بعدشم يكم شبيه باشه مشكل نداره ولي اگه يه كپي باشه مشكل داره.
بعدشم يكم شبيه باشه مشكل نداره ولي اگه يه كپي باشه مشكل داره.
من با اجرای بازی هنوز مشکل دارم. کرک رو که نصب می کنم. بازی رو هم که اجرا می کنم اجرا نمیشه حتی یه پیغام هم نمیده که آدم
بفهمه مشکل از کجاست.
اون کاره CMD رو هم کردم.
پایان غم انگیزی داشت
جمله پایانیشم خوب بود ( امضام)
+
از پایان بازی مشخص بود که این داستان ادامه دارد...
نه مثل اینکه کرک مشکل داره
من سیستمو ریست کردم درست شد
شرمنده. سوالم شاید تکراری باشه.
بازی در چه سبکی هست؟
چطوریه؟
یه نگاه کلی از بازی رو میخوام و اینکه شما اینو شبیه چه بازی می دونین؟؟
Call of duty
هرچی باشه بازیش خیلی باحاله و ادمو خسته نمیکنه مثل بیشتر بازی ها که زودتر میخوام تمومش کنی بره به نظر من که تنوع مراحلش از cod 6 خیلی بیشتره و اگه بد بود تو صدر جدول فروش بازی های انگلیس قرار نمیگرفت.
درضمن یه سوال داشتم اسم شخصیتی که ما باهاش بازی میکنیم چیه ؟
آقایون اینقدر که تو تاپیک COD COD کردید یاد هد هد افتادم باید بگم که اونموقعی که مدال اومد سازنده های cod دماغشون رو نمیتونستن بالا بکشن حالا هم اگه اینجوری شده بخاطر پول هست دیگه زیاد نباید از بازی ها انتظار داشت امیدوارم تا نسخه بعدیش بهتر بشه
من که تا حالا نتونستم سری مزخرف کد رو هیچکدومشون حتی با رمز بخاطر گیم پلی مزخرف مزخرف مزخرف تموم کنم مجبور شدم اینقدر بد بگم تا تو تاپیک مدال از Cod چیزی نگید
با سلام.
چرا گرافیک بازی اینقدر پایینه و چجوری باید سطح anti aliasing رو تو بازی بالا برد چون برای من فقط on , off داره.آخه همه گوشه ها و لبه ها خیلی بد فرم هستند واصلاً انگار بازی واسه 5 سال پیشه نه الان.
دوستان دیگه اونقدرها هم که شما میگین بد نیست. مشکل اینجاست که همه میخوان با CODمقایسه کنن. خب درسته یه چیزایی کم داره نسبت به اون ولی این بازی هم به نوبه خودش زیباییهایی داره. بهتر بجای بحث کردن الکی از بازی کردن لذت ببریم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)