شوخی میکنم
کاملاً صحیح می فرمایین، تا خبر بالا رو گفتین رفتم تو GSMArena و دیدم که هم مشخصات گوشی رو اصلاح کرده و هم ریویو رو.
مرسی
شوخی میکنم
کاملاً صحیح می فرمایین، تا خبر بالا رو گفتین رفتم تو GSMArena و دیدم که هم مشخصات گوشی رو اصلاح کرده و هم ریویو رو.
مرسی
فقط مونده یه led flash هم بهش اضافه کنن تا خیال همه راحت بشه![]()
قطعی نیستولی اونم دارن روش کار میکنن ... بعضی از سایتها از جمله PDA تایید کردن ..امیر هم صفحات قبل اشاره کرده بود که ممکنه تو نسخه نهایی led اضافه بشه
البته به نظر من نشه بهتره ! ...چون باز خودش میشه یه سوژه برای مخالفان که مثلا چرا فلشش قوی نیست ... نداشته باشه کلاسش بیشتره تا داشته باشه و ضعیف باشه ..![]()
Last edited by pulp_152; 24-05-2010 at 18:03.
GSMArena تو صفحه ی اول خودش خبر 512 مگابایت رم گالاکسی رو زده، یه نگاه بندازین![]()
آخرشم گفته که با 256 m.b رم هم خیلی خوب بود ولی با 512 دیگه کامل ترین و بهترین گوشی آندروید دار هستش.
سلام .
Galaxy S بهترین گوشی با ساپورت مالتی تاچ .
Samsung Galaxy S, Has The Best Multi-Touch Screen Ever
The screen on the Galaxy S is manufactured by a company named Atmel. The technical name for this display is the Atmel maXTouch, and this screen can handle up to 16 points simultaneously. It has a response time of 7 milliseconds which is 2-3 times faster than current multi-touch displays. This screen is expected to drastically limit or even eliminate miss
touches, aka having your hand on the edge of the screen unknowingly
مقایسه مالتی تاچ Galaxy S با HTC Desire
حتما ببینید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع :
Translateکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخلصیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .
چندتا عکس خوشگل![]()
مشکی صفحه نمایش با خود گوشی هیچ فرقی نداره !!!
مخلصیم .
امیدوارم مایکروتل این گوشی رو سریع وارد کنه و پشتیبانی کنه.
خداییش خیلی باریک وزیباست.....حیف که فلش نداره واسه دوربین واقعا محشر میشد دیگه![]()
وقت همه بخیر
دیگه داشتم پشیمون میشدمااااابابا گفتم یه چیز جدید بگید نه اینکه اشتباهات سایتا رو بدین ما بخونیم باورمون شه
پس دیگه تقریبا همه چیزای خوبش قطعی شده بچه ها مبارکهههههههههه
شادو سر بلند باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)