواد واقعا کاری کنه میتونه فقط کافیه یه شرکت کوچیک راه بیاندازه و مشغول بشه ( اینترنتی هم میشه ولی مشکلات خودشو داره)

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    روی ابرها

پيش فرض

گرافیست هست زیادم هست ولی کسی که به یه برنامه نویس یا حمایت بنیاد اعتماد داشته باشه نیست...اگرم باشه یه گرافیست مبتدی و آماتوره
    خب من نمیدونم شاید ... شما درست بگید ...
    ولی حالا که اینجوریه من هستم :zbrush و 3dsmax
    اینم بگم میگردیم پیدا میکنم آدمایی هستند که اعتماد دارن اگه از همین الان نا امید باشیم احتمال موفقیت قطعا 0 درصده ولی اگه تلاش کنیم درصد میره بالا تر اگرم نشد خودش یه تجربه است و حداقل میفهمیم که از این راه رفتن اشتباهه.
    نظرتون چیه؟ من تنهایی هیچ کاری نمیتونم بکنم اگه موافق نیستید همینچا ولش میکنیم.

4. این کاربر از فرشته‌ی مهربون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

خب من نمیدونم شاید ... شما درست بگید ...
    ولی حالا که اینجوریه من هستم :zbrush و 3dsmax
    اینم بگم میگردیم پیدا میکنم آدمایی هستند که اعتماد دارن اگه از همین الان نا امید باشیم احتمال موفقیت قطعا 0 درصده ولی اگه تلاش کنیم درصد میره بالا تر اگرم نشد خودش یه تجربه است و حداقل میفهمیم که از این راه رفتن اشتباهه.
    نظرتون چیه؟ من تنهایی هیچ کاری نمیتونم بکنم اگه موافق نیستید همینچا ولش میکنیم.
    دوست گلمون ... عرضم به حضورت كه دو حالت داره - يا نا اميد ميشيو از بازي سازي زده ميشي يا با يه تجربه توپ به حرفه ادامه ميدي

مشكل اصلي اينه كه دخترا معمولا تو كاراي گرافيكي هستند ( كه بي كارن و كار پيدا نكردن يا تو خونه هستن بر عكس پسرا كه پايه مفتي كار كردن نيستن به علت هاي عكس ) و خانوما جنبه كار كردن با آقايونو ندارن

يا عاشق يكي از اعضاي تيم ميشن
    يا مخشونو يكي ميزنه پروژه رو بخاطر عشقش ول ميكنه
    يا مخشون قبلا زده شده وصط پروژه شكت عشقي ميخورن

تنها راه خلاصي از اين مشكل داشتن يه شركت كه همه بچه هاي تيم كنار هم كار كنن
    و يك حقوق پايه پايين

اينا تجربه بود از 76 بازي به پايان نرسيده من كه 90% شون از لحاظ برنامه نويسيو گرافيك هم صطح بازي هاي خارجي همون دوره خودشون بودن

6. 6 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    روی ابرها

پيش فرض

دوست گلمون ... عرضم به حضورت كه دو حالت داره - يا نا اميد ميشيو از بازي سازي زده ميشي يا با يه تجربه توپ به حرفه ادامه ميدي

مشكل اصلي اينه كه دخترا معمولا تو كاراي گرافيكي هستند ( كه بي كارن و كار پيدا نكردن يا تو خونه هستن بر عكس پسرا كه پايه مفتي كار كردن نيستن به علت هاي عكس ) و خانوما جنبه كار كردن با آقايونو ندارن

و يك حقوق پايه پايين

اينا تجربه بود از 76 بازي به پايان نرسيده من كه 90% شون از لحاظ برنامه نويسيو گرافيك هم صطح بازي هاي خارجي همون دوره خودشون بودن
    یعنی شما که با تجربه هستید میگید ولش کنم؟

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

شما استاد احسان نمی شناسید ؟؟؟...

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

یعنی شما که با تجربه هستید میگید ولش کنم؟
    روشتو عوض كن تا زود تر به مقصد برسي

برين بگردين براي يه جا براي كار
    حتي شده خونه يكي از اعضا

راهاي زياد تري هست بازم مثل قرارداد كتپي با چريمه
    Last edited by ehsan_wwe; 16-08-2011 at 18:31.

10. 3 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

و يك حقوق پايه پايين

من صد در 90 با احسان موافقم . بازی سازی نیاز به یه شرکت داره . اونم نه یه شرکت کوچیک ! یه شرکت متوسط
    یعنی حداقل باید بتونه 6-7 تا کارمند داشته باشه یه شرکت ( علاوه به اون چند نفری که با هم شریک میشن )

من از نوجونی دیدم احسان در حال بازی سازیه اما تا الان موفقیت بزرگی کسب نکرده چون بازی سازی یه کار خیلی سنگین و تخصصی هست که باید یه شرکت خیلی قوی روش کار کنه ( غیر از این دیگه نمیشه خیلی به درآمدش دل خوش کرد . بازی سازی اینترنتی رو درآمدش نمیشه حساب کرد )

کلا کار اینترنتی نمیشه خیلی روش وقت گذاشت چون ممکنه یکی 2-3 سال رو یه کاری کار کنه اما شکست بخوره . اما یه شرکت با یه سرمایه متوسط هیچ وقت شکست نمیخوره حتی اگه به بازی بی کیفیت مثل میرمهنا بسازه .

