چشم حتما جوابتو میدم فقط
یه چند وقتی سرم شلوغه اگر تونستم همین امروز جوابتو میدم.
فقط محلت میخوام.
چشم حتما جوابتو میدم فقط
یه چند وقتی سرم شلوغه اگر تونستم همین امروز جوابتو میدم.
فقط محلت میخوام.
برو تو تایپک موسو اروچی جوابشو اونجا دادم برو از اونجا بخر.
چجوری برم؟
سلام من امدم روش ازاد کردن سه افسیر رو بگم.
اول از همه nene روش ازاد کردنش:
باید در گروه wei و مرحله ی x-3 رو برین. در اینجا این کارهایی رو که میگم باید انجام بدین.
باید یار زرد رنگتون رو نجات بدین و اون رو تا جایی که میره همراهی کنید. بعد چند نفر سرباز یار زرد رنگتون رو غافل گیر میکنند که شما باید تمام اونا رو بکشید.
بعد دو تا nene ظاهر میشن در سمت شمال و جنوب.اینجا قسمت مهمش هست توجه کنید:
باید اول دید که دستور میگیرید کدوم nene رو اول بکشید اگر دستور گرفتید برید nene سمت شمالی رو بکشید اول شمالی رو میکشید واگر جنوبی جنوبی رو میکشید.
توجه خیلی مهم: هیچکدوم از یاراتون نباید بمیرن.
خب روش ازاد کردن geomon ishikawa باید در گروه shu مرحله ی x-4 رو برین.
در اینجا باید این کار هایی رو که بهتون میگم رو انجام بدین.
تمام صندوق های این مرحله باید گرفته بشه.(که کمی سخته) تا این شخص ازاد بشه.
روش ازاد کردنyoshimoto imagawa گروهwei مرحله ی x-4 باید در این مرحله خیلی سریع این کار هایی رو که میگم انجام بدین وگرنه ازاد نمیشه.
خب باید در این مرحله اول تمام افسر های داخل قلعه تون رو بکشید تا شینگن و کنشین. ظاهر بشن.
بعد از چند دقیقه که وقت گذشت شینگن و کنشین چند تا ادم های عادی رو ظاهر میکنند که وارد قلعتون کنند شما نباید این اجازه رو به سربازه بدین که وارد قلعتون بشن.(اون سرباز هایی که ظاهر میشن رو میگم نه اونایی که از قبل بودن.)
حتی یدونشون هم نباید وارد قصرتون بشن. اگر وارد بشن ازاد نمیشه.
بعدش که دیدین شینگن و کنشین از جای خودشون حرکت کردن امدن به سمت قصر شما یعنی این که دیگه سرباز نمیاد .
پس اینجا میرید و تمام افسر های دشمن رو میکشید.
و در اخر yoshimoto imagawa ظاهر میشه که اونو بکشید که ازاد بشه.
اگر مشکلی داشتین بازم بهم بگین.
![]()
Last edited by orochi; 27-08-2012 at 20:42.
این چه بازی هست؟واسه pc هم اومده؟من یه بازی تحت عنوان افسانه ی جومونگ دیدم این همونه؟
سلام
دوست عزیز این بازی یه بازی شمشیری هست که خیلی بازی توپیه.
این بازی برای pc هم امده.
این بازی جومونگی که شما دیده اید رو نمیتونم بگم همین بازی هست چون این بازی فعلا حدود 10 نسخه داره و همش بعضی از شرکت ها به عنوان بازی جومونگ روانه ی بازار میکنند.
موفق باشی.
داداش یه سوال!
امکانش هست که در مرحله ی آخرsakon shimaدربازیsamurai warriors2این دوفرمانده یعنیmoriوkikkawaبهت خیانت نکنند؟
در مرحله ی dreammitsunariیاهمون edo kastleچی؟
سلام داداش.
بله فکر کنم امکانش باشه. مطمئن نیستم چون. من این بازی سامورایی رو خیلی وقته دیگه بازی نمیکنم سیو کاملش رو از اینجا گرفتم و الان دیگه کاری بهش ندارم.
ولی به خاطر شما میرم دوباره تو همین مرحله تا درست جواب شما رو بدم.
ببخش که صبح ها نمیام تو انجمن چون تو تعطیلات به سر میبرم و خوابم. شما هم هرچی سوال به ذهنت میرسه بپرس جوابتو میدم.
چون یهو تو مدرسه ها نمیتونم جوابتو بدم یا دیر جوابتو میدم.![]()
سلام داداش.
من همین الان رفتم ین بازیو بازی کردم و همین مرحله رو رفتم.
ولی این دوتا بهت خیانت میکنند. اینا از قبل ماله دشمن بودند و راهی نیست که نذاری خیانت نکنند.
داداش حالا من یه سوال از شما دارم. شما این سه شخصیت رو آزاد کردی؟
اروچی رو آزاد کردی؟
منم دیروز این بازیو اتفاقی توی بازار دیدم به فارسی روی جعبه نوشته بود جومونگ به انگلیسی ORACHI بعضی هاشون هم جومونگ 2 نوشته بودن نمیدونم این بازی چه ربطی به
جومونگ داره واقعا خجالت آوره که مردم رو سر کار بزارن یه وقتی بود وقتی تازه بازی جومونگ توی بازار اومده بود همه میرفتن میخریدن بعدش میدیدن توش یه بازیه دیگه هست!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)