من خودم اسلحه گرم رو ترجیح میدم، اسلحه سردم رو هم برای موقع بدبختی میزارم
من خودم اسلحه گرم رو ترجیح میدم، اسلحه سردم رو هم برای موقع بدبختی میزارم
گرم و جوشان باشه بهتره
برای اونای که سرد دارند هم میشه سرد استفاده کرد
اما اسکیل هم مهمه که کدوم رو بیشتر داشته باشی
من اکثرا گرم میرم ولی مثلا توی کوئست come fly with me توی زیرزمین اون مرکز از یه گرز که مال همون nightkin ها بود استفاده می کردم و فکر نکنم اونجا هیچ چی بهتر از اون جواب می داد چون وقتی کسی هی بهتون نزدیک می شه نمی تونید درست هدف گیری کنید البته بعضی حیوانات مثل گرگ و عقرب رو بهتره از دور بزنید.من رو عقرب نیش زد تا چند وقت هی یهو صفحه تار می شد.البته همیشه یه گرز خوب مثل rebar club که کله دشمن رو می پرونه داشته باشید . من که نتونستم او nightkin ها رو با سلاح گرم بکشم با سه اشاره گرز توکوندمشون رو جسدشون حرکات موزون در کردم(البته 4-5 تا گرز تعمیر کردم تا اینقدر توپ شد)
xero.1992 جان جمله آخرم نیمه سوالی بود؛ولی چیز خاصی توش نبود![]()
Last edited by GUNSHIP; 30-10-2010 at 22:52. دليل: چند تا فعل جا انداخته بودم
آقا اینکه بعضی مواقع میپره از بازی بیرون علتش چیه؟ اون 2تا پچ که اومده اگه نصب کنم درست میشه؟ ویندوزم سون هستش
بله ممکنه درست بشه
ممکنه از کرک هم باشه
![]()
دوستان حتما Update 1 و Update 2 رو نصب کنید، بیشتریا قبل از این می گفتن پر از باگه، من که بازی رو با Patch هاش کامل نصب کردم تا الان باگی ندیدم
سلام دوستان
من بازی رو برای pc خریدم ولی وقتی که بازی نصب میکنم و میرم داخلش میا بیرون. کسی میدونه مشکل از کجاست؟
سلام
ورژن بازی بعد از نصب دوتا آپدیت باید چند باشه دقیقا ؟
ممنون
شاید از کرک باشه، شما برو صفحه 30 31 من توی یکی از پست هام کرک بازی رو گزاشتم...
برای من 1.0.0.240 هست .سلام
ورژن بازی بعد از نصب دوتا آپدیت باید چند باشه دقیقا ؟
ممنون
Update 2 رو نصب کنید کافیه خودشم ذکر کرده که Update 2 خودش شامل Update 1 هم میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)