خب خدا رو شکر که به بن بست نخوردیم...دوستان من ويندوز رو عوض كردم مشكل الان حل شده . يعني حدس زدم به خاطر نصب بودن درايو مانيتور قبلي كه سيستم روش اسمبل شده و تست شده . اين مشكل بوجود اومده . بنابر اين ويندوز رو عوض كردم فعلا كه مشكلي نيست![]()
والا چون افراد زیاد با این برند کار نکردند فکر میکنن شاید چون زیاد تو بورس نیست جالب نباشه ولی من این طور فکر نمیکنمنظرتون در مورد اين مادربرد من چيه ؟asrock extrem 3
اكثر جاها بحث هاي مختلفي روي اين برند شده بعضي ها موافق و بعضي ها مخالف . نظر شما چيه ؟
هیچ فرقی نداره من که آنلاک کردم ( X3 720 ) با CINEBENCH 11.5 هم رندر گرفتم از لحاظ امتیاز دهی تفاوتی با 925 نمیکنه بعضی ها هم میگفتن آنلاک که بشه اور نمیشه که اور هم کردم و مشکلی نداشتاينكه ميگن قدرت هسته هاي فعال شده نسبت به هسته هاي واقعي كمتره نظرتون چيه ؟
آپدیت بایوس هم ضرری نداره....براي اطمينان از اينكه سيستم ديگه مشكلي نداره چه كار ديگه اي بايد انجام بدم ؟
دما تو این شرایط عادی هست ولی اگه دمای سی پی یو خودم تو کارای عادی از 40 رد بشه سکته میکنمدر مورد دما . معمولا در کارهای معمولی که با این سیستم انجام میگیره هیچوقت دما از 52 بالاتر نمیره . پس لزومی به تعویض فن نیست ؟
در اين مورد نظري ندارين ؟
با تشكر![]()