تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 34 از 296 اولاول ... 243031323334353637384484134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 331 به 340 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

الان نوبت بازی لیورپول(عادل)هستش.اما نمیدونم خودش کجاست.یه ساعت پیش که بود.
    حسین جان من وقتی فایل رو گذاشتم هیچکس نبود.چهل بار پستم رو ویرایش کردم.آخرین بار هم 9:45 بود.ساعت زده خودش.فکر کنم شما ریفرش نکرده بودین.نه؟
    بازیهای امشب تا کجا دامه داره؟
    آهان دیدم .

بازیهای امشب تا کجا دامه داره؟
    تا جایی که چشا سو بده

الان برنامه رو میزارم .

---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------

شما ها انگاری اصلا به پست اول سر نمیزنین فکر کنم من اون پستو برای خودم فقط آپدیت میکنم برنامه که اونجا بود .
    ایناها :

بازیهای هفته دوم :

فولام----------------------------چلسی -------------------- (برگزار شد )
    آرسنال--------------------------ولوورهمپتون -------------- (برگزار شد )
    تاتنهام--------------------------منچستر یونایتد-------------
    ساندرلند-----------------------لیورپول---------------------- امشب 9.15 نهایتا تا 9.45 شب فرصت عادل برای برگزاری این مسابقه

هفته سوم :

آرسنال------------------------چلسی-------------------- امشب 10نهایتا 10.30 شب فرصت حسین یا آرمین برای این بازی
    منچستر یونایتد---------------بلکبرن----------------------امشب 10.45 تا 11.15 شب فرصت زمانی محمد برای انجام این بازی
    لیورپول-----------------------منچسترسیتی-------------امشب 11.30 تا 12 شب فرصت مسعود برای انجام این بازی ( چون امشب عادل بازی میکنه اما مسعود بازی نداره بازی رفت رو به مسعود واگذار میکنیم )
    و بالاخره
    بولتون----------------------اورتون ----------------------امشب ساعت 12.15 تا 12.45 فرصت زمانی برای وحید برای انجام این بازی

---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------

محمد جان پس آمار بازیت کو ؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

دستت درد نکنه.فقط بازیم نصفه شب نباشه.فردا میخوایم بریم سرکار ها.
    اینم آمار پایانی بازیم با تاتنهام:

----------------------------
    نه حسین همون پست اول بهتره.پیدا کردنش هم راحت تره.من اونو دیده بودم سوالم برا این بود که عادل نبود.وقت بازیهای بعد نزدیکه.میخواستم ببینم الان چه بازی ای برگزار باید بشه.
    درباره آمار مگه باید حتما بذاریم؟البته به نظر من بذاریم خیلی بهتره.من خودم گذاشتم که دیدم تو پستت دنبال آمار بودی.یعنی ف بگی رفتیم فرحزاد....!!
    Last edited by mohammad_87; 07-02-2010 at 22:17.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اینقدر سرعت اینترنت شماها کمه من احساس میکنم توی یک کوهستانیم یکی سر اون قلست یکی سر این یکی قله صداهامون نیم ساعت بعد به هم میرسه و تازه اون یکی که شنید باز نیم ساعت بعد صداش به این یکی میرسه . چرا شماها اینقدر دیر جواب میدین . اگه با چاپار پیاماتونو میفرستادین الان رسیده بود . من 10 بار پست قبلو ویرایش کردم .

---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------

عادل فرصت بازیش تموم شد باید بازیو به کامپیوتر بسپاریم . اگه توی این کارمون جدی نباشیم کار به جایی نمیرسه .

---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------

عادلو دارم میبینم که آنلاینه بجنب که الان بازی شماست . اینم سیو مسابقه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اومدم شرمنده حواسم نبود.
    رفتم مسابقه......
    Last edited by SHADEL; 07-02-2010 at 22:20.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من اومدم شرمنده حواسم نبود.
    ببینیم عادل چیکار میکنی یا علی مدد!
    راستی آپشن جدیدو که توی پیام خصوصی گذاشتم برات گرفتی ؟

---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------

عادل جان با این سرعت اینترنتت مطمئنی پایتخت ایرانی چرا جواب نمیدی ؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

حسین جان این دایل آپ لعنتی رو مثل پتک نکوبون تو سرمون.چکار کنم.حداقل خودم مجبورم.چون نمیدن دیگه...ولش کن اصلا.
    درباره جدیت کاری باهات موافقم.بنظر من اگه بشه ازیها رو کمی سخت گیری کنیم بقیه هم جدیتر میشن.من شخص خاصی رو نمیگم.اصلا خودم رو میگم که مثلا اگه بدونم بازیم اگه نباشم 30 میشه اونوقت هرطور شده میام.
    راستی الان دوتا بازی قبل بازی بعدیم هست(شده مثل کشتی،تو یک ساعت چندتا بازی دارم)من میرم اما نهایتا 11:30 هستم.شایدم کمی زودتر.فعلا بای...

