همه این هارو ول کن جهنم اولترافورد رو بچسب برای بایرن وای وای من که نافرم ترسیدم به خدا !
همه این هارو ول کن جهنم اولترافورد رو بچسب برای بایرن وای وای من که نافرم ترسیدم به خدا !
گویا روبن هم به بازی برگشت نمیرسه .
نترس بابا..این منچستری که من تو این هفته دیدم..آب ازش گرم نمیشه اگه همینطوری بازی کنه..من یو هر فصل یه 2 ، 3 هفته افت داره..بد موقع افتاد تو این فصل..
به امید خدا که منچستر میبره...
منم جای تو بودم دیگه کلامم این طرفا میفتاد برنمیگشتم...خودت دیگه نشون دادی که حرفایی که میزنی قابل اعتماد نیستن و طرف خوبی واسه بحث نیستی...جالبه!!!خیلی جالبه!!!چیزی به غیر از تاسف نداره این حرفاتون.ادامه نمیدم دیگه اینجا...
فقط منجستر یونایتد من اگه تیمم هیچم هم بشه بازم منسچتری می مونم . این تیم در الد ترافورد پوز بایرنو به خاک میماله منچستر فرگوسنو داره نگران نباشین منچستر بااشتباه کوچیک اورا گل رو خورد پریروز هم که کمک داور عین ماست وایساده بود و آفساید رو نگرفت در ضمن گل ما هند نبود(نتیجه آدلانه1-1.
دوستان می بینم که خیلی غیر منطقی هستین. بازی شنبه چلسی و منچستر داور قضاوتش خیلی بد بود ولی برای هر دو تا تیم به طور مساوی بد بودش. خود طرفدارهای منچستر هم قبول دارن که این برد حق چلسی بودش.در ضمن کلمه عادلانه هم اینجوری می نویسنحالا من خیلی بعد از اون برد هیچی نگفتم دیگه قرار نیست که بیاد این حرفا رو بزنید...
Last edited by vahidgame; 05-04-2010 at 16:11.
با حرف اولت موافقم ولی اون دست خدا که به من یو کمک کنه رو شک دارم.البته میبره به نظره من.
در مورد قسمت دوم حرفت مثله اینکه ندیدی پستمو کامل!نوشته بودم که درست ندیدم...بعدشم اونقدر جراتشو داشتم که معذرت خواهی کردم...
و اما در مورد حرف بلاستر B L A S T E R خان:
عزیزم نکه شما از اون کارا توی سانتیاگو نمیکنین؟؟!!به شدت ما نیست ولی بازم می کنین.دلیل تعصبی بودن طرفدارای بارسای کاتالان هم اینه که کاتالان یه ایالت مستقله که همیشه دوست داشته از اسپانیا جدا شه برای همین کلا همه ی کاتالونیا برای بازی های بارسا میریزن نیو کمپ و با جون و دل تشویق می کنن برای همین اولین و بهترین طرفدارا رو داره.پس نمیتونی سرزنششون کنی چون که مثل تیم ملی میمونه براشون بارسا و مثل ما که روی تیم ملیمون تعصب خاصی داریم که با عربا توی بازی عربستان دعوامون شد.
در ضمن کلا خیلی مثل اینکه همه از بارسا شاکینا!دلیله پریدنه همه به خاطر اشتباه دید منم همین شاکی بودن از بارساست.بالاخره همه یه باخت سنگین ازش داشتن.از جمله من یو و چلسی که از همه کفری تر!
منم از این به بعد سعی می کنم نیش حرفامو ببرم دوست من و لا اقل شهامت گفتنشو دارم که خودش خیلی خوبه.
یا حق
........
*Chelsea vs Barcelona Semi Final...Barca draws in London and went to Final:1-1
Real Madrid vs Barcelona:2-6
Man Unt VS Barcelona IN FINAL:0-2
جالبه نه؟؟دلیل عصبانیت بیش ار حد شما معلوم شد!
Last edited by Zhangooler; 06-04-2010 at 01:00.
zhangooler جان این که چیز عجیبی نیست.هواداران تیم های همیشه بازنده همواره اینطوری رفتار می کنند.
بهتره ازشون به دل نگیری![]()
بایــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــرن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)