دقیقا منم واسه همین مونده بودم که بگیرم یا نه
چون سرویس ADSl 512kb ولایت ما همین دور و بر 40 تومن هستش
با ترافیک نامحدود
اما خب یه خوبی که همین اینترنت اسمشو نبر داره اگه اکانت نداشته باشی ازش یه صورت آفلاین هم میشه استفاده کرد![]()
دقیقا منم واسه همین مونده بودم که بگیرم یا نه
چون سرویس ADSl 512kb ولایت ما همین دور و بر 40 تومن هستش
با ترافیک نامحدود
اما خب یه خوبی که همین اینترنت اسمشو نبر داره اگه اکانت نداشته باشی ازش یه صورت آفلاین هم میشه استفاده کرد![]()
پس اولویت با اونه از این سرویسها بگیری مشکل تاخیر رو هم داری پینگت بالاست و درسته که سایتها رو بدون قیلتر شکن باز میکنی ولی مشکل تاخیر در باز کردن رو روی همه سایتها داری
این سرویس به درد رفیق ما میخور که لب مرز میشینه
بهش گفتم اینقده خوشحال شد
چون توی منطقشون اینترنت نیست بنده خدا زنگ میزنه به یک شهرستان دیگه میگه ماهی 200 هزار پول تلفن دادم !
منم گفتم از این سرویس استفاده کن + EDGE که با موبایل وصل میشی دیگه رفته داره حال میکنه خبری هم ازش نشده .
اگر شما شرایطت مثل این رفیق ماست که استفاده کن خیلی هم خوبه ولی اگر توی شهر هستی و امکان خرید اینترنت ADSL داری با همین قیمت اولویت با ADSL هست چون سرعتت ماندگاری بیشتری داره مثل این می مونه که من توی شهر با دوچرخه برم در صورتی که در کنارم ماشین و تاکسی هست !
عزیز ادرسش کجاست ما یک اکانتی بگیریم
خوش بحال شما تو شهر ما 256 با 40 گیگ 50 تومنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
من یه سوال دارم میخام بدونم d v b هست که هم اکسترنال باشه یعنی با usb وصل بشه و هم این که بشه بدون این که کامپیوتر باشه بشه کانال ها رو دید (یعنی خروجی av داشته باشه ) که مستقیم بشه وصلش کرد به تلویزیون.اگه هست مدل دقیق و قیمت حدودیش رو میخام.
پیشاپیش تشکر میکنم که راهنماییم میکنید.![]()
موردهایی که گفتین به غیر از خروجی تلوزیون هست
یعنی --- هست که اسکترنال هست با USB وصل میشهردازنده جداگونه داره و خیلی هم امکانات زیادی داره
ولی خروجی تلوزیون رو من ندیدم.
دوستان بهتر میتونند راهنمایی کنند/
--- با مارک پروف تمام این امکانات رو داره به جز خروجی تلویزیون . قیمت هم نمی دونم یه سرج کنین قیمتش هم دستتون میاد.
با سلام
این مدلی که خروجی TV داشته باشد را من دارم, اما از نوع اینترنال میباشد و USB نیست.
به اسم Nexus که از خانواده SkyStar 1 میباشد. با چیپست فیلیپس.
با Mpeg2 Encoding سخت افزاری.
اما استریم ریدری که برای دانلود آفلاین دارد ورژن جدیدی من براش نیافتم.
دیده بودم این پستو دوست عزیز ،چند روز پیش که سرویساشون مشکل داشت الان نمی دونم حل شده یا نه اما گفتم شاید دوستمون یکی دیگه رو سراغ داره چون هر چی می سرچم با قیمت کم پیدا نمی کنم.
نه خوب ماهواره ای که اون بالاست هزینه در بر داره هزینه پرتابش نگهداریش
مونیتورنیگش
ریموت کردنش
همه اینها جمع میشه تا یک خرج نجومی رو برای شکرت بتراشه.
الان هزینه همین کانالهای تصویری برای هر ماه روی هاتبرد فکر میکنید چقدره ؟ ماهی 30 میلیون تومن
الته برای ماهواره های دیگه کمتره
ولی اینقدر هم کم نیست که هرکسی بتونه توی آشپزخونه اش اینو درست کنهمثل همون بچه دوازده ساله ای که توی اشپزخونشون دست به شکاف هسته زده بود.
اگر هزینه نگهداری ماهواره ها کاهش پیدا کنه قطع به یقیین هزینه دریافت هم کمتر خواهد شد
البته در اینده ای نزدیک که دیگه همه جای دنیا تحت پوشش یه سیستم فراگیر میشه زیاد این مسئله دور نیست بزودی زود سیستمها جدیدتر میشوند و هزینه ها هم کاهش پیدا میکنه. فقط باید صبر کرد
همین ماهواره هم خیلی وقت نیست که پرتاب شده و عمر کمی داره ولی با پیشرفتی که دنیا داره بزودی همه این هزینه ها کاهش پیدا میکنه و راههای بهتری جایگزین این مسئله میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)