رو کار اینترنتی نمیشه حساب کرد . همین 3 سال پیش من و احسان داشتیم یه بازی با گوئست می ساختیم که بعد از چند وقت دیدیم نمیشه ادامه داد .

کلا بازی سازی به پول زیاد نیاز داره . من واسه جور کردن این پول فعلا رفتم تو حرفه ساختمون سازی تا اینکه وقتی شرکت زدیم حداقل 10 تا کارمند با حقوق ماهی 700 - 800 بتونیم استخدام کنیم .

( البته اینا رو واسه بازیهای بزرگ میگم . وگرنه بازی های کوچیک و مستقل و تجاری رو بدون شرکت هم میشه ساخت )

12. این کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

من از نوجونی دیدم احسان در حال بازی سازیه اما تا الان موفقیت بزرگی کسب نکرده چون بازی سازی یه کار خیلی سنگین و تخصصی هست که باید یه شرکت خیلی قوی روش کار کنه ( غیر از این دیگه نمیشه خیلی به درآمدش دل خوش کرد . بازی سازی اینترنتی رو درآمدش نمیشه حساب کرد )
    بد برداشت نكنينا :دي يعني اينكه به پول درشت و به پايان رسيدن پروژه هام نرسيدم

ممنونم مصطفي جان انشا الله وقتي برميگردي با يه پشت پر مثل كوه ميزني به دل gamedeveloping

14. 2 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وای اینجا چرا اینقدر رفت توی حس منفی ؟ بچه ها من کلا داشتم از پیشرفت حرف می زدم و منظورم این نبود که نا امیدتون کنم. همونجور که تو پست آخرم گفتم اتفاقا همین فروش هم خیلی خوبه و بازیهای ما توسط چندین هزار نفر دیده می شه که برای خودش خیلیه . یکسری حرفایی که قبلا زدم بخاطر این بود که به خاطر یکسری مشکلات شخصی زیادی نا امید شده بودم یکم فاز منفی دادم. واقعا معذرت می خوام .

مهدیار جان حرفت قشنگه ولی عملی نمیشه اینطوری. وقتی یه گرافیست درست حسابی پیدا نمیشه که کاری نمیشه کرد . الان گرافیست قحطیه الانم هر بازی با ایده ی خوب مثل limbo یا world of goo و ... رو می بینیم اگه همین گرافیکش نبود اصلا معروف نمیشدن. من خودم 4 ساله دارم دنبال یه گرافیست می گردم ولی وقتی کسی نیست حال و هوای بازی سازی هم از ما میاد بیرون . من که این اوضاع رو میبینم دیگه از بازی سازی اومدم بیرون نمیشه والا اینطوری. اونم از خود بنیاد. باید بعد جشنواره حمایت می کرد . اصلا معلوم نبود هدفشون از این جشنواره چی بود . حداقل کاری که می تونستن بکنن یه ذره بیشتر به ما اهمیت می دادن همین 2 تا اسم صدا زدن بالا و چند تومن جایزه .... همین ؟ فکر کنم بچه ها هم همینطوری باشن پرویز استعداد برنامه نویسیش فوق العادس ولی وقتی یه مدل ساز نداشته باشه ...
    آرش جان عزیز من برای اینکه انتظار حمایت از بنیاد رو داشته باشیم اول باید برادریمون رو بهشون ثابت کنیم بعد ادعای ارث کنیم . یعنی اول ثابت کنیم که می تونیم بازیهای فوق العاده بسازیم بعد با کله می یان حمایت می کنند ازمون. تو همون جشنواره ندیدی مهدی بهرامی رو چقدر تحویل گرفتن و حتی جزو داورها کرده بودنش و جایزه 3 میلیونی هم که گرفت که حتی جایزه بازی میرمهنا 2 میلیون بود و من مطمئنم که حمایت بیشتری هم بعد از اون ازش کردند.

در مورد گرافیست ها هم باید بگم که خیلی از بچه های همین انجمن رو می شه باهاشون کار کرد. خیلی از گرافیست ها هم بیکارن و فقط برای دل خودشون دارن یک سری کار می زنند. سعی کنید با اونها دوست شید. وقتی بتونید از پس یکسری سختی هاش بر بباید به سود چند میلیونی از فروش بازی به سایت های خارجی می رسید که در آمد خیلی خوبی حساب می شه.

به هر حال این مجموعه هم با صحبتهایی که با یکسری از دوستان داشتم به کار خودش ادامه می ده و این تازه شروع راه بود و کاملا واضحه که یکسری مشکلات پیش می یاد که من فکر می کنم در سری های بعدی نخواهیم داشت پس پیش بسوی موفقیت
    Last edited by Prince_ of _Persia; 17-08-2011 at 04:24.

16. 8 کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •