تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 130 اولاول ... 243031323334353637384484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 1295

نام تاپيک: سرويس ADSL صبانت

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

من الان از شاتل اینترنت دارم اما به دلیل کاهش سرعت شبانه از 60 به 30 قصد تعویض شرکت ارئه دهنده دارم.دانلودهای من بیشتر از مدیافایر است.شبها که اینترنت رایگان صبانت هر ساعت قطع میشود باعث اختلال در دانلود از مدیافایر می شود یا نه؟دوستانی که تجربه دارند بهتر می توانند پاسخ دهند.
    سلام
    بله قطع میشه ولی راه حل داره شما می تونی لینک رو جایگزین کنی و ادامشو دانلود کنی
    البته صبانت اینطوری که من تو این 3 سال تجربه کردم به صورت دوره ای سرعت اینترنت رایگان شبانه رو تو مناطق مختلف کم و زیاد می کنه
    یعنی الان که خیلی از دوستان گله می کنن شبانه سرعت پایین دارن سرعت تو منطقه ی ما خوبه ولی یه زمانی سرعت تو منطقه ی ما پایین بود و خیلی از دوستان تو همین p30world اعلام می کردن سرعت بالایی دارن
    در کل روزانه خوبه و شبانه دوره ای خوب و بد

2. 3 کاربر از DrXoX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

سلام
    بله قطع میشه ولی راه حل داره شما می تونی لینک رو جایگزین کنی و ادامشو دانلود کنی
    البته صبانت اینطوری که من تو این 3 سال تجربه کردم به صورت دوره ای سرعت اینترنت رایگان شبانه رو تو مناطق مختلف کم و زیاد می کنه
    یعنی الان که خیلی از دوستان گله می کنن شبانه سرعت پایین دارن سرعت تو منطقه ی ما خوبه ولی یه زمانی سرعت تو منطقه ی ما پایین بود و خیلی از دوستان تو همین p30world اعلام می کردن سرعت بالایی دارن
    در کل روزانه خوبه و شبانه دوره ای خوب و بد
    باید جایگزینی لینک را به صورت دستی انجام داد که من قصد بیدار موندن ندارم و می خوام مثل دانلود شبانه از شاتل شبها بخوابم.
    پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دذوستان من دو روز مشکل باز کردن میل یلهو با سرویس صبا نت دارم ایا همه اینطورید؟چکار باید کنم با وی ÷ی ان باز میشه اما معمولی نه

داره خودمونی میشه niyosha2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دذوستان من دو روز مشکل باز کردن میل یلهو با سرویس صبا نت دارم ایا همه اینطورید؟چکار باید کنم با وی ÷ی ان باز میشه اما معمولی نه
    روی کارت شبکه خودتان از dns های خود صبانت به هیچ وجه استفاده نکنید و از جاهای دیگر مانند گوگل استفاده کنید تا مشکل شما حل شود:

8.8.8.8
    8.8.4.4

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    دوستان مشهدي تغيير در سرعت تخيلي حاصل شد يا نه؟
    چند وقته سر نزدم
    اگر بهتر شده به من هم بگين

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

دوستان تو سایت صبانت یه چیزایی درباره مک آدرس نوشته . باید چیکار کنیم؟؟ بدرد میخوره یا نه؟

8. این کاربر از hamijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Contractor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Pasargad

پيش فرض

روی کارت شبکه خودتان از dns های خود صبانت به هیچ وجه استفاده نکنید و از جاهای دیگر مانند گوگل استفاده کنید تا مشکل شما حل شود:

8.8.8.8
    8.8.4.4
    همچی میگی از dns های صبانت استفاده نکنید که انگار سیستم منفجر میشه اگه استفاده کنیم
    یه مدتی از dns های گوگل استفاده کردم چک کردم یه مقداری پینگ بهتر شده بود ولی بعضی وقتا متوجه شدم پینگ بالا میره یا که Request time out میده بلافاصله برگشتم روی اتوماتیک dns یعنی پیشفرض صبانت دیدم پینگ کاهش پیدا کرد و از Request time out خبری نیست
    دیگه سراغ dns های گاگول هم نخواهم رفت مگر زمانیکه ببینم پینگ صبانت واقعاً افتضاح شده باشه
    خواهشاً روی هوا نظر ندهید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11

دوستان تو سایت صبانت یه چیزایی درباره مک آدرس نوشته . باید چیکار کنیم؟؟ بدرد میخوره یا نه؟
    سرچ :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

از مشهد:
    از دیروز اینترنت من هر 1 مین قطع می شه صبا نت بعد 10 مین قطع 1مین وضل دوباره قطع !!!!!!!!!!!! اه اعصابم خورد شد دیگه !!!!!! کسی این مشکل و نداره؟ !!!!!!! مرکز صابری وحید
    نت من تا حالا اینطوری نبوده فکر می کنین مودمم مرده؟ یا خطمون؟؟

---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------

از مشهد:
    از دیروز اینترنت من هر 1 مین قطع می شه صبا نت بعد 10 مین قطع 1مین وضل دوباره قطع !!!!!!!!!!!! اه اعصابم خورد شد دیگه !!!!!! کسی این مشکل و نداره؟ !!!!!!! مرکز صابری وحید

اگه نباشه جاش خالی می مونه planetmercury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

از مشهد:

---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------

از مشهد:
    چرا برای من هم از پنج شنبه چند باری به این مشکل برخورده! الان هم چند بار قطع شد بعد چند ثانیه وصل میشه!
    من تهرانم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •