الان نوبت بازی لیورپول(عادل)هستش.اما نمیدونم خودش کجاست.یه ساعت پیش که بود.
حسین جان من وقتی فایل رو گذاشتم هیچکس نبود.چهل بار پستم رو ویرایش کردم.آخرین بار هم 9:45 بود.ساعت زده خودش.فکر کنم شما ریفرش نکرده بودین.نه؟
بازیهای امشب تا کجا دامه داره؟
آهان دیدم .
بازیهای امشب تا کجا دامه داره؟
تا جایی که چشا سو بده
الان برنامه رو میزارم .
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
شما ها انگاری اصلا به پست اول سر نمیزنین فکر کنم من اون پستو برای خودم فقط آپدیت میکنم برنامه که اونجا بود .
ایناها :
بازیهای هفته دوم :
فولام----------------------------چلسی --------------------
(برگزار شد )
آرسنال--------------------------ولوورهمپتون --------------
(برگزار شد )
تاتنهام--------------------------منچستر یونایتد-------------

ساندرلند-----------------------لیورپول---------------------- امشب 9.15 نهایتا تا 9.45 شب فرصت عادل برای برگزاری این مسابقه
هفته سوم :
آرسنال------------------------چلسی-------------------- امشب 10نهایتا 10.30 شب فرصت حسین یا آرمین برای این بازی
منچستر یونایتد---------------بلکبرن----------------------امشب 10.45 تا 11.15 شب فرصت زمانی محمد برای انجام این بازی
لیورپول-----------------------منچسترسیتی-------------امشب 11.30 تا 12 شب فرصت مسعود برای انجام این بازی ( چون امشب عادل بازی میکنه اما مسعود بازی نداره بازی رفت رو به مسعود واگذار میکنیم )
و بالاخره
بولتون----------------------اورتون ----------------------امشب ساعت 12.15 تا 12.45 فرصت زمانی برای وحید برای انجام این بازی
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
محمد جان پس آمار بازیت کو ؟