بچه ها کسی جواب مارو نمیده....
بچه ها کسی جواب مارو نمیده....
من اینسری برای 206 ، روغن موتور ایرانول 206 ریختم . بنظرتون مشکلی که پیش نمیاد
درجه اش با توتال فرقی نداشت
ایرانول 206 یک روغن نیمه شیمیایی به سطح کیفی SL و ویسکوزیته 10W40 هست
روغن موتور بسیار با کیفیتی هست
من خودم طولانی مدت 206 نداشتم و نمی دونم که آیا از روغن های با سطح کیفی SL یا اصطلاحا نیمه سنتتیک پشتیبانی می کنه یا معدنی برای این مورد به user manual ماشین مراجعه کنید
به نظر روغن خوبی میادبچه ها کسی جواب مارو نمیده....
البته یک شاخص بسیار مهم دیگه که متاسفانه در ایران اصلا شناخته شده نیست گرانروی در 100 درجه هست که اگر برای این روغن بالای 145 باشه میشه گفت برای 405 مناسبه
داداش شما روغن خوب واسه 405 دوگانه سراغ نداری؟؟
توی سایت ایرانول که نوشته مناسب 206 هستش و مشخصاتشم هیچ فرقی با توتال 5000 نمیکرد . خود تعویض روغنی هم که همیشه میرم پیشش کیفیتش رو تایید کرد
آقا من متوجه منظور شما نشدم . بنده سوالم اینه که این روغنی که الان میریزم گرانروی 20w50 داره و بنظرم سفته !
برای همین میخوام روغن 10w40 بریزم . پیشنهادتون چیه ؟
ایرانول ریسینگ خوبه ؟
بنده نمیخوامم در دراز مدت این روغن واشر های پلاستیکی و ... بخوره و داغون کنه .
واسه همین سوال پرسیدم .
یک روغن با کیفیت و مناسب RD میخوام با کارکرد 10 هزارتا . من خودم هر 6000 تا عوضش میکنم .
Last edited by r0ss0neri; 09-01-2014 at 15:50.
دوست من تو موتور آر دی روغن فول سینتتیک نریزید به واشرها و اورینگها آسیب میرسونه. و صد البته قرار نیست واسه لامبورگینی روغن انتخاب کنید که خیلی سخت گیر باشید.
یکی از بهترین روغنهایی که میشه پیشنهاد داد ایرانول 16000 هست که چهار سال و اندی میریختم تو حلقوم پرایدهام. اما بعدش برای 16 سوپاپها فقط خارجی میریختم تا رسیدیم به گرونی دهشت بار دو سال اخیر که مارک و برند روغن رو ثابت نگه داشتم اما ایرانی میریختم که البته همگی بازیافتی در شرکت بهتوتال ساوه هستن.
ولی به نظر من برای آردی همون ایرانول یا بهران پیشتاز بریز و خیالت هم راحت باشه هیچ مشکلی ندارن بهتر هم هستن. میتونی برای اطمینان بیشتر به جای کیلومتر یاد شده توسط روغن ساز کمی زودتر تعویض کنی بالاخص اگر ماشینت تو ترافیک کار میکنه چون دیگه کیلومتر نمیندازه و فقط موتور روشنه
اين روغنى كه گفتى ثابت نگه داشتم چى بوده؟ بهترين مارك ايرانى چيه؟ من ليفان 520 دارم كه 16 سوپاپه... چه روغنى مناسبه براش؟
توتال 7000 خارجی بود که دیگه شد ایرانی ( ساخت در حقیقت بازیافت شرکت بهتوتال ساوه هستش )
سلام . روغن لیکومولی شنیدم خوبه البته اگر تقلبیش تو بازار نباشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)