نگفت چه مشکلی؟؟![]()
نگفت چه مشکلی؟؟![]()
نه اتفاقا ازش توضيح خواستم چيزي نگفت به نظرم همينجوري يه چيزي پراند!
من هم از یک سونی سنتر راجع به NX 800 پرسیدم گفت با سیستم ایران سازگار نیست !!!و همین NX 700 بهتره! بپیچم براتون؟![]()
من دقیق نمی دونم ولی فکر می کنم توی شیراز دو هفته پیش یه مقدار توزیع شده ولی کم بوده,چون یه چند جا می گفتن تموم کردیم یه جایی هم بود که هنوز داشت اما بطور کلی من هر چی مغازه پاناسونیک بود رفتم 90 درصدشون اصلا نمی دونستن همچین مدلی هم هست.
الان قیمتش واسه من جای تعجب داره,خب وقتی یه محصولی توسط نمایندگیش تو بازار پخش میشه قاعدتا باید همه جا به یه قیمت باشه نه این که بین 150 تا 200 اینجا گرون تر باشه.
من محصولی که گارانتی بانیان باشه رو تا حالا نداشتم واسه همین دنبال سایتش بودم که هرچی توی گوگل جستجو می کردم پیدا نمی شد,آخرش بچه های این انجمن لطف کردن آدرسش رو گذاشتن.
از نظر کند بودن شرکت هم کاملا باهاتون موافقم,2010 تموم شد و هنوز v20 یافت نمی شه چه برسه به مدل های 3d.
ممنون از شما دوست عزیز بابت اطلاع رسانیتون![]()
دوستان اگر كسي ميتونه كمكي راجع به تبديل فرمت AVCHD براي ديدن فيلم توي پلاسماي پاناسونيك بكنه توي تاپيك(امضا) زير نظرش بده تا تمام كسايي كه پانا دارن بتونن استفاده كنن ممنون
![]()
سلام اگر من g10 رو خودم اپدیت کنم از گارانتی خارج می شه؟ حالا اگر آپدیت بشه تصویر فرقی هم می کنه؟
-اگر مشكلي در حين اپديت اتفاق نيوفته فكر نميكنم ربطي به گارانتي داشته باشه
-در مورد بهبود در صورت اپگريد كمي بحث بود ميتونيد تاپيك G10 رو مطالعه كنيد مطالب خوبي گيرتون مياد :
-در كل نبايد توقع ويا انتظار خاصي داشته باشين از اپديت فريمورکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند سئوال؟ ممنون میشم کسانی که اطلاعاتی دارند توضیح بدهند.
1- به جز v20 کدام سری پلاسمای پاناسونیک full hd است و مانند v20 فیلتر برای منعکس نشدن نور رو داره؟
2- این مشخصه دارا بودن فیلتر ضد انعکاس معمولآ با چه علامتی نشون داده میشه؟ یا بهش چی میگن؟
3- از بین سری های x20 , a20 , u20 کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
4- g20 در تهران یافت می شود؟ کجا؟
5- کدام سری به جز v20 اینترنت tv داره؟
6- ----t سری v20 وارداتی در تهران جواب میده؟
-يك سري بحث هايي در اين مورد بود :
-ميتونيد و بهترين كار گرفتن اطلاعات در مورد سري هاي پانا به سايت پاناسونيك سر بزنيد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-در مورد g20 هم يافت مي نشود در تهرانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد اينترنت tv منظورتون dlna و شبكه هست ؟
-بحث كلي بوده ديگه در تاپيك v20 كه مدل هاي اسيايي ----t رو ندارند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)