سلام برای من موقعی که رو 97درصد میخاست ته دیسکو ببنده نمیشد و ارور میداد writer eror میشه کمک کنید. چیکار کنم؟ممنون
سلام برای من موقعی که رو 97درصد میخاست ته دیسکو ببنده نمیشد و ارور میداد writer eror میشه کمک کنید. چیکار کنم؟ممنون
تا جایی که یادم میاد دیسک ۹۷ درصد همینطوریه. اگه بزارید تو دستگاه احتمالا کار میکنه.
Sent from my HTC One using Tapatalk
گزاشتم تو دستگاه نخوندكسى ميدونه با نرو ميشه بازى رايت كرد يا نه؟؟؟كدوم راه بيشترين بازده رو داره، ايميج برن يا بقيه؟؟؟
درود بر شما میلاد عزیز می خواستم بدونم این اموزش ها برای 97%هست یا 100%جون مدل writer من SAMSUNG HD103SI ATA deviceهستش و بهم گفتن نمیتونی100%writeبکنی خیلی ممنون میشم کمکم کنید![]()
Last edited by danyghost; 17-01-2014 at 21:30.
.
با عرض سلام
می خواستم یه داپلیکیتور برای رایت بازی های xbox جمع کنم.این رو می دونم که فقط با استفاده از درایو LiteOn میشه رایت کرد
کسی می دونه با داپلیکیتور میشه این کار رو کرد؟؟ آخه من از بعضی ها شنیدم که باید از روش های(نرم افزار DVD DECRYPTER و نرم افزار XBC یا IMGBURN )استفاده کنیم. ولی داپلیکیتورروش های ذکر شده رو ساپورت نمی کنه با روش خاصی رایت میکنه و به همین دلیل Xbox ؛ دیسک های رایت شده توسط داپلیکیتور رو نمی شناسه.
و سوال دیگه ای که داشتم این هست که چه نوع و مدل بردی برای داپلیکیتور ام بگیرم. آخه شنیدم که اون هم باید یه سری چیزها رو ساپورت کنه. مثلاً این که از سرعت رایت مورد نیاز یا چیز های دیگر ساپورت کنه.
مثلاً برد Acard کلی مدل های مختلف داره با مقدارChashها وRAM های متفاوت و کلی ویژگی های دیگه.
لطفاً راهنمایی کنید
.
سلام.
والا من دقیقا در مورد داپلیکیتور اطلاعات ندارم.
خیلی وقت پیش یادمه یه جایی (اسم سایت یادم نیست) داپلیکیتور اماده برای این کار میفروخت ولی الان اثری ازش نیست.
ولی بنظرم اگه میخواید چنتا همزمان رایت کنید بهترین کار اینه که روی یک PC معمولی چنتا رایتر نصب کنید و همزمان رایت کنید (تست کردم برای من جواب داد این کار).
در کل شاید در حال حاضر تولید انبوه دیسک اکس باکس زیاد سرمایه گذاری خوبی نباشه، چون همه دارن از کنسول های نسل قبلی به PC و کنسول نسل جدید مهاجرت میکنن.
توی این لینک زیر هم کمی بگردید شاید توضیحی باشه توش:
الان من با یه لپ تاپ asus که درایو tooshiba داره می تونم رایت کنم و از رو هارد اجرا کنم؟؟
دوستان یه لطفی بکنید بگید بازی های بالای 8 گیگ که 97 درصد میریزه چرا اجرا نمیشه؟
من چند تا بازی رو با همین روش ها که بالای 8 گیگ بود رایت کردم داخل بازی میرفت ولی بعد از اون صفحه سیاه میشد یه راه صد درصد میتونه کسی بگه؟؟
خواهشا فوریه
دقیق متوجه نشدم ولی با رایتر توشیبا نمیتونید برنر مکس رایت کنید.
جدیدا دیگه خیلی بازی ها وقتی 97% رایت میشن اجرا نمیشن، باید برنر مکس رایت کنید درست میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)