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

راستی بچه ها شماها که دیال آپ یا به قولی دایال آپ هستین یک کله چطوری به اینترنت وصلین ؟ تلفن خونه مشغول نمیشه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان این دایل آپ لعنتی رو مثل پتک نکوبون تو سرمون.چکار کنم.حداقل خودم مجبورم.چون نمیدن دیگه...ولش کن اصلا.
    درباره جدیت کاری باهات موافقم.بنظر من اگه بشه ازیها رو کمی سخت گیری کنیم بقیه هم جدیتر میشن.من شخص خاصی رو نمیگم.اصلا خودم رو میگم که مثلا اگه بدونم بازیم اگه نباشم 30 میشه اونوقت هرطور شده میام.
    راستی الان دوتا بازی قبل بازی بعدیم هست(شده مثل کشتی،تو یک ساعت چندتا بازی دارم)من میرم اما نهایتا 11:30 هستم.شایدم کمی زودتر.فعلا بای...
    محمد من اگه رئیس مخابرات بودم همین الان یک کبریت زیرش میکشیدم همه رو از شرش خلاص میکردم ( البته من اینجوری که میگم خشن نیستما اما دیگه اینا شورشو در آوردن بخدا ) .
    آره شما برو اما یک ساعت دیگه بیا . بازیهای امشب تموم شد من برنامه رو از این فشردگی در میارم تا بچه ها اینقدر اذیت نشن .

---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------

چون همه خودماني هستيم دارم ميگم زياد دلتونو خوش نكنيد ما ميخواهيم براي 4 سال پياپي قهرمان ليگ شيم منچستريونايتد

در ضمن وحيد جان همه بچه هستند فكر كنم تا 1ساعت ديگه بتوني بازي كني

مسعود جان منظورت قهرمان بعد از چلسیه دیگه نه ؟ عیب نداره دومی هم بد نیست اما رتبه دوم رو نمیگن قهرمان .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان رفتم لباس تیم ها رو دیدم مثل اولش شده بود یعنی درست نبود. توی آپشن فایل قبلی لباس ها درست بود ولی این آپشن فایل نمی دونم چرا لباس ها درست نیست.
    بعد حسین جان یه پیشنهاد داشتم امیدوارم ناراحت نشی نمیشه خصوصیات همه تیم ها رو به حالت اولشون بگردونی و فقط همون تغییراتی مثل قدرت شوت رو بدی.من با اورتون هم می تونم اونجوری بازی کنم و بازی با تیم های بزرگ کم نیارم ولی الان خصوصیات تیم خودم رو می بینم یکمی چندش آور هست باور کن این جوری جذابتر هستش و نقل و انتقالات هم تازه جذابتر میشه.مهم فقط 5 تیم متعلق به بچه ها هستش دیگه تیم های دیگه مهم نیستن.اگه این جوری کنیم شاید احتمالا 5 تیم اول تیم های ما باشه و فکر کنم این خودش بازی ها رو جذابتر می کنه.میگم چه طور رای بگیریم که چه کسانی موافقن.فقط حسین جان ناراحت نشی.اگر ناراحت میشی من کلا حاظرم بی خیال بشم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من الان رفتم لباس تیم ها رو دیدم مثل اولش شده بود یعنی درست نبود. توی آپشن فایل قبلی لباس ها درست بود ولی این آپشن فایل نمی دونم چرا لباس ها درست نیست.
    بعد حسین جان یه پیشنهاد داشتم امیدوارم ناراحت نشی نمیشه خصوصیات همه تیم ها رو به حالت اولشون بگردونی و فقط همون تغییراتی مثل قدرت شوت رو بدی.من با اورتون هم می تونم اونجوری بازی کنم و بازی با تیم های بزرگ کم نیارم ولی الان خصوصیات تیم خودم رو می بینم یکمی چندش آور هست باور کن این جوری جذابتر هستش و نقل و انتقالات هم تازه جذابتر میشه.مهم فقط 5 تیم متعلق به بچه ها هستش دیگه تیم های دیگه مهم نیستن.اگه این جوری کنیم شاید احتمالا 5 تیم اول تیم های ما باشه و فکر کنم این خودش بازی ها رو جذابتر می کنه.میگم چه طور رای بگیریم که چه کسانی موافقن.فقط حسین جان ناراحت نشی.اگر ناراحت میشی من کلا حاظرم بی خیال بشم
    نه بابا ناراحت چیه مگه من اینجا کاره ای هستم که ناراحت بشم . تمام تصمیمات اینجا باید با رای گیری انجام بشه .
    اما نظر شخصی من اینه که تازه با این 10 واحد کاهش بازم بچه ها راحت میبرن آمار محمدو ببین این نتیجه رو با کاهش 10 واحد از قدرت تیمش بدست آورده . من نظری ندارم رای گیری کنیم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •